Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
آقا من دیسک رو هم عوض کردم بازم نشد بازی از اولش رو هارد بود اصلا... بازی رو از رو هارد پاک کردم اصلا لودینگش کامل هم نشد 43% میره... چیکار کنم دوستان؟؟

چون شما فن Snake و Big boss هستی رو دستگاهت اجرا نمیشه..:d

دو حالت بیشتر نداره یا دیسکت خرابه یا درایوت..

دوستان یه چیز عجیب غریب:((
من بازی رو توی یه پرو فایل بازی کرده بودم -و کل فایلهای بازی رو که توی مموری بود پاکر کردم
دوباره اومدم برم -از ادامه همون سیو اومد....o_O

واقعا تعجب کردم. اینجوری باشه -...(غم اخرم باشه):-s

اه لعنتی
منم الان بعداز space combat چپتر 6 تا میره دمو تموم بشه یه دفعه یه پیغام میاد که دیسک رو نمیخونه
مطمئن باشم مشکل از ذیسکه؟
یکی دیگه بگیرم حل میشه حتما؟

من اگه خیلی فن بودم اون پایین عکس xbox ...
آقا من دیسکمم عوض کردم ولی شاید مشکل از این بود که دمو ونکوییش رو خودم رایت کردم یعنی این آسیب زده؟؟ حالا چه کنم از نکس جن بگیرم؟؟ کمک کنید دیگه برای دل شما میخوام تمومش کنما..:d
آقا من فکر کنم از دیسک نیست شما هم همین مشکل و داری؟؟

خب بالاخره تموم شد ولی چند تا سوال
1-نمیشه یه کاری کرد هی هر دفعه میری تو بازی نیاز نباشه که زیر نویس رو فعال کنی؟؟
2-اونجا که جون؟؟(جان؟؟)نمیدونم همون اسنایپر با دکتر میرن سوار هواپیما؟؟(نمیدونم از همون وسیله های پرنده)میشن چی میشه یهویی زمین زیرشون خالی میشه؟؟

1-نمیشه یه کاری کرد هی هر دفعه میری تو بازی نیاز نباشه که زیر نویس رو فعال کنی؟؟
شما تو audio setting که زیرنویس رو فعال می کنی دکمه B رو میزنی در حالی که باید A رو بزنی تا سیو شه تنظیماتت

خب بالاخره تموم شد ولی چند تا سوال
2-اونجا که جون؟؟(جان؟؟)نمیدونم همون اسنایپر با دکتر میرن سوار هواپیما؟؟(نمیدونم از همون وسیله های پرنده)میشن چی میشه یهویی زمین زیرشون خالی میشه؟؟

درود

اونجا اون آزمایشگاه زیر زمینی که کورتانا رو توش از دکتر میگیریم منفجر میشه و چون زیره زمین بوده انفجارش به اون شکل که دیدین در میاد

البته آزمایشات اتمی زیر زمینی رو هم نگاه کنید انفجارش به همین شکله

• Like
Reactions: Capitan Tom
آقایون شرمنده. میدونم تا الان 10 نفر این سوال رو پرسیدن ولی چون تعداد صفحات این بازی خیلی زیاده و چند صفحه رو هم چک کردم جوابمو پیدا نکردم. خیلی ممنون میشم اگه دوباره جواب بدین. من همین الان هیلو رو گرفتم. میخوام بدونم چکار کنم که بن نشم؟ اگه الان با یه گیم ترگ بازی کنم ولی باهاش آنلاین نشم ولی بعدا آنلاین بشم امکان داره بن بشم؟

خوب ما هم بازي رو تموم كرديم اما يه سوال:

هشدار: بازي رو تموم نكرديد نخونيد

راهي هست كه اخر بازي زنده بموني يا اينقدر ميان تا بميري؟

آقایون شرمنده. میدونم تا الان 10 نفر این سوال رو پرسیدن ولی چون تعداد صفحات این بازی خیلی زیاده و چند صفحه رو هم چک کردم جوابمو پیدا نکردم. خیلی ممنون میشم اگه دوباره جواب بدین. من همین الان هیلو رو گرفتم. میخوام بدونم چکار کنم که بن نشم؟ اگه الان با یه گیم ترگ بازی کنم ولی باهاش آنلاین نشم ولی بعدا آنلاین بشم امکان داره بن بشم؟
با پروفایل دیگه بازی کن.یه پروفیال فقط برای سنکلات باز کن با اون بازی کن.

خوب ما هم بازي رو تموم كرديم اما يه سوال:

هشدار: بازي رو تموم نكرديد نخونيد

راهي هست كه اخر بازي زنده بموني يا اينقدر ميان تا بميري؟

اینقدر می یان تا بمیری :d تازشم چند تا تیر بخوری تمومه نمی شه زیاد مقاومت کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or