Heavy Rain: The Origami Killer

یعنی با این حساب جز نسخه ی استرالیا دیگه هیچ نسخه ای سانسور نداره ؟
--------
ما تو ایران به Collector Edition دسترسی داریم ؟

نسخه ژاپن و شايد امريكا داشته باشند.

بستگي داره كه بتوني CE رو پيدا كني يا نه. احتمال زياد ميشه CE رو تو ايران هم پيدا كرد. به لطف مرزهاي مستحكم ما ، همه چيز شدني است.:biggrin1:

آخه مشکل ما پیدا کردن این پک نیست، مشکل ما قیمت نجومی هست که می خوان براش بگیرن. این جور که دوستان گفتن قیمت پک 40 پوند هستش که میشه حدود 65-70 تومان. حالا دیگه حساب کنید فکر نکنم زیر 100 بتونید گیر بیارید. اگر تو ایران من قیمت 85 هم گیر بیارم میخرم ولی متاسفانه این قیمت هم نمیدن.

ممنون حمید رضا جان
آخه مشکل ما پیدا کردن این پک نیست، مشکل ما قیمت نجومی هست که می خوان براش بگیرن. این جور که دوستان گفتن قیمت پک 40 پوند هستش که میشه حدود 65-70 تومان. حالا دیگه حساب کنید فکر نکنم زیر 100 بتونید گیر بیارید. اگر تو ایران من قیمت 85 هم گیر بیارم میخرم ولی متاسفانه این قیمت هم نمیدن.
اتفاقا برعکس :دی
مشکل من پول نیست بلکه پیدا کردنه :دی
مشکل من هم پول نیست ولی این پول زور دادن هست. چرا باید یک چیزی که قیمتش 40 پوند بیشتر نیست رو 100 تومان بخریم. تازه اگه 100 بدن هنوز که معلوم نیست چه قیمتی می خوان براش بزارن. من خیلی راحت نیستم که از این پول ها به کسی بدم
پ.ن: ببخشید بابت off تاپیک بودن پست
از نظر من ارزششو داره .
ولی خوب چه کار میشه کرد ؟!!!
پ.ن :من که فکر نمی کنم Off Topic باشه چون این هم یک نوع بحث درباره ی بازیه .

آخرین ویرایش:
ممنون حمید رضا جان

اتفاقا برعکس :دی
مشکل من پول نیست بلکه پیدا کردنه :دی
مشکل من هم پول نیست ولی این پول زور دادن هست. چرا باید یک چیزی که قیمتش 40 پوند بیشتر نیست رو 100 تومان بخریم. تازه اگه 100 بدن هنوز که معلوم نیست چه قیمتی می خوان براش بزارن. من خیلی راحت نیستم که از این پول ها به کسی بدم
پ.ن: ببخشید بابت off تاپیک بودن پست

دوستان عزیز دقت کنید از اونجایی که تعداد کسانی که خواهانه این بازی هستن و یک تعداد از جمله خود من CE رو میخوان میشه یک آدم قابل اعتماد پیدا کرد که کار خرید رو برامون انجام بده
اینجوری قیمت نهایی به مراتب از قیمت ایران کمتر خواهد بود

تریلر جدید رو دیدید؟؟ پدر اسکات در اومد از بس کتک خورد :d

http://www.gametrailers.com/video/ces-2010-heavy-rain/60505

این دکمه زدنش هم خیلی سخته!!یک دایره ای پر میشه و فکر کنم تا پر شد باید دکمه رو بزنید!
دمت گرم خیلی باحال بودش. چقدر مبارزه های بازی نفس گیر هست. این که خیلی توپ بود. کیج واقعا راست میگفت که هر صحنه رو می تونید به شکل های متنوعی تموم کنید. هر کسی بسته به مهارتش می تونه این مبارزه رو انجام بده. حتی می تونیم ببریم:biggrin1:

این نظری رو که دادین که یه نفر مطمئن بره واسه اونایی که میخان CE بخره قیمتی که ما باید بدیم چند میشه حدودا ؟ اگه بگین من هم بتونم پولشو جور کنم منم میخوام از کالکتر ادیشن بازی . فقط قیمتی که میگین به مراتب از بازاز ارزونتر میشه رو بگین که ببینم زورم میرسه یا باید همون نسخه معمولی رو بخریم .؟ ممنون

یه توضیح کامل بدید دوستان که این بازی کی ریلیز میشه و چند ورژن داره و قیمت ورژنهای مختلفش چند دلار هست و کامل ترین ورژنش چه فرقی با بقیه داره و ایا در هند هم ریلیز میشه؟؟؟!مرسی!!!

میشه با یک شخصیت بازی را شروع کرد و با همان شخصیت بازی را به پایان رساند:confused: :confused:
اصولا ارزش تکرار این بازی ها چقدر زیاده و ایا میتونه برای یک مدت طولانی سرگرم کننده باشه :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or