Heavy Rain: The Origami Killer

بر خلاف صحبت های قبلی، سونی اعلام کرد که بازی تو هیچ منطقه ای سانسور نخواهد شد.
بله کیوان جان من هم تو خوندم که هیچ سانسوری نداره ولی اگه یادت باشه تو هفته های پیش تو همین تاپیک اخبار کلی موضوع با منبع در این مورد زده و شد و من هم روی این حساب این حرف رو زدم. در کل بهتر که برای هیچ جایی سانسور نداره ولی نمی دونم استرالیایی ها رو چه جوری راضی کردن:biggrin1:

مهم محتوای بازی که خیلی عالیه نه باکس شات
به نظرم باکس شات هم خیلی مهمه . مثل یه جور شناسنامه واسه بازیه.
البته ایده این کاور خوبه ولی بد کار شده روش مثلا اون قسمت اوریگامی که افتضاحه مخصوصا آبش که مسخرست. طرح قبلی (طرح امضای من:biggrin1:)
هم شیک بود هم با کلاس. کاور بسیار پر معنی بود.

سلام دوستان

اگر مایل هستید مقاله ای مفصل از بازی که در سایت ویدیو گیمر قرار داده شده است را ترجمه و در سایت قرار دهم فقط نکته مهم این است که نکاتی از داستان و روند بازی را اسپویل می کنه حالا هر جور مایلید . اگر استقبال مناسب بود , شروع به نوشتن می کنم .

ممنون

سلام دوستان

اگر مایل هستید مقاله ای مفصل از بازی که در سایت ویدیو گیمر قرار داده شده است را ترجمه و در سایت قرار دهم فقط نکته مهم این است که نکاتی از داستان و روند بازی را اسپویل می کنه حالا هر جور مایلید . اگر استقبال مناسب بود , شروع به نوشتن می کنم .

ممنون
داداش ، بیشتر از 600% فاز بازی به داستانشه...
ننویسی بهتره.:-"

میدونستید تم متحرک HR الان تو PS store آمریکا هست؟قیمتشم 3 دلاره(مثل بقیه تم ها)
DLC ها هم فکر کنم قیمتشون هزکدوم 5 دلار هست!
خوب خیالم راحت شد اگر HR LE گیرم نیمد یا تخیلی بود قیمتش باز میشه تمش رو گیر اورد!!آهنگ های بازی هم احتمالا تو نت گیر میاد!!! پس جای هیچ نگرانی نیست :d
ولی خوب اگر LE گیر بیاد مطمئنا بهتره :d

میدونستید تم متحرک HR الان تو PS store آمریکا هست؟قیمتشم 3 دلاره(مثل بقیه تم ها)
DLC ها هم فکر کنم قیمتشون هزکدوم 5 دلار هست!
خوب خیالم راحت شد اگر HR LE گیرم نیمد یا تخیلی بود قیمتش باز میشه تمش رو گیر اورد!!آهنگ های بازی هم احتمالا تو نت گیر میاد!!! پس جای هیچ نگرانی نیست :d
ولی خوب اگر LE گیر بیاد مطمئنا بهتره :d

آره بابا خیلی وقت هست که توی US هست:biggrin1: اگه یادت باشه اون پنج شنبه ای که من برگشتم به PSN فردا صبح اومد توی Store. می خواستن برام چیزی قربونی کنند گفتم نمی خواد بیاید بچه های ملت رو با HR Dynamic Theme خوشحال کنید:biggrin1: البته من رفتم دیدمش خیلی باحال نبود ولی بد هم نبود. تو یک کوچه ای بود و همش داشت بارون میومد همین:biggrin1: ولی حس خوبی به آدم میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or