Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
/:)
کجا Halo 3 برای Campaign بتا داشت؟! اونم مولتی پلیر بود فقط.
ولی فکر کنم داشتا!!! من اون موقع از نعمت ADSL بی بهره بودم،تو این بابها نمیچرخیدم:دی

آقا جان:biggrin1: اونم Multiplayer Beta داشت. از سینگل که دمو نمیدن واسه بازی اول شخص:biggrin1: حداقل من تا حالا ندیدم همچین چیزی! ولی Halo 3 دموی سینگل پلیر نداشت، مثل Reach یه بتا برای مولتیش دادن...
حرف راست رو باید از بابی شنید:دی

اقا ما تسلیم،یه چرتی گفتیم:دی

آخرین ویرایش:
آقا جان:دی اونم Multiplayer Beta داشت. از سینگل که دمو نمیدن واسه بازی اول شخص:دی حداقل من تا حالا ندیدم همچین چیزی! ولی Halo 3 دموی سینگل پلیر نداشت، مثل Reach یه بتا برای مولتیش دادن...

حرف راست رو باید از بابی شنید:biggrin1:

اقا ما تسلیم،یه چرتی گفتیم:biggrin1:
:arrowd::d
از سینگل که دمو نمیدن واسه بازی اول شخص:biggrin1:
ها؟:d
واسه چی ندن؟ :biggrin1: Killzone 2 دمو دادن براش :biggrin1:
آها:d:d:d

====--

آقا نمیشه این بتا ریچ رو دوباره راه بندازن ما هم فیض ببریم؟:((

بله...فقط شکلات جناب مستر چیف در نیومده بود که اون هم خدارو شکر ساخته شد..:d..

chocolatechiefhero.jpg

من که فکر میکنم HALO:REACH جز 3بازی برتر سال باشه و چیزی که تریلر و دمو پیداست بهترین عنوان HALO در طول تاریخ است ولی کلا یادش بخیر XBOX را فقط بخاطر HALO خریدم چه حالی داد :d یادش بخیر

عظیم ترین پیش نمایش از Halo: Reach

در نمایشگاه E3 سال گذشته بود که مایکروسافت در کنفرانس خود عنوانی دیگر از سری Halo، موفق ترین و بهترین فرنچایز خود، را معرفی کرد. این آخرین Haloـی است که توسط استودیو Bungie ساخته می شود و همین موضوع حساسیت ها را نسبت به این عنوان بسیار بالا برد. بانجی با هر شماره از سری Halo یک درجه بازی های اول شخص کنسولی را ارتقا داده و آنها را به سطح جدیدتری رسانده است. Halo: Reach چهارمین قسمت اصلی از سری Halo است و یک Prequel به شمار می رود. داستان آن وقایع قبل از Halo 1 (و در واقع سه گانه Halo) را بازگو میکند، بنابراین اگر اصرار داشته باشید شماره ای روی آن بگذارید، Halo 0 بهترین گزینه است! به گفته بانجی Halo: Reach بزرگترین بازی از سری Halo خواهد بود و آنها تمام تلاش خود را کرده اند تا خداحافظی غم انگیز خود از دنیایی که خودشان خلق کرده اند را به خداحافظی باشکوه تبدیل کنند.

سرفصل ها:

تاریخچه
Noble Team
گیم پلی
Campaign
Firefight & Multiplayer
!! Little Big Halo
موتور جدید، گرافیک جدید
آخرین Halo از خالق Halo
سخن آخر

بعله!:دی

مُدی به نام Race نیز معرفی شد!!

این مُد به دو صورت Race و رالی هستش و شما می توانید با دوستانتون به مسابقات رانندگی بپردازید!

menu.jpg

begin.jpg

gate.jpg

landmine.jpg

close_call_2.jpg

فقط یک نگاه به تعداد Gametype های تو عکس اول بندازید. هر کدوم از اون Gametype ها خودش به 4-5 مُد مختلف تقسیم میشه! تازه این فقط برای بخش چند نفره است. Firefight خودش یه دنیای دیگه ای داره!

این یک بازی است یا یک پکیج سرگرمی؟ آیا 60 دلار برای Reach قیمت مناسبیه؟ دیگه هر چیزی هم حدی داره!

وای خدا این دیگه چه شاهکاریه! من بخاطر این بازی هم که شده تا 30 روز دیگه یه Xbox360 میگیرم واقعا فوق العادست مخصوصا این مد Racing که الان اضافه شده خودش به اندازه یک بازی ماشین سواری میرزه!

بعله!:دی

مُدی به نام Race نیز معرفی شد!!

این مُد به دو صورت Race و رالی هستش و شما می توانید با دوستانتون به مسابقات رانندگی بپردازید!

menu.jpg

begin.jpg
فقط یک نگاه به تعداد Gametype های تو عکس اول بندازید. هر کدوم از اون Gametype ها خودش به 4-5 مُد مختلف تقسیم میشه! تازه این فقط برای بخش چند نفره است. Firefight خودش یه دنیای دیگه ای داره!

این یک بازی است یا یک پکیج سرگرمی؟ آیا 60 دلار برای Reach قیمت مناسبیه؟ دیگه هر چیزی هم حدی داره!
حسابی محیط انلاین بازی بصورت منفجر کننده خفن شده.

میگم بابی اینم 2 دیسکه یا تک دیسکه؟؟؟؟؟:-/این همه چیز و 1 دیسک یه نمه سخته:دی

تک دیسکه:biggrin1: خودشون هم گفتن که پدرشون دراومده رو یه دیسک این همه رو جا کنن:biggrin1: ولی خُب Contentـش از 90% بازیهای چند دیسک و 35 گیگی با ادعا، بالاتره! حالا کپکام بیاد بگه تو Lost Planet به خاطر کم حجم بودن DVD فلان چیز رو حذف کردیم و مجبوریم به صورت DLC جداگانه بفروشیم...:biggrin1:
خدایش دمشون گرم،ایول دارن.اون کپکام و یوبی که خودشون رو شهید کردن:دی
ديگه يکم داره بی مزه ميشه!

شوتر اوّل شخص و رالی؟ دو روز ديگه بيان فايتنگ هم بزارن...
جدا سواری های HALO خدایش خیلی حال میده-من یکی که خوره سواریشم3>

آخرین ویرایش:
ديگه يکم داره بی مزه ميشه!

شوتر اوّل شخص و رالی؟ دو روز ديگه بيان فايتنگ هم بزارن...
شاتگان رو شقیقه مون که نگذاشتن بریم Race بازی کنیم:دی هر کس خسته شد و خواست یه تنوعی ایجاد بشه، میتونه یه کم از اینا بازی کنه:دی تنوع بالا، بده؟:دی
میگم بابی اینم 2 دیسکه یا تک دیسکه؟؟؟؟؟:-/این همه چیز و 1 دیسک یه نمه سخته:دی
تک دیسکه:دی خودشون هم گفتن که پدرشون دراومده رو یه دیسک این همه رو جا کنن:دی ولی خُب Contentـش از 90% بازیهای چند دیسک و 35 گیگی با ادعا، بالاتره! حالا کپکام بیاد بگه تو Lost Planet به خاطر کم حجم بودن DVD فلان چیز رو حذف کردیم و مجبوریم به صورت DLC جداگانه بفروشیم...:دی

شاتگان رو شقیقه مون که نگذاشتن بریم Race بازی کنیم:دی هر کس خسته شد و خواست یه تنوعی ایجاد بشه، میتونه یه کم از اینا بازی کنه:دی تنوع بالا، بده؟:دی

تک دیسکه:دی خودشون هم گفتن که پدرشون دراومده رو یه دیسک این همه رو جا کنن:دی ولی خُب Contentـش از 90% بازیهای چند دیسک و 35 گیگی با ادعا، بالاتره! حالا کپکام بیاد بگه تو Lost Planet به خاطر کم حجم بودن DVD فلان چیز رو حذف کردیم و مجبوریم به صورت DLC جداگانه بفروشیم...:دی

خودت هم داری میگی گفتن پدرمون در اومده رو یه دیسک جا بشه ! :d
حالا Capcom مگه مریزه بیاد انقدر به خودش فشار بیاره ؟ :d میاد می کنه DLC پولش رو میگیره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or