Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
هیلو بعدی فکر کنم خیلی خیلی بهتر از این حرفا باشه.
تو ریچ گیم پلی خمار کننده بود.صداگذاری عالی بود.
داستان هم خوب بود.
گرافیک خیلی خوبی داشت در یک فریم ثابت اجرا میشد.
در کل یه شاهکار من خودم اینو بیشتر از کیلزون میپسندم به خصوص گیم پلی کیلزون فقط یکم تو گرافیک برتری داره.کیلزون رو وقتی تموم کردم انتظاری برای نسخه سوم نداشتم ولی هیلو رو چرا.کیلزون اخرش اون فرمانده خودکشی میکنه ما هم یه تف میندازیم تو صورتش تموم شد.ولی اگه تو این بازی مسترچیف بود با جرات میگفتم بهترین داستان رو داره.

دوستان این خبر رو تایید می فرمایید:

Microsoft’s also announced it’s opening Live up to Silvers for Reach only, beginning this weekend.
From September 17-19, anyone who isn’t a Gold Live member can experience the full multiplayer experience of the game.
vg247

خب یکم به کنترل ماشین عادت کردم (الان دوباره شروع میشه بحث ماشین.:d) اون موتور های دشمنا باحالتره. فقط یه چیزی:
نمیشه یه کاری کرد تو بخش CO-OP به غیر از خودمون هم که بازی میکنیم سیستم هم بازیکن بده؟ خیلی سخته!!!

بچه ها منم جزء اون 10000 نفر هستم برید ببینید:dبه بچه ها هم میگفتم این امار رو:d
در مورد ماشین هم خب ماشین دو دیفرانسیل هست جیپه:dبعدم بازی racing نیست که اقا چرا این ماشین خرابه بازی FPS تازه این مدل رانندگی خوراک زیر گرفتن ملته:dتو مالتی پلیر یارو با تانک اومد عین مربا از روم رد شد!:d

نکته ی جالب در مورد این ایرادایی که به سیستم رانندگی میگیرن اینه که تو Geow رانندگی به مراتب سخت تر و مزخرف تر از Halo بود,ولی هیچ کس از اون ایراد نمیگیره!!!:|
کلا Halo هم داستانی داره اینجا... :d

بچه ها منم جزء اون 10000 نفر هستم برید ببینید:dبه بچه ها هم میگفتم این امار رو:d
در مورد ماشین هم خب ماشین دو دیفرانسیل هست جیپه:dبعدم بازی racing نیست که اقا چرا این ماشین خرابه بازی FPS تازه این مدل رانندگی خوراک زیر گرفتن ملته:dتو مالتی پلیر یارو با تانک اومد عین مربا از روم رد شد!:d
یه چیزایی خونده بودم... 10000 موضوش چی بود؟؟؟؟‍!!!!!

دوستان این خبر رو تایید می فرمایید:

Microsoft’s also announced it’s opening Live up to Silvers for Reach only, beginning this weekend.
From September 17-19, anyone who isn’t a Gold Live member can experience the full multiplayer experience of the game.
vg247
این خبر واسه هیشکی مهم نیس؟؟ بانجی گفته 17 تا 19 سپتامبر همه میتون halo رو تو live بازی کنن...حتی کاربرای silver و نیازی به شارژ gold تو این دو روز نیس..........

این خبر درسته؟؟

نکنه قبلا بوده .؟؟

این خبر واسه هیشکی مهم نیس؟؟ بانجی گفته 17 تا 19 سپتامبر همه میتون halo رو تو live بازی کنن...حتی کاربرای silver و نیازی به شارژ gold تو این دو روز نیس..........

این خبر درسته؟؟

نکنه قبلا بوده .؟؟

WTF ! :d
ترکونده پس !
بریم تمام اچیوای آنلاینشو بگیریم این 2 3 روزه !:d:d

خدا را جه دیدی ممکن ماکروسافت طاقت نیاره HALO بعدی را تو نمایشگاه توکیو معرفی کنه از این ماکروسافت هیچی بعدی نیست چون الان بازار HALO:REACH بدجور داغه :d
اما چیزی که مشخصه زودتر از 2012 نمیاد :((

WTF 2 :دی
GSبه بازی 9.5 داد،پس بابی از دنیای گیم فعلا خداحافظی نمیکنه:دی

The Good

• Every gameplay mode is seamlessly linked together
  • Exciting campaign draws on the best elements from past Halo campaigns
  • Armor abilities breathe fresh life into the excellent competitive multiplayer
  • Fantastic cooperative play
  • Extensive customization options and powerful creation tools.

The Bad

• No party members allowed in the Theater
  • Imperfect friendly AI occasionally hinders campaign.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or