Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
اگه رضا توضیح نداد من خودم فردا که راهنما رو روی سایت قرار بدم توضیحاتش رو نوشتم. مخصوصا توی Firefight خیلی کمک می کنه.

باگ چیه دیگه:دی Skull هست، هر Skull یه کاری میکنه و بازی رو سخت تر میکنه. کلا یه مقدار گیم پلی رو تغییر میده.
========

یکی از چالش برانگیزترین Skull ها (Skull مورد علاقه خودم:دی) Black Eye است!
با فعال کردن این Skull شارژ زره شما خود به خود پُر نمیشه!! باید یه ضربه Melee به یه دشمنی بزنید تا پر بشه:دی این Skull مخصوصا تو Firefight خیلی حال میده:دی:دی
========

چند تا اچیومنت بازی هم فوق العاده سخته! مثلا گرفتن امتیاز 1,000,000 توی Firefight !! من تا اچیومنت 200 هزار تایی رو گرفتم، دیگه واقعا خسته شدم انقدر Covenant کشتم:دی
اچیومنت "If they came to hear me, beg " هم بسیار سخته!! یه Guide پیدا کردم و تازه با کمک اون حدود 30-40 باری رفتم تا تونستم بگیرم:دی

البته راهنمای اچیومنت های بازی به زودی قرار میگیره...
ای ول دم جفتتون گرم تا فردا و تا به زودی...:d

سلام. من بالاخره دیشب برای اولین بار بازی از سری بازی های هیلو رو حدود 1 ساعت انجام دادم.خواستم نظرمو بگم.
1.گیم پلی بازی در مجموع سریع و خوب و سرگرم گننده هستش. 2.گرافیک بازی در حد متوسط بالاتر نمیره. 3.سیستم نشانه گیری بازی در حد بازی های قدیمی و کلا به نظر من ضعیفه. برای من جالبه تو زمانی که همه چیز پیشرفته هستش(زمان داستان هیلو) و اسلحه ها هم پیشرفته شدن نمیتونی با زدن یا نگه داشتن دکمه ای تیر انداز بتونه از زاویه نشانه به هدف نگاه کنه! همین الان بیشترین پیشرفت اسلحه های جدید نسبت به قدیم سیستم نشانه رویشونه و لا غیر ولی اینج الکی فقط اسلحه خوشگل شده. 4.موسیقی و صدا گذاری جزو بهترین هاست. 5.کنترل وسایل نقلیه سخته.اینکه بعد از یه مدتی بهش عادت کنی هم جزو نقاط ضعف میشه.چرا مثل خیلی از بازی ها از همون اول نباید راحت انجامش بدی؟. اینکه سری های قبلی کنترل اینجوری بوده و الان هم باید اینجوری باشه مسخرست.
در مجموع برای سلیقه من بازی معمولی رو به خوب حساب میشه نه عالی. کاملا از اون مدل بازی هایی هست که بعضی ها براش میمیرن و برای بعضی ها جالب نیست. اگه فکر میکنین همه ازش خوششون میاد اشتباه میکنید

برای من جالبه تو زمانی که همه چیز پیشرفته هستش(زمان داستان هیلو) و اسلحه ها هم پیشرفته شدن نمیتونی با زدن یا نگه داشتن دکمه ای تیر انداز بتونه از زاویه نشانه به هدف نگاه کنه! همین الان بیشترین پیشرفت اسلحه های جدید نسبت به قدیم سیستم نشانه رویشونه و لا غیر ولی اینج الکی فقط اسلحه خوشگل شده
کلا گیم پلی هیلو یه جوری طراحی شده که از نزدیک بری دشمنات رو بکشی نه مثل ترسوها یه جا کمین کنی همه رو فرت وفرت headshot کنی

سلام. من بالاخره دیشب برای اولین بار بازی از سری بازی های هیلو رو حدود 1 ساعت انجام دادم.خواستم نظرمو بگم.
1.گیم پلی بازی در مجموع سریع و خوب و سرگرم گننده هستش. 2.گرافیک بازی در حد متوسط بالاتر نمیره. 3.سیستم نشانه گیری بازی در حد بازی های قدیمی و کلا به نظر من ضعیفه. برای من جالبه تو زمانی که همه چیز پیشرفته هستش(زمان داستان هیلو) و اسلحه ها هم پیشرفته شدن نمیتونی با زدن یا نگه داشتن دکمه ای تیر انداز بتونه از زاویه نشانه به هدف نگاه کنه! همین الان بیشترین پیشرفت اسلحه های جدید نسبت به قدیم سیستم نشانه رویشونه و لا غیر ولی اینج الکی فقط اسلحه خوشگل شده. 4.موسیقی و صدا گذاری جزو بهترین هاست. 5.کنترل وسایل نقلیه سخته.اینکه بعد از یه مدتی بهش عادت کنی هم جزو نقاط ضعف میشه.چرا مثل خیلی از بازی ها از همون اول نباید راحت انجامش بدی؟. اینکه سری های قبلی کنترل اینجوری بوده و الان هم باید اینجوری باشه مسخرست.
در مجموع برای سلیقه من بازی معمولی رو به خوب حساب میشه نه عالی. کاملا از اون مدل بازی هایی هست که بعضی ها براش میمیرن و برای بعضی ها جالب نیست. اگه فکر میکنین همه ازش خوششون میاد اشتباه میکنید
همه اینایی که شما به عنوان مشکل ازش یاد کردی جزو خصوصیات این بازیه.شاید به نظرت مسخره بیاد ولی به خاطر عوض کردن استانداردهاست که این قدر معروف شده.

ccvjosuupuu7kn6w44.jpg

woo012r3ix8qfxwhxt7.jpg

وااااای
چقدر سخت شد :-s
اما حال میده:>
رفتم فایر فایت یه دست 30 دقیقه ای زدم 9000 خورده ایی داد.رو نرمال
بخای 50هزار و ... رو بگیری که باید فک کنم یه 24 ساعت بازی کنی:d
میگم هر چی سخت تر کنیم امتیاز هم بیشتر میده دیگه؟؟؟!!!!!

وااااای
Co op برو بزن رو یه درجه سختی تمیز رکورد بشکون :دی

وااااای
بله، با زیاد کردن درجه سختی امتیاز دهیش هم به صورت تصاعدی میره بالا. Skull هم فعال بشه باز امتیاز بیشتری میده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or