یعنی با این حساب جز نسخه ی استرالیا دیگه هیچ نسخه ای سانسور نداره ؟
--------
ما تو ایران به Collector Edition دسترسی داریم ؟
اتفاقا برعکسآخه مشکل ما پیدا کردن این پک نیست، مشکل ما قیمت نجومی هست که می خوان براش بگیرن. این جور که دوستان گفتن قیمت پک 40 پوند هستش که میشه حدود 65-70 تومان. حالا دیگه حساب کنید فکر نکنم زیر 100 بتونید گیر بیارید. اگر تو ایران من قیمت 85 هم گیر بیارم میخرم ولی متاسفانه این قیمت هم نمیدن.
از نظر من ارزششو داره .مشکل من هم پول نیست ولی این پول زور دادن هست. چرا باید یک چیزی که قیمتش 40 پوند بیشتر نیست رو 100 تومان بخریم. تازه اگه 100 بدن هنوز که معلوم نیست چه قیمتی می خوان براش بزارن. من خیلی راحت نیستم که از این پول ها به کسی بدم
پ.ن: ببخشید بابت off تاپیک بودن پست
مشکل من هم پول نیست ولی این پول زور دادن هست. چرا باید یک چیزی که قیمتش 40 پوند بیشتر نیست رو 100 تومان بخریم. تازه اگه 100 بدن هنوز که معلوم نیست چه قیمتی می خوان براش بزارن. من خیلی راحت نیستم که از این پول ها به کسی بدمممنون حمید رضا جان
اتفاقا برعکس
مشکل من پول نیست بلکه پیدا کردنه![]()
دمت گرم خیلی باحال بودش. چقدر مبارزه های بازی نفس گیر هست. این که خیلی توپ بود. کیج واقعا راست میگفت که هر صحنه رو می تونید به شکل های متنوعی تموم کنید. هر کسی بسته به مهارتش می تونه این مبارزه رو انجام بده. حتی می تونیم ببریم:biggrin1:تریلر جدید رو دیدید؟؟ پدر اسکات در اومد از بس کتک خورد :d
http://www.gametrailers.com/video/ces-2010-heavy-rain/60505
این دکمه زدنش هم خیلی سخته!!یک دایره ای پر میشه و فکر کنم تا پر شد باید دکمه رو بزنید!