mgs3
کاربر سایت
3D نداره که بازی
داره دوسته عزیز من خودم دیدم تریلر های 3d رو!!!
3D نداره که بازی
3D نداره که بازی
الان 10 ساله هیلو همینجوریه و هیچ کس هم مشکلی نداره. ملت صبح تا شب توی آنلاین با همین نوع کنترل وسایل نقلیه دارن همدیگه رو داغون میکنند این دیگه مشکل خودتونه که عادت ندارید، رانندگی بازی هیچ اشکالی نداره و اتفاقا روونترین نوعشه. نکنه میخواستید کنترلش مثل Forza 3 باشه؟
10 ساله چندین میلیون نفر Halo بازی کردن و هیچ کس اعتراض نکرده، پس بله. یعنی خوبه. شما برو نقد های بازی هم بخون ببین کسی ایراد گرفته یا نه! از همون نقد های Halo 1 هم بخون بیا جلو.10 سال اینجوریه یعنی خوبه؟!
در ضمن نباید بازی ساز کسایی که اولین بارشونه هیلو بازی میکنن رو درنظر بگیره؟
همه که فن هیلو نیستن!!!
شما عزیزان فک کنم این اولین هیلو یی هست که بازی کردید.همه ی هیلو ها اینجوری بوده
کلا من هرچی اول شخص دیدم که ماشین هم داشته اینجوری بوده مثل بوردرلندز و سری هیلو و...
موفق باشید
كره ، تو خيلي راننده اي:dفن های افراطی چیه ! به خدا هیچ کاری نداره رانندگیش اصلا هم سخت نیست واقعا نمیتونم درک کنم که دوستان بلد نیستن رانندگی کنن...
اینجوری توی قسمت فایر فایت دست کاری کن.ممنون
فقط این حرکت خدا پسندانه (جون بینهایت) رو چه جوری بزارم/انتخاب/فعال کنم:d
GAME OPTIONS – FIREFIGHT SETTINGS – WAVE PROPERTIES and for all 4 Waves turn RED skull on.
WAVE PROPERTIES – WAVE LIMIT – NO LIMIT
FIREFIGHT SETTINGS – CUSTOM SKULL SETTINGS
WEAPONS AND DAMAGE – DAMAGE MODIFIER – 300%
WEAPONS AND DAMAGE – INFINITE AMMO – BOTTOMLESS CLIP
WAVE TRAITS – DAMAGE MODIFIER – 0%
DIFFICULTY – LEGENDARY
ببخشیئ این سومین هیلویه که دارم بازی میکنم و همشون هم همین طوری بودن!!!! خب باید رفع شه. فکر کنم شما اولین FPS ی هست که داری بازی میکنی!!! BC2 این مشکل رو داشت؟ تازه تو اون تانک هم میروندیم. باید قبول کرد که این یه مشکله. اینقدر فن های افراطی این بازی زیاد شده که ادم نمیتونه یه نظر بده. خب باید همه چیز این بازی رو دید. خییییلی بازی قشنگیه. خیییلی حال کردم. (چشم تاپیک بقلیا ....) ولی خب اینم یه مشکله که هیشکی بهش فکر نکرده بود. خب واقعا تو روند بازی تاثیر میزاره.
ببخشید اگه زیاده روی شد. نیاز بود!
این قسمت قرمز رو باسه اسپارتان بزارم یا باسه الیت ها؟؟؟اینجوری توی قسمت فایر فایت دست کاری کن.
این روز از گاید برهان برداشتم:
Code:GAME OPTIONS – FIREFIGHT SETTINGS – WAVE PROPERTIES and for all 4 Waves turn RED skull on. WAVE PROPERTIES – WAVE LIMIT – NO LIMIT FIREFIGHT SETTINGS – CUSTOM SKULL SETTINGS [COLOR=Red]WEAPONS AND DAMAGE – DAMAGE MODIFIER – 300% [/COLOR] WEAPONS AND DAMAGE – INFINITE AMMO – BOTTOMLESS CLIP WAVE TRAITS – DAMAGE MODIFIER – 0% DIFFICULTY – LEGENDARY
نسخه3D فقط در حد یک تریلر بود ولی فکر کنم HALO بعدش 3D باشه چون استودیو جدید چندتا آدم که این کاره هستند استخدام کرده :d
سری Haloـی که Bungie میساخت تموم شد !آقا سری halo تموم شد!!!