mehdi_iron
کاربر سایت
سلام يه سوال داشتم
يه جا يه انيميشن ديدم اسمش HALO بود. مي خواستم بدونم به بازي ربطي داره؟
اگه اره بريم بگيريم.
اگه اره بريم بگيريم.
عجیبه بر خلاف دوستان من همون اوایل لم کار دستم اومد :dاین ماشین هم فهمیدم چرا اینقدر میره تو دیوار ..! چون وقتی فرمون رو میچرخونی به جژء دو تا چرخ جلو دو تا چرخ عقب هم میچرخه..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هانتر ها خوراکشون نارنجک پلاسماییه ، من الان Heroic میرم ، اینطوری نفله میکنمشوناعصابم بهم ریخته این Hunter چرا نمیمیرن..؟یک چیزهای هم هست مثل ماشین که یک تیرهای آبی بزرگی پرت میکنن هر چی میزنم انگار نه انگار..
این ماشین هم فهمیدم چرا اینقدر میره تو دیوار ..! چون وقتی فرمون رو میچرخونی به جژء دو تا چرخ جلو دو تا چرخ عقب هم میچرخه..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خُب ظاهرا باید یه ارزیابی اینجوری هم داشته باشیم از کاراکترهاراستی یه سوال ، کسی میدونه قد Jorge چقده ؟؟ من نت رو گشتم ، چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم کسی میدونه بگه
ایشالاه اگر خواستن فیلم Halo رو بسازن ما بدون Armor میریم برای نقش Jorge ! ولی جدی چه Armor های جالبی دارن اینا . جون میده برای جنگ واقعی .خُب ظاهرا باید یه ارزیابی اینجوری هم داشته باشیم از کاراکترها
اول اینو بگم که کلا اسپارتان ها (مخصوصا اسپارتان II ها مثل مسترچیف و جورج) خیلی گنده هستند
Jorge
2.32 متر
145 کیلوگرم
Carter
2,08 متر
113 کیلوگرم
Kat
2,05 متر
وزن هم نامشخص
Emile
2,08 متر
106 کیلوگرم
Jun
2,10 متر
111 کیلوگرم
اینم مسترچیف
2.18 متر
130 کیلوگرم
لول ببین کارمون به کجا کشیده شده
خُب ظاهرا باید یه ارزیابی اینجوری هم داشته باشیم از کاراکترها
اول اینو بگم که کلا اسپارتان ها (مخصوصا اسپارتان II ها مثل مسترچیف و جورج) خیلی گنده هستند
Jorge
2.32 متر
145 کیلوگرم
Carter
2,08 متر
113 کیلوگرم
Kat
2,05 متر
وزن هم نامشخص
Emile
2,08 متر
106 کیلوگرم
Jun
2,10 متر
111 کیلوگرم
اینم مسترچیف
2.18 متر
130 کیلوگرم
لول ببین کارمون به کجا کشیده شده
بابک برو گروه خونیشونم پیدا کن:d
هر چی درباره هیلو لازم داشتید از اینجا پیدا کنیدبابک برو گروه خونیشونم پیدا کن:d
مسلمه وزن خودشون! با زره که میره رو 500-600 کیلوگرمچه قدایی دارن . اصلا بهشون نمی یاد البته به جورج و مستر چیف می یاد این قد ولی به کت اصلا نمی یاد این قد . بعد این وزن خودشونه یا وزن خودشون با زرهاشون ( Armor ) ؟ :d