sergeant fenix
کاربر سایت

خوب در مورد سوال اولت که مربوط به تلفظ هست اگه زبان بلد باشی می دونی که برای TH معادل فارسی وجود نداره. چون تلفظ چیزی بین ث و ت هست(نوک زبونت رو بین ردیف دندونات بزار و تلفظ کن). پس نوشتنش خیلی فرق نداره که ایتان بنویسی یا ایثان چون تلفظش چیزی بین این دو تا هست.من دو تا سوال دارم:
اول این که بالاخره اسم این یارو ایثان هست یا ایتان؟:confused:آخه یکی دو تا مجله نوشته بودن ایتان.
دوم اینکه مطمئنید این اسکات خپل 70 سالشه:biggrin1:آخه خیلی خوب مونده.من که هرچی به خودم فشار آوردم باورم نشد این 70 سالشه.:biggrin1:
بعدشم من یه حدسی دارم.به نظر من این ایثان قاتل هست:biggrin1:آخه چند سال پیش یه فیلمی دیدم اسمش یادم نیست.یارو دچار دو شخصیتی بود و عین همین بازی بچش کشته میشه آخر سر تابلو شد خود الاغش:biggrin1:قاتل بوده.نظر شماها چیه؟:biggrin1:
من که دارم دیوونه میشم.واقعا نمیتونم تا یک ماه دیگه صبر کنم.خیلی دوست دارم بدونم داستان این شاهکار چی هست![]()
من دو تا سوال دارم:
اول این که بالاخره اسم این یارو ایثان هست یا ایتان؟:confused:آخه یکی دو تا مجله نوشته بودن ایتان.
دوم اینکه مطمئنید این اسکات خپل 70 سالشه:biggrin1:آخه خیلی خوب مونده.من که هرچی به خودم فشار آوردم باورم نشد این 70 سالشه.:biggrin1:
بعدشم من یه حدسی دارم.به نظر من این ایثان قاتل هست:biggrin1:آخه چند سال پیش یه فیلمی دیدم اسمش یادم نیست.یارو دچار دو شخصیتی بود و عین همین بازی بچش کشته میشه آخر سر تابلو شد خود الاغش:biggrin1:قاتل بوده.نظر شماها چیه؟:biggrin1:
من که دارم دیوونه میشم.واقعا نمیتونم تا یک ماه دیگه صبر کنم.خیلی دوست دارم بدونم داستان این شاهکار چی هست![]()
نه نمیشه. چون خود کیج هم گفته بود من خودم خیلی پایان فارنهایت رو دوست نداشتم. یک جور خلا به وجود اومد که نشد درست تمومش کنم. ولی این کی خودش گفته این جوری نیست. نگران نباشمن یکم نگرانم که مثل فرنهایت آخراش تخیلی و س0کسی بشه:biggrin1:
دومی که نگرانی ندارهمن یکم نگرانم که مثل فرنهایت آخراش تخیلی و س0کسی بشه:biggrin1:
من یکم نگرانم که مثل فرنهایت آخراش تخیلی و س0کسی بشه:biggrin1:
)