Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان سلام !

دموی بازی رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
من یه اکانت جدید با ملیت یکی از کشورای اروپایی ساختم اما تو PSN Store اثری از دمو نمیبینم .... !
نکنه باید از redeem codes وارد شد ؟!

پ.ن : کسی اگه کد داره دریغ نکنه ..... .

آخرین ویرایش:
من دو تا سوال دارم:
اول این که بالاخره اسم این یارو ایثان هست یا ایتان؟:confused:آخه یکی دو تا مجله نوشته بودن ایتان.
دوم اینکه مطمئنید این اسکات خپل 70 سالشه:biggrin1:آخه خیلی خوب مونده.من که هرچی به خودم فشار آوردم باورم نشد این 70 سالشه.:biggrin1:

بعدشم من یه حدسی دارم.به نظر من این ایثان قاتل هست:biggrin1:آخه چند سال پیش یه فیلمی دیدم اسمش یادم نیست.یارو دچار دو شخصیتی بود و عین همین بازی بچش کشته میشه آخر سر تابلو شد خود الاغش:biggrin1:قاتل بوده.نظر شماها چیه؟:biggrin1:

من که دارم دیوونه میشم.واقعا نمیتونم تا یک ماه دیگه صبر کنم.خیلی دوست دارم بدونم داستان این شاهکار چی هست:love:

من دو تا سوال دارم:
اول این که بالاخره اسم این یارو ایثان هست یا ایتان؟:confused:آخه یکی دو تا مجله نوشته بودن ایتان.
دوم اینکه مطمئنید این اسکات خپل 70 سالشه:biggrin1:آخه خیلی خوب مونده.من که هرچی به خودم فشار آوردم باورم نشد این 70 سالشه.:biggrin1:

بعدشم من یه حدسی دارم.به نظر من این ایثان قاتل هست:biggrin1:آخه چند سال پیش یه فیلمی دیدم اسمش یادم نیست.یارو دچار دو شخصیتی بود و عین همین بازی بچش کشته میشه آخر سر تابلو شد خود الاغش:biggrin1:قاتل بوده.نظر شماها چیه؟:biggrin1:

من که دارم دیوونه میشم.واقعا نمیتونم تا یک ماه دیگه صبر کنم.خیلی دوست دارم بدونم داستان این شاهکار چی هست:love:
خوب در مورد سوال اولت که مربوط به تلفظ هست اگه زبان بلد باشی می دونی که برای TH معادل فارسی وجود نداره. چون تلفظ چیزی بین ث و ت هست(نوک زبونت رو بین ردیف دندونات بزار و تلفظ کن). پس نوشتنش خیلی فرق نداره که ایتان بنویسی یا ایثان چون تلفظش چیزی بین این دو تا هست.
در مورد سوال دومت هم خوب خوب مونده دیگه:biggrin1:

البته این امکان هم وجود داره و می تونی پایان بازی رو بسیار جذاب بکنه ولی من فکر می کنم با توجه به اون دستگاه الکترونیکی سخن گویی که جلوش بود و گفت 5 دقیقه فرصت داری تا یکی از انگشت های خودت رو برای نجات پسرت قطع کنی فرضیه شما منتفی میشه. نکته دیگه هم این که برای من خیلی جالب بودش اون صحنه ای که ایتان خودش رو از پشت بام پرت کرد پایین. خیلی صحنه زیبا کار شده بود ولی متوجه نشدیم که کی رو به روش ایستاده بود و چرا این کار رو کرد و آیا مرد؟ هم چیز تا 2 هفته دیگه مشخص میشه

من دو تا سوال دارم:

اگر قسمت پاياني اين مقاله رو بخوني همه چيز از داستان دستت مياد.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=937142#post937142

من یکم نگرانم که مثل فرنهایت آخراش تخیلی و س0کسی بشه:biggrin1:
نه نمیشه. چون خود کیج هم گفته بود من خودم خیلی پایان فارنهایت رو دوست نداشتم. یک جور خلا به وجود اومد که نشد درست تمومش کنم. ولی این کی خودش گفته این جوری نیست. نگران نباش

من یکم نگرانم که مثل فرنهایت آخراش تخیلی و س0کسی بشه:biggrin1:

ترو خدا راجب تخیلی شدنش چیزی نگید که اصلا دوست ندارم اینطوری بشه ...
چون دیگه نمیشه با توجه به دلایل و مشاهدات حدس زد که قاتل اصلی تو بازی کیه ؟؟؟؟
و همه چیز تحت تاثیر تخیلات قرار میگیره !!!1
( البته با توجه به دموی بازی و همون عینک معروف پلیسه یه کم بوی تخیلی میده :-")

من هم دمو رو بازی کردم. خیلی عالی بود. فقط یه مشکل که فکر کنم خیلیها داشته باشند زبان انگلیسی هست که اگر کسی بتونه بدون نگاه کردن به زیرنویس و فقط با گوش دادن متوجه مکالمات بشه خیلی بهتر میشه که دیگه لازم نباشه چشم رو روی زیرنویس متمرکز کنیم و بتونیم از صحنه هایی که هنگام مکالمه خلق میکنیم لذت ببریم

آقا نقد بازی توی سایت گیم تریلرز اومده.توصیه می کنم ببینید.جزییات زیادی از داستان بازی رو نمی کنه...توی گیم اسپات هم بخش مربوط به اتان هستش که توی یک فروشگاه بزرگ اتفاق می افته که خیلی جالبه.(ولی دومی تا یک حدودی اسپویلر هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or