Heavy Rain: The Origami Killer

یه خبر بدم بترکید:biggrin1:

بازی به احتمال 60% دوبی ممنوعه دیگه خودتون میدونید چی میشه:biggrin1:

هيچ كشوري اين بازي رو ممنوع نكرده.

فقط نسخه ي ژاپني و آسياي شرقي بازي داراي سانسور هست. نسخه US هم به احتمال زياد همانند Indigo Prophecy سانسورهايي رو خواهد داشت ؛ ولي نسخه اروپايي بازي بدون هيچ سانسوري عرضه مي شود.

فقط نسخه ي ژاپني و آسياي شرقي بازي داراي سانسور هست. نسخه US هم به احتمال زياد همانند Indigo Prophecy سانسورهايي رو خواهد داشت ؛ ولي نسخه اروپايي بازي بدون هيچ سانسوري عرضه مي شود.

خوب خدارو شکر:love: منم از کسی شنیدم

شک نکن تو امارات ممنوع میشه، مگر اینکه سانسور شدیدی داشته باشه و هیچ گونه Nud1ty نداشته باشه... که اینجوری هم بازی به درد نمیخوره.

باز دردسر دارم برای پیدا کردن نسخه کامل...

شک نکن تو امارات ممنوع میشه، مگر اینکه سانسور شدیدی داشته باشه و هیچ گونه Nud1ty نداشته باشه... که اینجوری هم بازی به درد نمیخوره.

باز دردسر دارم برای پیدا کردن نسخه کامل...
ولی saboteurهم یه چیزایی داشت آزاده

خود كيج گفته كه به فرهنگ و مذاهب مختلف احترام ميگذاريم و بازي رو مطابق فرهنگ كشورها عرضه مي كنيم. در هر صورت صد در صد نسخه اروپا رو بگيريد.
(ولي هنوز هيچ كشوري به طور رسمي بازي رو ممنوع نكرده ، كه اين كار رو هم نمي كنه چون مي تونه نسخه سانسور شده بازي رو بفروشه)

هفته پيش كيج يه حرف جالب زد و گفته بود :مديسون آدم هرزه اي نيست و Nudit-y بازي رو از صحنه هاي Eyes Wide Shut كوبريك الهام گرفته.

در كل به قول كيوان دردسر بزرگي واسه خريد نسخه اروپا هست.

آخرین ویرایش:
بعید نیست توی بعضی از شهر های امارات ممنوع باشه. مثل شارجه، چون متاسفانه یا خوشبختانه شیخ شارجه خیلی اسلامی عمل میکنه و حتی آبجوی بدون الکل رو هم توی شارجه ممنوع کرده!

دوستان الان تکلیف چیه...؟؟ نسخه اروپایی رو از کدوم گوری گیر بیاریم.... :biggrin1:چون اگه سانسور باشه بازی به درد نمیخوره....!

عزیز بزار بازی بیاد بعد نتیجه میگیریم از کدوم گوری بخریم که نسخه اروپایی رو داشته باشه یا بقیه باید دید کدوم سانسور نشوده هستش .

ببخشیدا سانسور به معنای کامل کلمه مثل تلوزیون ایران نیستش که فکر کنی یه هو میاد بازی رو قاچو میکنه آخر فیلم معلوم نمیشه که این ها کیبودن به کجا میرفتن :cheesygri:biggrin1::smile: منظور صحنه ها رو به صورت مثال شترنجی میکنه مثل SIMS یا ... یا یک قسمت کوچیک رو حذف میکنه همین .

مگه نسخه ی اروپایی همون ریجین 2 ( pal ) نیست؟خب این رجین 2 که هم زودتر میاد هم ارزونتره البته تو اکثر بازیها! والا ما که هر دفعه رفتیم توپخونه زودتر از همه همین ریجین 2 رو داشتن.

مگه نسخه ی اروپایی همون ریجین 2 ( pal ) نیست؟خب این رجین 2 که هم زودتر میاد هم ارزونتره البته تو اکثر بازیها! والا ما که هر دفعه رفتیم توپخونه زودتر از همه همین ریجین 2 رو داشتن.
اون ها از دبی میاد. فعلا وضعیت این بازی توی دبی مشخص نیست، پس روی اون ها حساب نکنید.

یکی از دوستان باید حمت کنه بره اروپا برای همه بازی رو بیاره حالا تاریخ عرضه کی هستش بچه ها؟
اگر تو تعطیلات بهمن بیاد خوب میشه.شاید من بتونم یک سری وردارم بیارم با خودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or