نمیتونن که...خیلی خوشگله فقط ایران بیاد فروشنده ها میرن تو کار سیاه کردن مدیسن که اصلا حال نمیده دیگه باکسش.
نمیتونن که...
باید بازش کنن.
نمیتونن که...
باید بازش کنن.
آخه دوستان همینجوری باز نمیندازن جلو مردم که :biggrin1:.دو سال پیش همین heavenly sword رو بعد یه مدت همین جوری زیر عکسو سیاه کرده بودن :biggrin1: ولی روش بسته بندی بود تازه اون برچسب لگوی ps3 رو هم که واسه باز کردن مشمبای بازیه داشتاگه بازشم کنن کسی نمیخره:laughing:
(اگه دیدید بازش کردن نخرید)
آخه چطور ممکنه؟؟؟؟:confused:آخه دوستان همینجوری باز نمیندازن جلو مردم که :biggrin1:.دو سال پیش همین heavenly sword رو بعد یه مدت همین جوری زیر عکسو سیاه کرده بودن :biggrin1: ولی روش بسته بندی بود تازه اون برچسب لگوی ps3 رو هم که واسه باز کردن مشمبای بازیه داشتتازه بازش که می کردی دفترچه ی توش هم عکس روش هم دوباره زیرش سانسور داشت :biggrin1: همه ی اینا با بسته بندی حالا کی میگه نمی شه :biggrin1: عکسشم خواستید بگین بذارم.
بذار آپلود کنم می ذارم همین جا ویرایش میکنم پستو البته بسته بندی شو واز کردم ولی وقتی خریدم بسته بندی بودآخه چطور ممکنه؟؟؟؟:confused:
عکس بزار...:smile:
به نظرم خیلی عجیبه!
چون نسخه UK بازی باکس شاتش فوقالعاده حرفه ای طراحی شده بود که عمق بازی رو نشون میداد و تکنیک های طراحی رو رعایت کرده بود.
این Boxshot آمریکا یک کار نیمه حرفه ای بیشتر شباهت داره.
به نظرم خیلی عجیبه!
چون نسخه UK بازی باکس شاتش فوقالعاده حرفه ای طراحی شده بود که عمق بازی رو نشون میداد و تکنیک های طراحی رو رعایت کرده بود.
این Boxshot آمریکا یک کار نیمه حرفه ای بیشتر شباهت داره.
به نظر من باکس آمریکاش خیلی هم عالی کار شده بیشتر شبیحه باکس شات فیلم میمونه .![]()
دقیقا درسته اما سبک این Bixshot برای فیلم های B-Movie هستش.تو فروم های خارجی هم خیلیا اشاره کردند.من هم موافقم
box shot آمریکا بیشتر هالیوودی طراحی شده