Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوستان اگه بخوام بازی رو به صورت اوریجینال تهیه کنم از کجا و حدودا به چه قیمتی میتونم پیداش کنم؟
ای بابا ایران و ارجینال! همون کپی ها رو میکنن تو جلد خوشگل میدن دست مردم میگن اورجیناله! مگر اینکه پک ماکرو گیرت بیاد که فکر کنم خیییییلی باید گرون باشه.

چه عجب بالاخره رفتن سراغ جونورهای بومی سیاره ! ایده خیلی خوبی بود که متآسفانه این همه مدت ولش کرده بودن ! هم تنوع بازی خیلی بیشتر میشه , هم طبیعی تر میشه !

دوستان اگه بخوام بازی رو به صورت اوریجینال تهیه کنم از کجا و حدودا به چه قیمتی میتونم پیداش کنم؟

باید سفارشی بخری بازی رو...
قیمت هم مشخص نیست...
بسته به ارزش پول مبارک بالا پایین میشه:دی
ولی خواستی pm بده بگم از کجا میتونی گیر بیاری...
=================================
سوار این جک و جونور ها هم بشیم خیلی باحالتر میشه...
یه بومی گزینی درست و حسابی:d

باید یه فرقی بین هیلو و گیرز باشه یا نه ! :biggrin1:
اگه سوار اینا شی که میشه تقلیذ از گیرز ابروی سری هیلو میره :biggrin1:
jawsmiley.gif

دروغ که نمی گم :biggrin1:
بعد فن های گیرز میان میگن گیرز چون یه تحول بود(یه جورایی هم بودا اما به هر حال :biggrin1:) هیلو ازش تقلید کرد :biggrin1:
حالا کاری به بازیهای جدید ندارم , ولی Golden Axe بیست سال پیش هم دایناسور سواری داشت ! سری Final Fantasy هم چوکوبو سواری داره ! اگه بگردی شاید 40,50 تا بازی قبل از دوران PS2 پیدا کنی که همچین چیزی داشتن !

حالا کاری به بازیهای جدید ندارم , ولی Golden Axe بیست سال پیش هم دایناسور سواری داشت ! سری Final Fantasy هم چوکوبو سواری داره ! اگه بگردی شاید 40,50 تا بازی قبل از دوران PS2 پیدا کنی که همچین چیزی داشتن !

خب بخیلی از بازی ها هم در مورد نجات انسان ها بوده از دست موجودات فضایی اما گیرز اینم داشت و بازم تحول داستانی لقب گرفت :دی
کلا حتی نباید فکر اینو بکنن :دی
منظورم اینه که اخر یه دعوای بین هیلو فن ها و گیرز فن ها سر این موارد بوجود میاد :دی
اگه ابتکار به خرج بدن باهاش بری زیر زمین از زیر زمین نابود کنی من حرفی ندارم اما هیولا سواری رو (حداقل تو ایران :دی) تقلیدی از گیرز میدونن :دی
اریا خان این اسپویلرو بعد این که خوندی بزن پاک کن غیرت بعضیا جریحه دار نشه :دی
بیشتر ملتی که الان گیرز بازی می کنن چه میدونن golden axe چی بود که
چه میدونن بازی های کنسول های نسل قبل چی بود اخه :دی
بعد میان میگن تقلید از گیرز :دی

با عرضه ی این بازی به احتمال 99 درصد بن بازی راه می افته پس دوستان به نفعشون هست که ارجینال تهیه کنن

:-/

شما اگر 1000 تا بازی اریجینال بخری و فقط یک دونه بازی کپی رو دستگاهت اجرا کنی باز خطر بن شدن هست :)

ویرایش : Sorry For Off Topic

:-/

شما اگر 1000 تا بازی اریجینال بخری و فقط یک دونه بازی کپی رو دستگاهت اجرا کنی باز خطر بن شدن هست :)

ویرایش : Sorry For Off Topic
خودم فکر اونجاش رو کرده بودم
من به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم کاری که خودم میخوام انجام بدم بهترین کاره
دستگاتون رو اواسط شهریور میفروشین(با قیمت خوب)بعدش هم با یه پول روش میتونین باندل فوق زیبای این بازی رو تهیه کنین
وقتی هم از بازی سیر شدین دستگاتون رو کپی میکنین
من خودم یه نفر رو میشناسم میتونه برام همون روز بعد انتشار برام باندل رو گیر بیاره

دوستان ببخشیدا ولی راحت میتونید یه کمی صبر کنید و Stealth بازی رو تهیه کنید، میتونید دانلودش کنید و LT کردن هم که زیاد مشکل نداره. میشه بگین چرا این همه پول میخواین بدین به اوریجینال یا اینکه پولو بدین به باندل؟؟ روشنمون کنید!
مگه اینکه از کنسولتون خسته شده باشید و بخواید از این جدیدا بگیرین!
البته من خودم با اوریجینال موافقم ولی خیلی گرونه.
مرسی! راستی یه سوالی دارم، کمپین هیلو هم حال میده یا فقط آنلاینش؟!

دوستان ببخشیدا ولی راحت میتونید یه کمی صبر کنید و Stealth بازی رو تهیه کنید، میتونید دانلودش کنید و LT کردن هم که زیاد مشکل نداره. میشه بگین چرا این همه پول میخواین بدین به اوریجینال یا اینکه پولو بدین به باندل؟؟ روشنمون کنید!
مگه اینکه از کنسولتون خسته شده باشید و بخواید از این جدیدا بگیرین!
البته من خودم با اوریجینال موافقم ولی خیلی گرونه.
مرسی! راستی یه سوالی دارم، کمپین هیلو هم حال میده یا فقط آنلاینش؟!
اون دفعه هم همه میگفتن ما که بن نمیشیم ما یه بار هم دیسک نا امن تو دسگامون ننداختیم ولی دیدیم که همه بن شدن
ایندفعه هم مثل اوندفعه میگن که ما LT داریم ولی هیچ نرم افزاری نمیتونه حریف ماکرو بشه و اونا کار خودشون رو میکنن

با عرضه ی این بازی به احتمال 99 درصد بن بازی راه می افته پس دوستان به نفعشون هست که ارجینال تهیه کنن
جوسازی بی مورد نکنید! همیشه ban wave اکتبر و یا نوامبر بوده امسال به خاطر عرضه natal که به مراتب این لانچ برای مایکروسافت مهمتر از halo هست و آپدیت جدید داشبورد و... پس موج بن در اواخر 2010 عاقلانه تر به نظر می رسه! حداقل می تونیم یکی دو ماه با این بازی حال کنیم!
امیدوارم بحث بی ربط بن و... که به این تایپیک هیچ ربطی نداره را تمام کنید!
امیدوارم هیچ یک از بچه ها بن نشن که بدون این بچه ها xbox live هیچ صفایی نداره...!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or