Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
WTF 2 :دی
GSبه بازی 9.5 داد،پس بابی از دنیای گیم فعلا خداحافظی نمیکنه:دی

The Good

• Every gameplay mode is seamlessly linked together
  • Exciting campaign draws on the best elements from past Halo campaigns
  • Armor abilities breathe fresh life into the excellent competitive multiplayer
  • Fantastic cooperative play
  • Extensive customization options and powerful creation tools.

The Bad

• No party members allowed in the Theater
  • Imperfect friendly AI occasionally hinders campaign.
جناب خودمون بلدیم اونا رو کپی کنیم:dاگه میتونی ترجمش کن

میدونم،خیلیها هستند که اصلا سمته GSنمیرن این برای اونا کپی میشه... .در ضمن همیشه کپی میشه و بار اول نیست(محض اطلاع).امتیازهای IGN هم همینطوره....

پ.ن:البته میدونم که توی این سایت همه نقد های GS رو میخونناlol

منم با حرفت موافقم و دلیل اینکه میگم ترجمه کنید همینه
کسی که نقد رو نمیخونه ،به نظر من این بد و خوبش رو هم نخونه بهتره:دی

خدایش نقد Reach و نقد RDR یکی از قشنگ ترین نقد هایی هست که امسال از GS خوندم،عالی بود3>

آخرین ویرایش:
خو
گیمرتگ بچه ها رو تو پروفایلشون که میدیدم یه سری رفتن لایو و اچو ها sync شده...
حالا سوالم اینه ایپون یه سری رفت لایو... و بازی هم کردن ریچ رو یا اینکه فقط رفتن لایو؟؟!!!!
راست میگی این اکنت سیلوره میتونه خیلی بلا ها سر آدم بیاره.من که میرم چند تا گلد 48 ساعته بخرم

در ضمن همیشه کپی میشه و بار اول نیست
همیشه یه کار اشتباهی میکنن دلیل نمیشه دوباره انجام داد:d
البته میدونم که توی این سایت همه نقد های GS رو میخونناlol
منم با حرفت موافقم و دلیل اینکه میگم ترجمه کنید همینه

آخ جون ریلیز شد.من رفتم لایو...!:دی

دوستان یکی که آنلاین زده بیاد نقدشو بنویسه ببینیم چی به چیه !:d من فقط فایرفایت میزنم اگه خبوام آنلاین بازی کنم:d
من از pc رفتم سایت xbox لاگ این کردم دیدم یکی از دوستان داره بازی میکنه( AlirezaGamer) حالا ببینیم چی میشه
رامين هم بره بیاد بگه

اما 3 نفر هستن که دلم میخواد اول اونا برن (امضام هم باسه همینه*):d

بابک
فرهود
رضا:d:d:d

وااااااااای دیگه اعصاب ندارم از دست این halo!
امروز رفتم یه نسخه دیگه از بازی رو گرفتم که راحت بازی کنم و مثل قبلی تو چپتر 6 گیر نکنه اما باز همون جا گیر کرد
فقط یه نکته من بازی روی هارد رو پاک نکردم و از همون رفتم اگه یه بار دیگه بریزم درست میشه؟

وااااااااای دیگه اعصاب ندارم از دست این halo!
امروز رفتم یه نسخه دیگه از بازی رو گرفتم که راحت بازی کنم و مثل قبلی تو چپتر 6 گیر نکنه اما باز همون جا گیر کرد
فقط یه نکته من بازی روی هارد رو پاک نکردم و از همون رفتم اگه یه بار دیگه بریزم درست میشه؟
100% مشکل همونه
شما یه بار دیگه بریز درست میشه

Halo: Reach: Rocketman jets into Trafalgar Square to promote new Xbox game

6oxm1oaogu9cz7wbesr.jpg

su0os87xrppveypoz5w0.jpg

UK media and early morning commuters gathered in Trafalgar Square as the Spartan played by Rocketman Dan Schlund lifted into the London sky.
Rocketman is a Texas-based firm that hires out the jet pack for promotional and sport events around the world.

Hundreds of fans are anticipated to turn out in force tonight across the UK, as the first copies of Halo: Reach go on sale at midnight.
The figures on the steps of Trafalgar Square were dressed as characters known as Spartans from the violent, futuristic video game, who are able to fly through the air with jetpacks attached to their armoured suits.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencet...ndon-promote-new-Xbox-game.html#ixzz0zUXihNRf

ygxg48l6orur1a4myb02.jpg

ejhhach1kka24i52n8s.jpg

268o1ya3orz693tdq8c8.jpg

• Like
Reactions: dani8gb
سلام, این همه حرف زدین این همه پست گذاشتین!!!! آخر سر نگفتین کسی رفته لایو بازی کرده امن و امانه؟؟؟ بازی خوبه آنلاینش؟؟؟؟ ما چیکار کنیم!!!!!!!!!:(:(
بازی امروز ریلیز شده ! فکر کنم بشه رفت و مشکلی هم نداشته باشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or