Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
این اولین هیلویی بود که من کامل بازیش کردم و شاهکار بودش
روی Heroic تمومش کردم و واقعا سخت شده بود ولی لذتش کم میشد اگه نرمال میرفتم
دمه دوستایی که پیشنهاد داده بودن که روی هارد بازی کنیم گرم واقعا بجا بود

به کسایی که دارن لجندری بازی می کنن باید جایزه اعصاب طلایی رو بدن
چون بعضی جا هاش واقعا کلافه میشی اینقدر سخت میشه ولی حتما خودمم دوست دارم یبار لجندری هم بازی کنمش

کلا هم بدون اسلحه های اسنایپ من هیچ بودم تو این بازی
نمی دونم من اینجوری بودم یا همه اینجورین !!

یکی از دوستان چند پست قبل گفت که پایان خوبی برای سری هیلو بود !!!
مگه قرار نیست ادامه بدن ؟؟؟

یکم از قربون صدقه رفتن بازی دست بردارید بگید من چیکا کنم آخر چپتر 6 بعد اون اسپیس کمبته صفینه ها رفتن صفحه تاریک شد بعد یکم گیر کرد بعد زد دیسکم قابل خوندن نیست یا تمیز کن یا کنسولو ریاستارت کن ولی دیسکم تمیزه تقریبا خط قابل توجها نداره... مشکل از چیه پس؟؟

یکم از قربون صدقه رفتن بازی دست بردارید بگید من چیکا کنم آخر چپتر 6 بعد اون اسپیس کمبته صفینه ها رفتن صفحه تاریک شد بعد یکم گیر کرد بعد زد دیسکم قابل خوندن نیست یا تمیز کن یا کنسولو ریاستارت کن ولی دیسکم تمیزه تقریبا خط قابل توجها نداره... مشکل از چیه پس؟؟

تنها مشکلت همون Dvdیته
اگه کنسولت آرکید نیست بازی رو بریز رو هارد تست کن
اگه هم نه که احتمالا بازی رو با سرعت بالا رایت کردن فایلهاش دمیج شده
یه نسخه دیگه رو تست کن

• Like
Reactions: snake is hero
نسخه ی 131 مگابایتی ـه Combat Evolved نسخه ی Trial هستش و فقط و فقط یک مرحله داره ! ( که البته اون یه مرحله یکی از بهترین مرحله های تاریخ هیلو هستش ! مرحله ی The Silent Cartographer ... )

آقا من اینو می خوام دان کنم 1 مگ دان می کنه قطع می شه.البته جدیدا 80 درصد دانلود هام همین مشکلو داره.یکی می شه همینجا کمکم کنه؟
سرورش مشکل داره , ایراد از شما نیست.هر 1.5 مگ قطع میشه!

نسخه ی 131 مگابایتی ـه Combat Evolved نسخه ی Trial هستش و فقط و فقط یک مرحله داره ! ( که البته اون یه مرحله یکی از بهترین مرحله های تاریخ هیلو هستش ! مرحله ی The Silent Cartographer ... )

بله حق با شماست.پستم رو ویرایش کردم.

از سایر دوستان هم عذر می خوام.

چه حالی داد این مرحله ی 6 !
من بازم space combat میخوام!!!!!همین الان:d
کلا تا اینجا که من بازی کردم موارد اضافه شده بازی رو خیلی خیلی سرگرم کننده تر کرده. همین space combat و AA و هیلکوپتر و ... .
راستی مگه قرار نبود campaign رو بشه 4 نفره آفلاین رفت؟ ما رو باش یه تلویزیون 46 و 4 تا دسته جور کردیم رو legendary بریم، ضایع شدیم. Firefight رو هم نمیشه 4 نفره رفت. نهایتا Splitscreen دو نفره. البته مولتی رو میشه رفت و خیلی هم میچسبه!

آقا من دیسک رو هم عوض کردم بازم نشد بازی از اولش رو هارد بود اصلا... بازی رو از رو هارد پاک کردم اصلا لودینگش کامل هم نشد 43% میره... چیکار کنم دوستان؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or