اینجا گیر کردی بقیه رو چیکار میخوای بکنی...!:dدوستان من تو لجندری مثل خر تو گل گیر کردم:d
بابا اون مرحله که باسه دفعه اول هانتر ها رو میبینیم تو یه جایی شبیه پارکینگن.چی کار کنم.خیلی سخته
:dوقتی که داری رانندگی می کنی و یکی از یارات پشت تیربار نشسته , اگه نشون گر ـه روی صفحه رو که داری رانندگی می کنی سمت یه دشمن بگیری و بوق بزنی یارت اون سمت رو هدف قرار میده ... :biggrin1:
ایشالاه اگر خواستن فیلم Halo رو بسازن ما بدون Armor میریم برای نقش Jorge :biggrin1: ! ولی جدی چه Armor های جالبی دارن اینا :biggrin1: . جون میده برای جنگ واقعی
وقتی که داری رانندگی می کنی و یکی از یارات پشت تیربار نشسته , اگه نشون گر ـه روی صفحه رو که داری رانندگی می کنی سمت یه دشمن بگیری و بوق بزنی یارت اون سمت رو هدف قرار میده ...کسی میدونه حکمت وجود بوق رو وسایل نقلیه چیه!!!؟:d
کسی میدونه حکمت وجود بوق رو وسایل نقلیه چیه!!!؟:d
مثل اینکه تو با اسپیکر خاموش بازی رو انجام دادی!!!:dالبته در بازی اصلی نبود قراره به صورت DLC واسش بیاد(لعنت بهت مایکروسافت پول پرست!!) هدف اصلیشم جلوگیری از زیرکردن کاواننت هاست
آره.:dوقتی پشت فرمون نشستی RT رو بزن.صداش بلند نیست ولی میاد:dمسخرم کردی؟:biggrin1: اون وقت چطور میشه بوق زد!!!! :biggrin1:
مسخرم کردی؟ اون وقت چطور میشه بوق زد!!!!مثل اینکه تو با اسپیکر خاموش بازی رو انجام دادی!!!:d
ایندفعه اسپیکر رو روشن کن صداش میاد!:d
خیلی راحت شما RT رو بگیر حله . خیلی صدای بوقشم قشنگه . ( حتی بانجی در صدا گذاری بوق هم عالی عمل کرده :d )مسخرم کردی؟ اون وقت چطور میشه بوق زد!!!!
وقتی پشت یکی هستی RB رو نگه دار برات حرکت میزنه...!:dخیلی راحت شما RT رو بگیر حله . خیلی صدای بوقشم قشنگه . ( حتی بانجی در صدا گذاری بوق هم عالی عمل کرده :d )
توی تریلر دیم که از جلو یدونه ازین کاواننت هارو نایفش کرد . شما تا حالا تونستین این کارو بکنین ؟
یکی داره.دوستان 1 سوال : بازی دوتا پایان داشت یا یکی ؟
فکر نمیکنم بشه.اینو که می دونم باو . دارم می گم کسی تاحالا تونسته از جلو نایف کنه ( تار و مار :d )