Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوستان من تو لجندری مثل خر تو گل گیر کردم:d
بابا اون مرحله که باسه دفعه اول هانتر ها رو میبینیم تو یه جایی شبیه پارکینگن.چی کار کنم.خیلی سخته :(

دوستان در حال حاضر به هیچ وجه وارد بخش مولتی نشین باید تا انتشار جهانی صبر کنید

امکان بن شدن خیلی زیاد. اما حالا به نظر من بهترین تغییر در گرافیک بازی هست . گرافیک

بازی خیلی زیباست.

دوستان من تو لجندری مثل خر تو گل گیر کردم:d
بابا اون مرحله که باسه دفعه اول هانتر ها رو میبینیم تو یه جایی شبیه پارکینگن.چی کار کنم.خیلی سخته :(
اینجا گیر کردی بقیه رو چیکار میخوای بکنی...!:d
من اینطوری رد کردم.
Armor abilityم رو روی sprint گذاشتم یک شاتگان هم برداشتم.اول گرانت های اون اطراف رو بکش.kat میره با یکی از هانترها درگیر میشه تو هم سعی بدوی پشت یکیشون و توی کمرش هی melee بزن یا با شاتگان.بعد هم برو سراغ اون یکی.
چند بار بمیری رد میکنی بالاخره.

آخرین ویرایش:
کسی میدونه حکمت وجود بوق رو وسایل نقلیه چیه!!!؟:d
وقتی که داری رانندگی می کنی و یکی از یارات پشت تیربار نشسته , اگه نشون گر ـه روی صفحه رو که داری رانندگی می کنی سمت یه دشمن بگیری و بوق بزنی یارت اون سمت رو هدف قرار میده ... :biggrin1:
:huh::d
فک نکنم واسه این کار نیازی به بوق میبود!!:dمگه اینکه بوقه هوشمند باشه!:d

آخرین ویرایش:
ماشالله قد هاشون هم زیر 2 نداره ! :دی

ایشالاه اگر خواستن فیلم Halo رو بسازن ما بدون Armor میریم برای نقش Jorge :biggrin1: ! ولی جدی چه Armor های جالبی دارن اینا :biggrin1: . جون میده برای جنگ واقعی

شهاب تو واقعا خوراکته ، با 196 سانت قد میتونی جای جورج بری ، راستی تو رو که تغییر ژنتیکی ندادن؟؟

----

راستی من رنگه زرهه سیکس هم سبز کردم مثل مستر شده ، احساس میکنم با اون بازی میکنم....

کسی میدونه حکمت وجود بوق رو وسایل نقلیه چیه!!!؟:d
وقتی که داری رانندگی می کنی و یکی از یارات پشت تیربار نشسته , اگه نشون گر ـه روی صفحه رو که داری رانندگی می کنی سمت یه دشمن بگیری و بوق بزنی یارت اون سمت رو هدف قرار میده ... :دی

البته در بازی اصلی نبود قراره به صورت DLC واسش بیاد(لعنت بهت مایکروسافت پول پرست!!) هدف اصلیشم جلوگیری از زیرکردن کاواننت هاست:دی
مثل اینکه تو با اسپیکر خاموش بازی رو انجام دادی!!!:d
ایندفعه اسپیکر رو روشن کن صداش میاد!:d
مسخرم کردی؟:biggrin1: اون وقت چطور میشه بوق زد!!!! :biggrin1:
آره.:dوقتی پشت فرمون نشستی RT رو بزن.صداش بلند نیست ولی میاد:d

آخرین ویرایش:
مسخرم کردی؟:دی اون وقت چطور میشه بوق زد!!!! :دی
خیلی راحت شما RT رو بگیر حله . خیلی صدای بوقشم قشنگه . ( حتی بانجی در صدا گذاری بوق هم عالی عمل کرده :d )
توی تریلر دیم که از جلو یدونه ازین کاواننت هارو نایفش کرد . شما تا حالا تونستین این کارو بکنین ؟

خیلی راحت شما RT رو بگیر حله . خیلی صدای بوقشم قشنگه . ( حتی بانجی در صدا گذاری بوق هم عالی عمل کرده :d )
توی تریلر دیم که از جلو یدونه ازین کاواننت هارو نایفش کرد . شما تا حالا تونستین این کارو بکنین ؟
وقتی پشت یکی هستی RB رو نگه دار برات حرکت میزنه...!:d
دوستان 1 سوال : بازی دوتا پایان داشت یا یکی ؟
یکی داره.
اینو که می دونم باو . دارم می گم کسی تاحالا تونسته از جلو نایف کنه ( تار و مار :d )
فکر نمیکنم بشه.
چون توی خود بازی مینویسه پشت شخص میشه این کارو کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or