ممنون بابت ویدئو.من به تمام دوستان دیدنش رو توصیه می کنم.2تا سوال داشتم
اول اینکه کنترل شخصیت بازی سخت یا اینکه طرف بد کنترل می کرد(یا شایدم می خواست اثبات کنه که in-game هست؟!)
دوم اینکه کسی به نحوه ی نمایش انتخاب ها مشکلی نداره و انتخاب ها به راحتی قابل تفکیکن؟ چون من در این ویدئو و سایر تریلرهایی که دیدم تا حدودی تشخیص انتخاب ها مشکل بود
ممنون بابت ویدئو.من به تمام دوستان دیدنش رو توصیه می کنم.2تا سوال داشتم
اول اینکه کنترل شخصیت بازی سخت یا اینکه طرف بد کنترل می کرد(یا شایدم می خواست اثبات کنه که in-game هست؟!)
دوم اینکه کسی به نحوه ی نمایش انتخاب ها مشکلی نداره و انتخاب ها به راحتی قابل تفکیکن؟ چون من در این ویدئو و سایر تریلرهایی که دیدم تا حدودی تشخیص انتخاب ها مشکل بود
تقريبا يك ماه ديگه تا عرضه بازي مانده. قبل از اينكه بازي عرضه بشه چند سوال رو از خودتون بپرسيد ، تا بفهميد به چه دركي از Heavy Rain رسيديد.
سوالهايي كه قبل از Heavy Rain بايد جواب داد:
- آيا قدرت كنجكاوي شما از ترسهاي شما بيشتر است ؟
- آيا براي رسيدن به هدف خود ترس و گاهي شرافت خود را زير پاي مي گذاريد؟ اگر هدفتان ماوراي شرافت و نهايت كمال باشد چطور؟
- آيا سختي ها را در مقابل خود ضعيف مي بينيد؟
- زندگي در فضايي تاريك و ماشيني را دوست داريد و يا اعتقاد داريد بايد در راه رهايي از آن حتي جان خود را فدا كرد؟
- چقدر مردم را مي شناسيد؟ آيا باور داريد هر كسي ، حتي يك دزد كثيف توان رستگار شدن را دارد ؟
- چقدر به آرامش ديگران احترام مي گذاريد؟
- آيا به اطرافيان خود دقت كرده ايد؟ چقدر آنها را دوست داريد؟
- آيا حاضر هستيد براي عشق جان خود را فدا كنيد ؟
- زندگي گنگ و بي جواب را دوست داريد و يا مرگ در راه كشف حقيقت ؟
- در نهايت تا كجا حاضر هستيد براي نجات دادن عشق پيش برويد؟
قبل از بازي كردن Heavy Rain خوب اين سوالها را براي خودتان مطرح كنيد و واقعا جواب آنها را درك كنيد. چون تنها راه موفقيت در بازي پاسخ درست شما به اين سوال ها است.
چه كارهايي را قبل از Heavy Rain انجام دهيم؟
- به Heavy Rain به عنوان يك بازي و حتي يك فيلم يا كتاب نگاه نكنيد. HR را همانند يك آيينه ببينيد ، چون تنها راه رستگاري و لذت بردن از آن روراستي با خودتان است.
- هيچ وقت نظر ديگران را وارد Heavy Rain نكنيد. HR شخصي ترين بازي است كه تا به حال انجام داده ايد و همانند يك دفترچه خاطرات است كه نبايد بگذاريد كسي از آن با خبر شود.
- فكر قهرمان بازي را فراموش كنيد. ترس را درك كنيد و خود را در مقابل مشكلات بسنجيد.
- نگذاريد كنجكاوي شما جاي حقيقت را بگيرد.
- در نهايت در هر ثانيه از بازي به هدف خود فكر كنيد و هميشه با منطق جلو برويد.
اگر توانستيد در مورد اين مطالب با خود رو راست باشيد... وقت باز كردن چترها فرا رسيده !.
مرسي خيلي سوالهاي قشنگي بود...
به نظر من هم بهترين راه براي لذت بردن از اين شاهكار اينه كه تو تمام موقعيت ها و لحظه ها ي بازي خودمونو جاي شخصيتها بزاريم...
( در مورد سانسور تو نسخه امريكايي بازي (( ريجن 1 )) بايد بگم كه هيچ صحنه يا قسمتي از گيم پلي حذف نمي شه فقط رو حرفهاي ركيك و فحش ها صداي سوت ميندازن :cheesygri و بعضي قسمتهاي كوچيك از صفحه ممكنه چارخونه بشه همين )
این مربوط میشه به نسخهUK و هنوز نسخه های دیگه فکر میکنم مشخص نیست چه درجه سنی بهشون تعلق میگیره
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland (country in northern Europe consisting of England, Scotland, Wales and Northern Ireland)
Guillaume خودش قبلا گفته بود كه بازي رو به صورتي طراحي كرده ايم كه سنين مختلف از آن لذت ببرند.
ببين آيتم هاي مهم براي درجه سني خون ، خشونت ، فحش و كلام هاي زشت ، صحنات سك..سي. هستند كه HR در هيچ كدام افراط نكرده.
از طرفي بازي رو حتي يك بچه 12 ساله هم مي تونه بره ولي مسئله مهم درك درست بازي است كه مسلما يك انسان بالغ و بزرگ سال اشراف بهتري نسبت به اون داره.
15+ UK فکر کنم کافی باشه...اونجا از پیش دبستانی مواد مصرف میکنند و با هم کلاسی ها س % ک*س@ .
چاقو کشی هم از سنت های حسنه ی انگلستانِ...فکر نکنم یه سری چیزایی که تو این بازیِ بزرگسالانه باشه واسشون!:cheesygri
امروز HMV اعلام كرد فروش Collector Edition اين بازي در انگلستان در انحصار آنها است.
قيمت اين بسته £40 است و تاريخ عرضه بازي رو اين سايت February 26 زده. البته خوده نويسنده اعلام كرده در مورد تاريخ عرضه مطمعا نيست و اين كه سوني هم هنوز تاريخ رو تاييد نكرده.
در هر صورت سوني ديروز اعلام كرد كه تاريخ عرضه HR تا هفته هاي آينده مشخص مي شود.
امروز BBFC دليل +15 سال بودن بازي رو گفت. BBFC مي گويد ، بازي با اينكه داراي صحنه هايي از قبيل قتل كودك ، قاتل سريالي و فحشا است ، ولي با اين حال همچنان +15 سال است.
BBFC هم چنان ادامه داد كه بازي داراي " ديالوگهاي حاوي فحش ، خشونت و سك*س است."
"اين چيز عجيبي نيست كه مردم در بازيها بمريند و خيلي از بازيها مرگ در آنها وجود دارد. مردم هميشه در بازيها كشته مي شوند"
" كاملا آشكار است كه آنها آدمهاي واقعي نيستند و يا آدمهاي حقيقي نقش آنها را ايفا نمي كنند. تمام چيزهاي مربوط به اين به خون و خشونت ختم مي شود. ما همان درجه سنيي را براي اين بازي لحاظ كرديم كه در مورد يك فيلم قرار مي دهيم. اين بازي مناسب مخاطبان +15 است."
اين در حالي است كه مثل اين كه ديويد كيج با آستراليا مشكل دارد.
كيج در ماه قبل گفته بوده است:" تا آنجايي كه من مي دانم ، آستراليا نسخه كامل بازي را گرفته . نميدانم ولي فكر كنم كه كمي جنگ و دعوا سر عرضه بازي در آستراليا داشته باشيم."
" هنوز وارد بحث نشده ايم ولي كمي برش در بعضي قسمتها بايد انجام دهيم. البته اين برش ها خيلي كم هستند و چيزي نيست كه بگوييم: اوه تمام پروژه من به خاطر اين كه مجبور بودم آن تغييرات را بدهم تغيير كرد. "
برخورد كرن در مورد رده سني بازي همانند يك فيلم عالي ترين حركت از سوي BBFC بود.
امروز BBFC دليل +15 سال بودن بازي رو گفت. BBFC مي گويد ، بازي با اينكه داراي صحنه هايي از قبيل قتل كودك ، قاتل سريالي و فحشا است ، ولي با اين حال همچنان +15 سال است.
BBFC هم چنان ادامه داد كه بازي داراي " ديالوگهاي حاوي فحش ، خشونت و سك*س است."
"اين چيز عجيبي نيست كه مردم در بازيها بمريند و خيلي از بازيها مرگ در آنها وجود دارد. مردم هميشه در بازيها كشته مي شوند"
" كاملا آشكار است كه آنها آدمهاي واقعي نيستند و يا آدمهاي حقيقي نقش آنها را ايفا نمي كنند. تمام چيزهاي مربوط به اين به خون و خشونت ختم مي شود. ما همان درجه سنيي را براي اين بازي لحاظ كرديم كه در مورد يك فيلم قرار مي دهيم. اين بازي مناسب مخاطبان +15 است."
اين در حالي است كه مثل اين كه ديويد كيج با آستراليا مشكل دارد.
كيج در ماه قبل گفته بوده است:" تا آنجايي كه من مي دانم ، آستراليا نسخه كامل بازي را گرفته . نميدانم ولي فكر كنم كه كمي جنگ و دعوا سر عرضه بازي در آستراليا داشته باشيم."
" هنوز وارد بحث نشده ايم ولي كمي برش در بعضي قسمتها بايد انجام دهيم. البته اين برش ها خيلي كم هستند و چيزي نيست كه بگوييم: اوه تمام پروژه من به خاطر اين كه مجبور بودم آن تغييرات را بدهم تغيير كرد. "
برخورد كرن در مورد رده سني بازي همانند يك فيلم عالي ترين حركت از سوي BBFC بود.