Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
Co op برو بزن رو یه درجه سختی تمیز رکورد بشکون :دی

بله، با زیاد کردن درجه سختی امتیاز دهیش هم به صورت تصاعدی میره بالا. Skull هم فعال بشه باز امتیاز بیشتری میده:دی
ممنون
اینجوری دهنم اسفالته:d
تو کمپین رو لجندری هر یدونه الیت به اندازه یه قول آخر در یه بازی دیگه از من وقت میگیره:-s
شب خاب الیت میبینم:d
کارم شده مخفی کاری :d بیشتر از اسپیلینتر سل فسفر خرج میکنم و خودمو با اون نمیدونم چیچیه نا مرعی میکنم بعد میرم پشتشون و نایف میکنم . کلی استراتژی باید طرح کنم باسه هر الیت:d

درود

دوستانی که مایل به گرفتن اچیومنت های بازی هستند و در بعضی از قسمت ها مشکل دارند و راه حلی برای اون ندارند می تونند از هم اکنون به Achievements Guide اختصاصی سایت بازیسنتر مراجعه کنند که برای شما دوستان تهیه و تنظیم شده است. جا داره بار دیگه همینجا از کمک های فنی بابک هم تشکر بکنم که در زمینه اطلاعات ویژه مربوط به Halo کمک هایی را به من کرد. از لینک زیر می تونید به صفحه مورد نظر هدایت بشید و از راهنمای بازی بهره ببرید.

موفق باشید

آقا برهان همه اچیو های افلاینش رو گرفتی که Guide براش گذاشتی ؟ :d
آخه مثلا Geow 2 اون اچیو seriosly2 یه Guide خفن براش نوشته بودی ! :دی و مطمئنم تمام آفلاین های بازی رو هم گرفتی ! :دی
آپدیت میشه دیگه راهنمای اچیوای افلاینش نه ؟! :d

چیش آپدیت بشه؟:d
کارت 20 ِ :دی
من کامل نخونده بودم :دی الان که دیدم فهمیدم نیازی به آپدیت نیست :دی انقد توضیح خفن دادی فک کردم دارم Guide کامل بازی رو میخونم :دی

آخرین ویرایش:
آقا برهان همه اچیو های افلاینش رو گرفتی که Guide براش گذاشتی ؟ :d
آخه مثلا Geow 2 اون اچیو seriosly2 یه Guide خفن براش نوشته بودی ! :دی و مطمئنم تمام آفلاین های بازی رو هم گرفتی ! :دی
آپدیت میشه دیگه راهنمای اچیوای افلاینش نه ؟! :d
چیش آپدیت بشه؟:d آره من خیلی هاش رو گرفتم و اونایی رو هم که نگرفته بودم بابک گرفته بود. یک سری هم که ترجمه و تجربه در کنار هم بود. در کل امیدوارم به کار همه بیاد.

وااااای
چقدر سخت شد :-s
اما حال میده:>
رفتم فایر فایت یه دست 30 دقیقه ای زدم 9000 خورده ایی داد.رو نرمال
بخای 50هزار و ... رو بگیری که باید فک کنم یه 24 ساعت بازی کنی:d
میگم هر چی سخت تر کنیم امتیاز هم بیشتر میده دیگه؟؟؟!!!!!
جونتو بزار روی بی نهایت و درجه سختی هم بزار لجندری.
من توی 1/5 ساعت 200 هزار تا رو گرفتم.ولی 1 میلیون خیلیه دیگه...!:-o

• Like
Reactions: Fëanor
کلا گیم پلی هیلو یه جوری طراحی شده که از نزدیک بری دشمنات رو بکشی نه مثل ترسوها یه جا کمین کنی همه رو فرت وفرت headshot کنی
دوست عزیز خیلی ها توی همین تاپیک نوشتن اگه اسنایپ نبود به مشکل بر میخوردن پس بنظرت همشون ترسو بودن؟؟
نکاتی که اون دوستمون گفت من هم تا حدی قبول دارم بجز رانندگی بازی که به نظرم هم خوبه و هم خوب خیلی بازی ها هستن که اگه یهو از شما 4 یا 5 شروع کنی یه چیزاییش طول میکشه تا یاد بگیری... به هر حال خیلی ها این بازی رو همینجوری دوست دارن منم که هنوز نتونستم تمومش کنم به خاطر اون مشکل ولی با شماره سومش کلا بیشتر حال کردم...

وقتی این Grunt به سمت ما حمله ور میشن یک چیزایی دادو بیداد میکنن کسی فهمیده اینا چی میگن؟:d
الله و اکبر:d

امروز نشستم پای firefight میخواستم اون اچیو 1 میلیونی رو بگیرم نکشیدم!!میتونستم بگیرم حتی اون 200000 هم گرفتم ولی واقعا مخم داشت میترکید

بالاخره گرفتمش!!! خییییلی باحاله. اصلا قالب مقایسه با 3 نیست. خیلی پیشرفت کرده.
فقط یه چیزی رو الان متوجه شدم:
این که تو کمپانی بانجی و ماکروسافت هیچ کس ماشین نداره! یا اگه داره رانندگی بلد نیس!!! اخه این چه سبک کنترل ماشینیه؟!!! به خاطر همین مسخره بازی 3-4 بار کشته شدم!!!!!!!!!

این که تو کمپانی بانجی و ماکروسافت هیچ کس ماشین نداره! یا اگه داره رانندگی بلد نیس!!! اخه این چه سبک کنترل ماشینیه؟!!! به خاطر همین مسخره بازی 3-4 بار کشته شدم!!!!!!!!!

آره این رانندگیش که فوق العاده اعصاب خورد کنه
فک کنم این بخش از بازی رو اصلا یه تست نکردن ببینن چجوریه×!
بازی ای با این سطح از این اشکالات رو نباید دیگه داشته باشه

خیلی ها هم نظر عکس رو دارن ! به نظرم رانندگی ـش هیچ مشکلی نداره . خیلی هم روون و راحته !

شما عزیزان فک کنم این اولین هیلو یی هست که بازی کردید.همه ی هیلو ها اینجوری بوده
کلا من هرچی اول شخص دیدم که ماشین هم داشته اینجوری بوده مثل بوردرلندز و سری هیلو و...

موفق باشید

بچه ها یه توضیحی در مورد فعال کردن حالت 3d می دین من samsung c7000 دارم می خوام سه بعدی بازی کنم!!
3D نداره که بازی:دی
الان 10 ساله هیلو همینجوریه و هیچ کس هم مشکلی نداره. ملت صبح تا شب توی آنلاین با همین نوع کنترل وسایل نقلیه دارن همدیگه رو داغون میکنند:دی این دیگه مشکل خودتونه که عادت ندارید، رانندگی بازی هیچ اشکالی نداره و اتفاقا روونترین نوعشه. نکنه میخواستید کنترلش مثل Forza 3 باشه؟:دی
داره دوسته عزیز من خودم دیدم تریلر های 3d رو!!!
اگه منظورتون Gamescom است که فقط اونجا یه نسخه مخصوص 3D برای اون نمایشگاه گذاشته بودن. حالا من نمیدونم دیگه اگر هم داشته باشه:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or