Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
جناب snake is hero (؟!) این چیزی که شما میگی :
اینقدر سواد بازی ندارم که بتونم توضیحش بدم ادعایی هم ندارم منتها این چیزیه به عنوان یه بازی کننده حسش کردم...
ما بهش میگیم سلیقه ! سلیقه هم مثل حرفی که خودت زدی نمیشه درست حسش کرد ... سلیقت جوریه که با هیلو حال نمی کنی , حال چرا اینقدر موضوع رو میپیچونی...؟!

اگه قرار باشه Halo سینمایی بشه، اما به قیمت اسکریپت نویسی وحشتناک و محدود کردن شدید بازیکن، خُب میخوام 100 سال اون Halo سینمایی نشه:biggrin1: نمونش MW2 هست که سینمایی ترین FPS موجود است، ولی از اول تا آخر بازی، هر جور که جناب Infinity Ward تعیین کرده، باید بازی رو پیش ببرید و هر از چند گاهی صحنه های اسکریپ شده رو زورکی تماشا کنید و قابلیت رد کردنشون هم نداشته باشید، حتی اگه برای بار دهم بازی کنید.

خُب اگه قراره به این قیمت بازی سینمایی بشه، طرفداران هیلو کاملا مخالفند. Reach نسبت به Halo های قبلی خیلی سینمایی تر شده، ولی نه با فدا کردن گیم پلی Sandbox بازی. اگر کسی علاقه زیادی به سینما و ادغامش با بازی داره یه بازی مثل MW میتونه کاملا انتظارش رو برآورده کنه، اما کسانی که یه Game جذاب میخوان، Halo انتخاب اولشون است.
الان من که halo خوشم نمياد بازی جذاب بازی نميکنم؟ :دی يا killzone و RESISTANCE هم خطی بودن ولی بازيهای جذابی از آب در اومدن!
از God Of War که خطی تر و سينمايی تر نداريم بازی خواب آوريه؟ :دی
در ضمن KILLZONE 2 فکر کنم از MW2 هم سينمايی تر بود!

اما يه نکته! سينمايی بودن بازی رو محدود نميکنه! مثال بارز heavy rain و INDIGO PROPHECY!

به نظرم GEOW بیشتر مستحقه این بزرگ شدنه.

تو سازگاری GEOW با سليقه ايرانی که شکی نيست ولی کلاً تو دنيا HALO متأسفانه کلاس بالا تری داره! :دی (ولی killzone با کلاس تره :دی )

الان من که halo خوشم نمياد بازی جذاب بازی نميکنم؟ :دی يا killzone و RESISTANCE هم خطی بودن ولی بازيهای جذابی از آب در اومدن!

اما يه نکته! سينمايی بودن بازی رو محدود نميکنه! مثال بارز heavy rain و INDIGO PROPHECY!

تو سازگاری GEOW با سليقه ايرانی که شکی نيست ولی کلاً تو دنيا HALO متأسفانه کلاس بالا تری داره! :دی (ولی killzone با کلاس تره :دی )

میگم شما احیانا بخاطر چی اون عکس 360 رو زیر اواتارت نگه داشتی اگه از هیچ بازی ایش خوشت نمیاد :دی
هیلو به نظر من اگه مشکلی هم داشته باشه طراحی بچه گونه این دشمنا تو بخش سینگل قسمت 3 بود :دی
خداوکیل این دشمنا بهت القا نمی کنن که تو یه جنگ واقعی هستی :دی
اما هیچ مشکل دیگه ای نداره :دی حتی گرافیکش قابل بخششه اما این نه ! :دی

میگم شما احیانا بخاطر چی اون عکس 360 رو زیر اواتارت نگه داشتی اگه از هیچ بازی ایش خوشت نمیاد :biggrin1:
هیلو به نظر من اگه مشکلی هم داشته باشه طراحی بچه گونه این دشمنا تو بخش سینگل قسمت 3 بود :biggrin1:
خداوکیل این دشمنا بهت القا نمی کنن که تو یه جنگ واقعی هستی :biggrin1:
اما هیچ مشکل دیگه ای نداره :biggrin1: حتی گرافیکش قابل بخششه اما این نه ! :biggrin1:

به خاطر هزينه کمر شکن بازيای PS3 خريدم :دی من از همه بازيا بدم نمياد ولی HALO 1 که تريلراشو ديدم رفتم براش XBOX خريدم بعد که بازی کردم خوشم نيومد سر همون که الکی واسه يه بازی که آخرشم خوشم نيومد پول کنسول دادم يه کينه ديرينه با HALO دارم :دی

امّا از بقيه بازيا مثل: conviction,AW,GEOW و CRACKDOWN که خوشم ميآد :دی

• Like
Reactions: TCSCELL
نقل قول:
اگه قرار باشه Halo سینمایی بشه، اما به قیمت اسکریپت نویسی وحشتناک و محدود کردن شدید بازیکن، خُب میخوام 100 سال اون Halo سینمایی نشه:biggrin1: نمونش MW2 هست که سینمایی ترین FPS موجود است، ولی از اول تا آخر بازی، هر جور که جناب Infinity Ward تعیین کرده، باید بازی رو پیش ببرید و هر از چند گاهی صحنه های اسکریپ شده رو زورکی تماشا کنید و قابلیت رد کردنشون هم نداشته باشید، حتی اگه برای بار دهم بازی کنید.

خُب اگه قراره به این قیمت بازی سینمایی بشه، طرفداران هیلو کاملا مخالفند. Reach نسبت به Halo های قبلی خیلی سینمایی تر شده، ولی نه با فدا کردن گیم پلی Sandbox بازی. اگر کسی علاقه زیادی به سینما و ادغامش با بازی داره یه بازی مثل MW میتونه کاملا انتظارش رو برآورده کنه، اما کسانی که یه Game جذاب میخوان، Halo انتخاب اولشون است.
الان من که halo خوشم نمياد بازی جذاب بازی نميکنم؟ :biggrin1: يا killzone و RESISTANCE هم خطی بودن ولی بازيهای جذابی از آب در اومدن!
از God Of War که خطی تر و سينمايی تر نداريم بازی خواب آوريه؟ :biggrin1:

نقل قول:
به نظرم GEOW بیشتر مستحقه این بزرگ شدنه.
تو سازگاری GEOW با سليقه ايرانی که شکی نيست ولی کلاً تو دنيا HALO متأسفانه کلاس بالا تری داره! :biggrin1: (ولی killzone با کلاس تره :biggrin1: )
کسی نگفت که اون بازی های جذاب نیستن اما جذابیتشون در حد Halo نیست.
کسی هم نگفت که GOW خواب آوره!
مساله اینه که هر بازی با ویژگی های خودش شناخته میشه ، GOW و KZ و ... باید سینمایی باشن تا مخاطب های خودشون رو راضی نگه دارند و مخاطبای جدید و علاقمند به سینمایی و خطی بودن رو جذب کنند.
Halo هم باید اون آزادی عمل و بزرگی محیط رو که طرفدارانش خواهانش هستن ارائه بده ، در واقع یکی از دلایلی که طرفداران Halo بیشتر هستند هم همینه(چون اهمیت گیم پلی نزد خیلی ها از گرافیک و صحنه های سینمایی از پیش رندر شده بیشتره)
چرا اتفاقا محدود میکنه ، منظور از محدود نبودن اینه که شما این مرحله رو هرجور که دوست دارید جلو برید ، مثلا با وسایل نقلیه ، مخفی کاری ، با Melee Combat و هزار روش دیگه در حالی که شما در HR باید از بین یک سری دیالوگ از پیش تعیین شده و راه های مختلف ، انتخاب های محدودی داشته باشید ، بطوری که روشی که شما پایان بازی رو تموم میکنید ، بیش هزار نفر دیگه هم تجربش میکنه اما در Halo اینشکلی نیست مثلا روشی که شما فلان دشمن رو میکشید یا فلان مرحله رو تموم میکنید میتونه یه روش خاص باشه که کس دیگری اون روش رو نرفته باشه. در کل بدلیل سبک متفاوت بازی ها نمیشه اون ها رو از لحاظ محدودیت مقایسه کرد ، HR از یه لحاظ محدوده و بازی های FPS هم از لحاظ تصمیم گیری و انتخاب دیالوگ محدودیت دارند که با توجه به سبکشون زیاد مهم نیست.

• Like
Reactions: Timeless One
به خاطر هزينه کمر شکن بازيای PS3 خريدم :دی من از همه بازيا بدم نمياد ولی HALO 1 که تريلراشو ديدم رفتم براش XBOX خريدم بعد که بازی کردم خوشم نيومد سر همون که الکی واسه يه بازی که آخرشم خوشم نيومد پول کنسول دادم يه کينه ديرينه با HALO دارم :دی

امّا از بقيه بازيا مثل: conviction,AW,GEOW و CRACKDOWN که خوشم ميآد :دی
بابا خب نگا داری حرف بی منطق میزنی دِ نه :دی
خب اشتباه از خودت بوده :دی
تریلرشو دیدی خب میرفتی پیش چن نفر میگفتی بازیش چطوریه اونموقع میخریدیش :دی
این موزیک ویدیو alors on dance رو بصورتhd ببین خیلی به این حرفات و احساست نسبت به هیلو میاد ! :دی
وقتی دیدی تو پروفایلم بنویس راست گفتم یا نه :دی

من از همه بازيا بدم نمياد ولی HALO 1 که تريلراشو ديدم رفتم براش XBOX خريدم بعد که بازی کردم خوشم نيومد سر همون که الکی واسه يه بازی که آخرشم خوشم نيومد پول کنسول دادم يه کينه ديرينه با HALO دارم
آره تو که حتما Xbox داشتی و Halo 1 هم بازی کردی:دی ما هم باور کردیم الان:دی
====

در هر صورت:

ge1nlkiuvuezc00lr00.jpg

میتونید منتظر شوترهای خفن و فیلم سینمایی و با دشمنان ترسناکی مثل Black Ops و Medal of Honor بمونید و از اونا لذت ببرید:دی کسی Desert Eagle رو شقیقه تون نگذاشته که بیایید Halo بازی کنید:دی

این دوستمون اصولا طرفدار ps3 هستن و الانم اومدن بازیهای ps3 رو با توجه به سلیقه خودشون برتر از بازیهای xbox میدونن.

آره تو که حتما Xbox داشتی و Halo 1 هم بازی کردی:biggrin1: ما هم باور کردیم الان:biggrin1:
اصلاً مهم نيست :دی

تریلرشو دیدی خب میرفتی پیش چن نفر میگفتی بازیش چطوریه اونموقع میخریدیش :biggrin1:
این موزیک ویدیو alors on dance رو بصورتhd ببین خیلی به این حرفات و احساست نسبت به هیلو میاد ! :biggrin1:
نه که اون موقع همه ايکس باکس داشتن :دی از کی ميپرسيدم همه تو کار PS2 بودن :دی
يادمه پسر داييم ديدش گفت کارت گرافيکت چه جعبه ايی داره :دی

این دوستمون اصولا طرفدار ps3 هستن و الانم اومدن بازیهای ps3 رو با توجه به سلیقه خودشون برتر از بازیهای xbox میدونن.
اين بار سومه داری به پای من ميپيچی دفعه بعد يه چيزی ممکنه بگم ناراحت بشی!

در هر صورت:

ge1nlkiuvuezc00lr00.jpg
اين قشنگ تره :دی

haters-gonna-hate.gif

ببین عزیزم همه که خر تشریف ندارن ! شما تو زندگیت دستت به دسته ی Xbox Original نخورده ! پس لطفا ما مراعات می کنیم چیزی نمی گیم تند نرو !

اصلاً مهم نيست :دی

آخرین ویرایش:
من از همه بازيا بدم نمياد ولی HALO 1 که تريلراشو ديدم رفتم براش XBOX خريدم
ببین عزیزم همه که خر تشریف ندارن ! شما تو زندگیت دستت به دسته ی Xbox Original نخورده ! پس لطفا ما مراعات می کنیم چیزی نمی گیم تند نرو !

دوستان عزیز یه کم رعایت کنید ما هم میتونیم بیایم تاپیک killzone 3 رو مثل خودتون اسپم باران کنیم و خالی ببندیم و بگیم این چه بازی هست پس واسه ما هم کاری نداره

عجب تاپیکه با حالیه ها :))
به جای صحبت راجع به بازی دارین کلکل میکنین :d
بابا یه ذره در مورد بازی بگید حال کنیم

من فقط موندم بعضی ازدوستان از کجا میدونن که دست sadra-hhh تا حالا به دسته ی Xbox Original نخورده ؟؟؟ :-/:d

خیلی جالبه که بحث اینجوری شد اگه میدونستم اصلا مطرح نمیکردم... من فقط نظرمو گفتم چند بارم گفتم من طرفدار این بازی نیستم منتها باز یمیکنم مطمئنن اگه بازی ps3 بود خوب وسواس لازم داشت برای خریدش ولی وقتی با این قیمت میشه خرید همه باز یها به امتحانش میارزه پس...
ما بهش میگیم سلیقه ! سلیقه هم مثل حرفی که خودت زدی نمیشه درست حسش کرد ... سلیقت جوریه که با هیلو حال نمی کنی , حال چرا اینقدر موضوع رو میپیچونی...؟!
دوست عزیز اگه پست های قبلیمم میخوندی گفتم که سلیقه دخیله... منتها انگار اینجا بحث منطقی رو کسی گوش نمیده و همه منتظرن یکی بیاد چرت بپرونه و هر چی دلش خواست به بازی بگه بعد هم دعوا کنن... من خیلی محترمانه نظرمو گفتم و تمام سعم این بود که حرف نامربوط و خارج از منطقی نگم که فکر میکنم نگفتم... حالا هم همه میتونن نقل قول کنن هر چی میخوان بگن که ظاهرا این کاره خیلی هاست...
این تاپیک در مورد هیلو ریچه منم نظرمو گفتم در مورد هیلو و در ادامش ریچ و توی هیچ قانونی هم نگفتخ همه بیان تو تاپیک به به و چه چه راه بندازن...

خیلی جالبه که بحث اینجوری شد اگه میدونستم اصلا مطرح نمیکردم... من فقط نظرمو گفتم چند بارم گفتم من طرفدار این بازی نیستم منتها باز یمیکنم مطمئنن اگه بازی ps3 بود خوب وسواس لازم داشت برای خریدش ولی وقتی با این قیمت میشه خرید همه باز یها به امتحانش میارزه پس...

دوست عزیز اگه پست های قبلیمم میخوندی گفتم که سلیقه دخیله... منتها انگار اینجا بحث منطقی رو کسی گوش نمیده و همه منتظرن یکی بیاد چرت بپرونه و هر چی دلش خواست به بازی بگه بعد هم دعوا کنن... من خیلی محترمانه نظرمو گفتم و تمام سعم این بود که حرف نامربوط و خارج از منطقی نگم که فکر میکنم نگفتم... حالا هم همه میتونن نقل قول کنن هر چی میخوان بگن که ظاهرا این کاره خیلی هاست...
این تاپیک در مورد هیلو ریچه منم نظرمو گفتم در مورد هیلو و در ادامش ریچ و توی هیچ قانونی هم نگفتخ همه بیان تو تاپیک به به و چه چه راه بندازن...
دوست عزیز مشکل از شما نیست شما خیلی نظرتو با احترام گفتی مشکل از یه سری کاربرای شناخته شده و اسپمر هست که در کمین نشستن تا یکی مثل شما که شناخته شده نیست بیاد یه انتقاد کوچیک از بازی کنه تا به واسطه ی اون تاپیک رو با نظراتشون گلبارون کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or