Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
3D نداره که بازی:دی

الان 10 ساله هیلو همینجوریه و هیچ کس هم مشکلی نداره. ملت صبح تا شب توی آنلاین با همین نوع کنترل وسایل نقلیه دارن همدیگه رو داغون میکنند:دی این دیگه مشکل خودتونه که عادت ندارید، رانندگی بازی هیچ اشکالی نداره و اتفاقا روونترین نوعشه. نکنه میخواستید کنترلش مثل Forza 3 باشه؟:دی

10 سال اینجوریه یعنی خوبه؟!
در ضمن نباید بازی ساز کسایی که اولین بارشونه هیلو بازی میکنن رو درنظر بگیره؟
همه که فن هیلو نیستن!!!

10 سال اینجوریه یعنی خوبه؟!
در ضمن نباید بازی ساز کسایی که اولین بارشونه هیلو بازی میکنن رو درنظر بگیره؟
همه که فن هیلو نیستن!!!
10 ساله چندین میلیون نفر Halo بازی کردن و هیچ کس اعتراض نکرده، پس بله. یعنی خوبه. شما برو نقد های بازی هم بخون ببین کسی ایراد گرفته یا نه! از همون نقد های Halo 1 هم بخون بیا جلو.

پ.ن: والا به خدا خیلی راحته:دی فقط شما بر خلاف بازی های Racing نباید زیاد به ماشینت نگاه کنی، باید همیشه به جاده نگاه کنی و آنالوگ راست رو به اون سمت جهت بدی. نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه با رانندگیش:دی رانندگیش فقط فانتزیه و زیاد از حد راحته، شاید میخواستید سخت تر باشه...:دی

• Like
Reactions: Death Proxy
داره دوسته عزیز من خودم دیدم تریلر های 3d رو!!!
من خودم ویدئوی 3D ازش ندیدم ولی مثل اینکه Bungie توی اون نمایش بی تقصیر بوده و حتی از همچین چیزی خبر نداشته ! اینجا نوشته که اون نمایش برای تلویزیونهای جدید توشیبا بوده و کلآ به سخت افزار 360 و بازی Reach ربطی نداشته :دی

• Like
Reactions: mgs3
شما عزیزان فک کنم این اولین هیلو یی هست که بازی کردید.همه ی هیلو ها اینجوری بوده
کلا من هرچی اول شخص دیدم که ماشین هم داشته اینجوری بوده مثل بوردرلندز و سری هیلو و...

موفق باشید

ببخشیئ این سومین هیلویه که دارم بازی میکنم و همشون هم همین طوری بودن!!!! خب باید رفع شه. فکر کنم شما اولین FPS ی هست که داری بازی میکنی!!! BC2 این مشکل رو داشت؟ تازه تو اون تانک هم میروندیم. باید قبول کرد که این یه مشکله. اینقدر فن های افراطی این بازی زیاد شده که ادم نمیتونه یه نظر بده. خب باید همه چیز این بازی رو دید. خییییلی بازی قشنگیه. خیییلی حال کردم. (چشم تاپیک بقلیا ....) ولی خب اینم یه مشکله که هیشکی بهش فکر نکرده بود. خب واقعا تو روند بازی تاثیر میزاره.

ببخشید اگه زیاده روی شد. نیاز بود!;)

ممنون
فقط این حرکت خدا پسندانه (جون بینهایت) رو چه جوری بزارم/انتخاب/فعال کنم:d
اینجوری توی قسمت فایر فایت دست کاری کن.
این روز از گاید برهان برداشتم:
GAME OPTIONS – FIREFIGHT SETTINGS – WAVE PROPERTIES and for all 4 Waves turn RED skull on.

WAVE PROPERTIES – WAVE LIMIT – NO LIMIT

FIREFIGHT SETTINGS – CUSTOM SKULL SETTINGS

WEAPONS AND DAMAGE – DAMAGE MODIFIER – 300%

WEAPONS AND DAMAGE – INFINITE AMMO – BOTTOMLESS CLIP

WAVE TRAITS – DAMAGE MODIFIER – 0%

DIFFICULTY – LEGENDARY

دوستان نکنه توقع دارین میومدن مثه Geow میکردن ؟! :d چون اونم از این وسایل داشت اما رانندگی فوق العاده بد دستی داشت :d بعدشم میاین میگین BC2 ! خب من از صبح تا شب دارم آنلاین BC2 میزنم!:d موقعی که Mortar attack میاد روت سخته ازش در رفتن !:d بعدشم هی میزنم در و دیوار با این که الان رنک 15 هستم !:d کلن رانندگی ریچ نیاز داره 2 نیم کره همزمان کار کنه :d چون باید دست چپ و راست جدا از هم کار کنن :d اما رانندگیش غیر از تانکش فوق العاده هست ! تانک هیلو 3 بهتر بود ! البته مشکل از رانندگیش نیست تانکه زیادی سنگینه !:d
والا بابی گفت اگه رانندگیش مشکل داشت محبوبیت وسایل نقلیه تو مود های مولتی پلیرش انقدر زیاد نبود !:d

ببخشیئ این سومین هیلویه که دارم بازی میکنم و همشون هم همین طوری بودن!!!! خب باید رفع شه. فکر کنم شما اولین FPS ی هست که داری بازی میکنی!!! BC2 این مشکل رو داشت؟ تازه تو اون تانک هم میروندیم. باید قبول کرد که این یه مشکله. اینقدر فن های افراطی این بازی زیاد شده که ادم نمیتونه یه نظر بده. خب باید همه چیز این بازی رو دید. خییییلی بازی قشنگیه. خیییلی حال کردم. (چشم تاپیک بقلیا ....) ولی خب اینم یه مشکله که هیشکی بهش فکر نکرده بود. خب واقعا تو روند بازی تاثیر میزاره.

ببخشید اگه زیاده روی شد. نیاز بود!;)
در مورد BC ایدیه dani8gb رو تو یکی از این ساتا که رنک میدن سرچ کن(بهم بر خورد:d)
من فن این بازی نیستم
هر 1 ساعتی هم که بازی میکنم از دیسک kz2 خودم طلب بخشش میکنم:d
منم باش مشکل داشتم اوایل اما خو خیلی راحت بش عادت کردم... فک کردم بقیه هم اینجوری باشن

خواهش میکنم اجرت با مارکوس:d
-----------------------------------
اینجوری توی قسمت فایر فایت دست کاری کن.
این روز از گاید برهان برداشتم:
Code:
GAME OPTIONS – FIREFIGHT SETTINGS – WAVE PROPERTIES and for all 4 Waves turn RED skull on.

WAVE PROPERTIES – WAVE LIMIT – NO LIMIT

FIREFIGHT SETTINGS – CUSTOM SKULL SETTINGS

[COLOR=Red]WEAPONS AND DAMAGE – DAMAGE MODIFIER – 300%
[/COLOR] 
   WEAPONS AND DAMAGE – INFINITE AMMO – BOTTOMLESS CLIP

WAVE TRAITS – DAMAGE MODIFIER – 0%

DIFFICULTY – LEGENDARY
این قسمت قرمز رو باسه اسپارتان بزارم یا باسه الیت ها؟؟؟
بعد red skull فقط فعال باشه؟؟؟!!! اخه خودش به صورت اتوماتیک چند تا رو فعا کرده بود

ویرایش:
اقا من با این تنظیمات رفتم 22 هزارو خورده ای گرفتم اچو رو نداد(15هزار رو میگم) بعد گفتم شاد باشد بازی تموم شه .end game رو زدم کردیتی که حساب کرد 800 و خورده ای بهم داد!!!!!!!!!! موضوع چیه؟؟؟؟
ویرایش: اچومنته 50 هزار بود من فک کردم 15 هزار بود :(
ویرایش : 50 هراز رو گرفتم ... 1 دونه جون بیشتر ندارم ... دلم نمیاد خاموش کنم هر 1 ساعت میام چند هزارتا ببرم بالا بلکه 200 هزار رو بگیرم(50 هزار دقیقا با وقت تلف کردن های تو بازی 36 دقیقه ازم وقت گرفت)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز دو تا خواهش داشتم ازتون. اولیش اینه که به فاصله زمانی کم و پشت سر هم پست ندید. دومی هم اینه که اگه در مورد اچیومنت های بازی سوال دارید به تاپیک خودش برید و بپرسید تا سریع تر جواب خودتون رو بگیرید. با تشکر

رانندگی اصلا سخت نیست خیلی هم راحته یکم باهاش ور بری راه میفتی :d :d :d :dداداش منم همین مشکل داشت بهش گفتم یکم باهاش ور برو مشکلش حل شد >:d<
نسخه3D فقط در حد یک تریلر بود ولی فکر کنم HALO بعدش 3D باشه چون استودیو جدید چندتا آدم که این کاره هستند استخدام کرده :d :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or