فکر کنم مراحل rookie رو میگه چون منم زیاد خوشم نیومد. ولی به جاش مراحل اکشنش منو یاد Halo: CE مینداخت.از کجاش بدت اومد..؟
چیز خاصی نگفتند. فقط هی گفتن خیلی هیجان انگیزه و Super Secret و از این حرفا ! یه سری اشارات کوچک کردند. بهتره خودت اینجا رو بخونی، بهتر توضیح داده.یه مدت پیش یه سری شایعات رو نت اومد که راجع به مد جدید MP بود،چیزی راجع بهش میدونی؟اصلاً حقیقت داشت؟
فکر کنم مراحل rookie رو میگه چون منم زیاد خوشم نیومد. ولی به جاش مراحل اکشنش منو یاد Halo: CE مینداخت.
=================
اما Reach :
هنوز معلوم نیست گیم پلی بازی چه شکلی است. ولی احتمالا یه مقدار با Haloـهای قبلی فرق داره (از صحبتهاشون میگم، پس چیزی رو تضمین نمیکنم).
کلا روی محیطهای بزرگ خیلی مانور دادند. یعنی احتمال دارد در حد Halo 3 اکشن نباشه! Halo هیچ وقت یه اکشن Run&Gun نبوده و باید با فکر و استراتژی میرفتید جلو. فکر میکنم Reach از این نظر خیلی گسترده تر هم شده باشه.
تو لیست بازیهای نمایشگاه X10 مایکروسافت این بازی هم هست که امیدوارم بالاخره یه Gameplay Footage نشون بدن. نمایشگاه 11 فوریه است که میشه 22 بهمن (اوه اوه چه روزی).
ممنون.این لینک رو دیدم کسی نذاشته گفتم بذارم اینجا تا بخونید. توش چیزای جالبی پیدا میشه و پاسخ های مسئولان Bungie به یک سری سوالات در مورد Reach هست که مدام آپدیت میشه ! از جمله میشه گفت که عکسی که راجع به ناتال بوده ، اشتباه هست و توضیح دادن که یک باگ هست ! :
http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=topnews&link=BWU_012910
گیم پلی قسمت های روکی رو شما با هر قسمت halo series مقایسه کنی حرف من رو میفهمی!! گیم پلی هیلو کلا باید اکتیو و سراسر هیجان باشه.چون مشخصه ی گیم پلی هیلو هم همینه!!!از کجاش بدت اومد..؟
"فک انداز"
اینجوری بزن :من میخوام دانلود کنم به فرمت تاریخش گیر میده با اینکه درست مینویسم!!!!
This is not a known date format. Please re-enter your birthday as MM/DD/YYYY.
فرخ حتما ببین!من هنوز تریلر را ندیدم ولی هر ایرادی که داره که حدس زده میشه اواخر سال بازی را عرضه کنن فکر کنم چیزی حدود 7 و 8 ماهی به عرضه بازی مونده که زمانه کمی نیست تو این مدت میشه کار را کارستون کرد .