bayern_vahid
کاربر سایت
دوست عزیز بتای بازی فقط مولتی پلیر هست.چون داريم به عرضه اين بازي نزديك ميشيم halo3رو بازي كردم تا تجديد خاطره شه.
خيلي حال داد. اما چيزي كه امروز متوجه شدم هوش مصنوعي پايين(خيلي) بود. كسايي كه نسخه ي بتاي اين بازي رو انجام دادن . هوش مصنوعي بهتر شده يا نه؟
----------------------------------------------------------
يه سوال هم درباره هوش مصنوعي بازي ها داشتم.
ساخت هوش مصنو عي واسه بازي چطوريه؟(منظورم اينه كه واسه هر قسمتش برنامه نويسي ميكنن كه براي هر وضعيت چه عكس العملي انجام بده يا ....)
البته جاي اين سوال اينجا نبود. اما ممنون ميشم جواب بديد.
دوست عزیز بتای بازی فقط مولتی پلیر هست.
اما با توجه به تریلر هایی که دیدم میتونم بگم که هوش مصنوعی بازی عالی هست و کاملا طبیعی عمل میکنه.
سری هیلو؟اگـر اینطور باشه دیگـر سری Halo مشکلش که هوش مصنوعـی باشه برطرف شده
بد نیست کمی فارسی رو پاس بداریم و فارسی رو با انگلیسی مخلوط نکنیم و صحبت کنیم ... یا انگلیسی بنویس یا فارسی !چند وقته میخوام در مور هیلو بگم منتها گفتم شاید فن های این بازی ناراحت بشن... راستش من خیلی خیلی وقت پیش هیلو 1رو تو پی سی بازی کردم و متاسفانه خیلی بدم اومد گیم پلی خسته کننده و بدون خلاقیت و صرفا فشار دادن کلیک برای شلیک چیزی بود که همیشه تو ذهنم موند در مورد هیلو و گذشت و گذشت تا الان که قراره هیلو ریچ بیاد میدونم فن زیاد داره و به نظرم کاملا تبلیغات گسترده در مورد این سری بازی و البته مولتیه ظاهرا جذابش (که من تجربه نکردم) باعث بزرگ شدن این سری بازی شده وگرنه به نظرم گیرز هم که یه عنوان اختصاصیه برای ایکس باکسه خیلی خیلی بهتره و به نظرم کاملا به حق بزرگ شده بازی ولی در مورد هیلو به نظرم با هایپ دارن ضعفهای بازی میپوشونن... برای همین من چند وقت پیش یه فرصت دیگه به هیلو دادم و هیلو 3 رو شروع کردم از همون ابتدا پیشرف نسبت به نسخه های قبل مشهود بود بازی سینماتیک تر شده بود و خوب گرافیکش در فضا های باز بهتر بود ولی خوب در فضاهای بسته واقعا خوب نبود و دیتیل بدی داشت... در کل به نظرم هیلو باید خیلی خیلی سینماتیک تر بشه تا بازیکن بیشتر در مسیر بازی قرار بگیره امکانات بیشتری لازم داره مخصوصا میلی اتک های مختلف چون کلا به دلیل هوش مصنوعی بازی میشه رفت تو شیکمه دشمن و شلیک کرد پس میلی اتک ها باید بیشتر و جالب تر باشه... شاید بهترین نقطه بازی هیلو استفاده از ویکل های مختلف باشه که این مورد به نظرم واقعا خوب کار شده... امید وارم از حرفام ناراحت نشده باشین من نظرمو گفتم ممنون...
من چندین ساله که در این سوال موندم چرا بحث خوب بودن و بد بودن Halo میاد وسط،Geow هم میاد و دوستان میگن Geow بهتره،اون یکی میگه Halo بهتره!چند وقته میخوام در مور هیلو بگم منتها گفتم شاید فن های این بازی ناراحت بشن... راستش من خیلی خیلی وقت پیش هیلو 1رو تو پی سی بازی کردم و متاسفانه خیلی بدم اومد گیم پلی خسته کننده و بدون خلاقیت و صرفا فشار دادن کلیک برای شلیک چیزی بود که همیشه تو ذهنم موند در مورد هیلو و گذشت و گذشت تا الان که قراره هیلو ریچ بیاد میدونم فن زیاد داره و به نظرم کاملا تبلیغات گسترده در مورد این سری بازی و البته مولتیه ظاهرا جذابش (که من تجربه نکردم) باعث بزرگ شدن این سری بازی شده وگرنه به نظرم گیرز هم که یه عنوان اختصاصیه برای ایکس باکسه خیلی خیلی بهتره و به نظرم کاملا به حق بزرگ شده بازی ولی در مورد هیلو به نظرم با هایپ دارن ضعفهای بازی میپوشونن... برای همین من چند وقت پیش یه فرصت دیگه به هیلو دادم و هیلو 3 رو شروع کردم از همون ابتدا پیشرف نسبت به نسخه های قبل مشهود بود بازی سینماتیک تر شده بود و خوب گرافیکش در فضا های باز بهتر بود ولی خوب در فضاهای بسته واقعا خوب نبود و دیتیل بدی داشت... در کل به نظرم هیلو باید خیلی خیلی سینماتیک تر بشه تا بازیکن بیشتر در مسیر بازی قرار بگیره امکانات بیشتری لازم داره مخصوصا میلی اتک های مختلف چون کلا به دلیل هوش مصنوعی بازی میشه رفت تو شیکمه دشمن و شلیک کرد پس میلی اتک ها باید بیشتر و جالب تر باشه... شاید بهترین نقطه بازی هیلو استفاده از ویکل های مختلف باشه که این مورد به نظرم واقعا خوب کار شده... امید وارم از حرفام ناراحت نشده باشین من نظرمو گفتم ممنون...
بد نیست کمی فارسی رو پاس بداریم و فارسی رو با انگلیسی مخلوط نکنیم و صحبت کنیم ... یا انگلیسی بنویس یا فارسی !
فکر کنم همه بدونند معنی وسیله نقلیه و ... چی میشه ولی فروم فارسیه و زبون هم فارسیه !
فکر میکنید این طوری بهتون بیشتر توجه میشه !
خوب من از این نظر مقایسه کردم این دو هر دو اختصاصی هستن و shooter و خوب هر دو از ماکروسافت به عنوان publisher ولی من نیومدم gameplay رو مقایسه کنم من خواستم بگم به عنوان دو بازی از یه شرکت منتشر کننده و دو عنوانی که خوب خیلی موقع انتشار سرو صدا دارن به نظرم GEOW بیشتر مستحقه این بزرگ شدنه... در مورد پیشنهاداتم ببینید به نظر منم Halo فضای جالبی داره از نظر یه نمه فانتزی بودن و یه نمه طنزش ولی اگه یه کم cinematic تر میشد به نظرم خیلی نظرات متفاوت نمیشد در موردش و همه میتونستن ازش به عنوان یه بازی خوب اختصاصی یاد کنن... ولی در کل خوب حق با شماست این نظر منه و درستیش فقط بر میگرده به سلیقه... به هر حال منم مطمینن شماره بعدی رو میگیرم چون میگم توی 3 پیشرفت خوبی داشت این بازی امیدوارم بهتر هم بشه...من چندین ساله که در این سوال موندم چرا بحث خوب بودن و بد بودن Halo میاد وسط،Geow هم میاد و دوستان میگن Geow بهتره،اون یکی میگه Halo بهتره!
دوست من این دو سبکشون کاملا متفاوتند!مقایسه ی این دو مثل مقایسه ی HR با FiFa ــست.
در ضمن هر کسی با یه قابلیتی حال می کنه!شما دوست داری دستت بازی باشه،و قابلیتات زیاد باشه،خیلی ها همیچین عقیده ای رو ندارند،خیلی از شوتر های دیگه قابلیت های زیادی دارند ولی شصت Halo هم نمیشن!