Heavy Rain: The Origami Killer

به نظر من خیلی طرح ساده وزشتی است.(ضعیف کار شده) اصلا برای بازی مثل HR مناسب نیست. طرح قبلی خیلی شیک تر و با کلاستر بود. همین طرح امضای من عالیه.:biggrin1:

اخرش کدوم ریجن بخریم؟؟؟(بدون سانسور یا حذف)
تو پک collector edition چی هست؟؟؟
می شه BOXART نسخه uk و j رو بزارین؟؟؟

آخرین ویرایش:
نمیتونن که...
باید بازش کنن.
اگه بازشم کنن کسی نمیخره:laughing:
(اگه دیدید بازش کردن نخرید)
آخه دوستان همینجوری باز نمیندازن جلو مردم که :biggrin1:.دو سال پیش همین heavenly sword رو بعد یه مدت همین جوری زیر عکسو سیاه کرده بودن :biggrin1: ولی روش بسته بندی بود تازه اون برچسب لگوی ps3 رو هم که واسه باز کردن مشمبای بازیه داشت :eek: تازه بازش که می کردی دفترچه ی توش هم عکس روش هم دوباره زیرش سانسور داشت :biggrin1: همه ی اینا با بسته بندی حالا کی میگه نمی شه :biggrin1: عکسشم خواستید بگین بذارم.

آخه دوستان همینجوری باز نمیندازن جلو مردم که :biggrin1:.دو سال پیش همین heavenly sword رو بعد یه مدت همین جوری زیر عکسو سیاه کرده بودن :biggrin1: ولی روش بسته بندی بود تازه اون برچسب لگوی ps3 رو هم که واسه باز کردن مشمبای بازیه داشت :eek: تازه بازش که می کردی دفترچه ی توش هم عکس روش هم دوباره زیرش سانسور داشت :biggrin1: همه ی اینا با بسته بندی حالا کی میگه نمی شه :biggrin1: عکسشم خواستید بگین بذارم.
آخه چطور ممکنه؟؟؟؟:confused::sick:
عکس بزار...:smile:

آخه چطور ممکنه؟؟؟؟:confused::sick:
عکس بزار...:smile:
بذار آپلود کنم می ذارم همین جا ویرایش میکنم پستو البته بسته بندی شو واز کردم ولی وقتی خریدم بسته بندی بود

ویرایش:
لعنتی پدرمو درآورد مگه آپلود میشد هی زرت زرت سایته می ترکید :mad: اول از همه بابت کیفیت عکسها عذر می خوام .با کیفیت پایین گرفتم که سریع بیاد:biggrin1:

البته همونطور که گفتم بسته بندیشو باز کردم ولی وقتی که خریدم بازی کاملا بسته بندی شده حتی با نوار ps3 بود.
این روی بسته ی بازیه
d92de7c955.jpg

اینم دفترچه ی توش

335c6a26f8.jpg

آخرین ویرایش:
به نظرم خیلی عجیبه!
چون نسخه UK بازی باکس شاتش فوقالعاده حرفه ای طراحی شده بود که عمق بازی رو نشون میداد و تکنیک های طراحی رو رعایت کرده بود.
این Boxshot آمریکا یک کار نیمه حرفه ای بیشتر شباهت داره.

به نظرم خیلی عجیبه!
چون نسخه UK بازی باکس شاتش فوقالعاده حرفه ای طراحی شده بود که عمق بازی رو نشون میداد و تکنیک های طراحی رو رعایت کرده بود.

من هم موافقم
box shot آمریکا بیشتر هالیوودی طراحی شده

به نظرم خیلی عجیبه!

به نظر من باکس آمریکاش خیلی هم عالی کار شده بیشتر شبیحه باکس شات فیلم میمونه .;)

به نظر من باکس آمریکاش خیلی هم عالی کار شده بیشتر شبیحه باکس شات فیلم میمونه .;)
من هم موافقم
box shot آمریکا بیشتر هالیوودی طراحی شده
دقیقا درسته اما سبک این Bixshot برای فیلم های B-Movie هستش.تو فروم های خارجی هم خیلیا اشاره کردند.
یعنی بر اساس استاندارده نا موزونی طراحی شده.
برای یک بازی انحصاری و درون مایه اگه قرار بر طراحی Boxshot همانند فیلم باشه باید قوانین خاص خودشو راعایت کنن.
نمیدونم رسوندم یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or