Heavy Rain: The Origami Killer

میشه با یک شخصیت بازی را شروع کرد و با همان شخصیت بازی را به پایان رساند:confused: :confused:
اصولا ارزش تکرار این بازی ها چقدر زیاده و ایا میتونه برای یک مدت طولانی سرگرم کننده باشه :confused:

دوست عزیز خواهشا وقت بزار 3-4 صفحه قبل رو بخون پاسخ سوالات هست!!
خیر نمیشه بارها اعلام کردیم که این بازی تیکن نیست;)

ارزش تکرار هم نداره از نظر من!! چون مثل زندگی باید یک بار تجربش کنی
شما میتونی با AC2 سرگرم باشی

اتفاقا ارزش تکرار رو داره!!!
شما هم درست میگی این بازی یک زندگیه و زندگی رو یکبار میشه تجربه کرد!
ولی خیلی ها دوست دارند از تمام داستان بازی سر در بیارند! دوست دارند بدونند با اون انتخاب های دیگه ممکنه چه اتفاقی بیفته و ...
فقط موقع بازی کردن هیچ جا رو از اول نریم!!! حتی اگر اشتباهی یک دکمه دیگه رو زدیم و باعث مرگ شخصیت اصلی شد!

البته خود کیج گفته بازی رو یکبار بیشتر بازی نکنید!ولی ما کنجکاویم و می خوایم از همه چی سر در بیاریم و...

دوستان من تا حالا هیچ بازیی رو دو بار نرفتم . وقتی که تمومش کردم ، دیگه حتی تو دستگاه هم نزاشتمش .
چون داستان خیلی برام اهمیت داره .
ولی این بازی ارزشش رو داره و هم امکانش رو .
این بازی رو باید هر دفعه که میری یک بار بری . یعنی اگر یک شخصیت مرد ، از یک مرحله قبل دوباره شروع نکنی .
بلکه اگر می خوای دوبار بری ، یک بار تا آخر برو و بعدش دوباره با انتخاب های دیگه از اول برو

این بازی رو باید هر دفعه که میری یک بار بری . یعنی اگر یک شخصیت مرد ، از یک مرحله قبل دوباره شروع نکنی .
بلکه اگر می خوای دوبار بری ، یک بار تا آخر برو و بعدش دوباره با انتخاب های دیگه از اول برو
دقیقاً.اصلاً درستش همینه.اونجوری بری که از لذت بازی کم میشه.

اینم یه نظریه آدم بازی رو تو چند پروفایل به صورتهای مختلف همزمان بره که همشون با هم تموم بشه
هم زمان که خیلی حال نمیده به آدم نمیفهمی چی به چی میشه. مثل اینکه 3 تا زندگی رو موازی هم ببری جلو که میشه گفت از هیچکدومشون چیزی نمیفهمی. دونه دونه بهتر هست. البته این نظره منه

دوستان عزیز پاسخ بنده رو ندادند!که این بازی ریلیز شده؟اگر ریلیز شده ایا نسخه های متفاوتی از اون وجود داره؟و اینکه که نسخه کامله!مرسی!منتظر پاسختون هستم!

دوستان عزیز پاسخ بنده رو ندادند!که این بازی ریلیز شده؟اگر ریلیز شده ایا نسخه های متفاوتی از اون وجود داره؟و اینکه که نسخه کامله!مرسی!منتظر پاسختون هستم!
نه بابا تازه تاریخ ریلیزش اومده!نسخه ها که تو صفحه های قبل هم گفته بودن متفاوته توی آمریکا و اینجا سانسور داره ولی تو اروپا نداره سانسور ها هم متفاوته حالا یه جا فحش ها رو بوق روش می ذاره یه جا تصویر رو شطرنجی می کنه. بستگی داره.

US BoxArt

اینم US BoxArt این شاهکار:

Heavy-Rain-US-Cover.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or