من که قصد تضعیفشو ندارم فقط دارم ایرادشو میبینم و میگم.گرافیک نسخه اصلی هم بیاد خب مطمئنا یه سری ایرادات داریالبته شما پايين عكس رو نگاه كني نوشته Alpha !
نه انگار مشخصه هدف دیگه ای داشتی از اول!عدی!نبود!؟
نه مثل این که بود
به نظرم هیلو یکم دیگه باید پیشرفت کنه تا به پای بازی های خیلی خوب برسه..(از لحاظ گرافیکی).چون یکمقدار تو این کس رو نگاه کنید:
گرافیک نسخه اصلی هم بیاد خب مطمئنا یه سری ایرادات داری
من که قصد تضعیفشو ندارم فقط دارم ایرادشو میبینم و میگم.گرافیک نسخه اصلی هم بیاد خب مطمئنا یه سری ایرادات داری
البته شما پايين عكس رو نگاه كني نوشته Alpha !
همه بازیها ایراد دارن!بازی بی ایراد هم مگه داریم؟???!
مطمئنن این گرافیک طرفداران رو ارضا میکنه!شما ODST و 3 رو ببین-دیگه این حرف رو نمیزنی!
امیدوارم سوادت به اندازی باشه که قدرت درک این جمله رو داشته باشی (زیر اون عکس قدیمی). ALPHA_WORK_IN_PROGRESS
بعدی!نبود!؟شما لطف کن یه بار برو تریلر هایی که بچه ها صفحه قبل گذاشتن نگاه کن .
به جرات میگم هیچ بازی fps تو این وسعت محیطی روی کنسول ها بهتر از این نیست حداقل بهترین نباشه یکی از بهترینهاست . از روی عکس هیچ وقت نتیجه نگیر ! مطمئن باش بازی بازم پیشرفت میکنه و همچنین بخش تکنفرش بیشتر هم میشه به خاطر این که تو بخش تکنفره بعضی از ازدای عمل ها روی مپ را محدود میکنن و در عوض به زیباییش اضافه میکنن .
--------------------------------------------------------
یکی از مواردی که واقعا منو جذب میکنه رندر شدن فوق العاده نرم محیط و هر چیزی که در محیط هست مثل این میمونه که رسما رفتی از محیط halo با اون اب و رنگ فیلم کشیدی .
مطمئن باشید اگه بخش های گرافیکی را تک به تک نگاه کنید به جایی نمیرسید گرافیک بازی را کلی باید نگاه کرد .
شما به اون پست قشنگت ميگي انتقاد ؟ (!)
اون عكس ها مال چند ماه پيش هستش حداقل از نسخه ي beta يه ايراد ميگرفتي بهتر بود .
اخه وقتی شما میای از نسخه الفا بازی!!! که مال چند ماه پیشه از نظر گرافیکی ایراد میگیری انتظار نداشته باش که همه بیان بگن حق با توئه!
اخه وقتی شما میای از نسخه الفا بازی!!! که مال چند ماه پیشه از نظر گرافیکی ایراد میگیری انتظار نداشته باش که همه بیان بگن حق با توئه!خب بابا مارو کشتین!اصلا هیلو خوب!هیلو بهترین بازی! اه دیگه دعوا نداریم که:d...طاقت انتقادم ندارند!
بعدی!نبود!؟
خب بابا مارو کشتین!اصلا هیلو خوب!هیلو بهترین بازی! اه دیگه دعوا نداریم که:d...طاقت انتقادم ندارند!
بعدی!نبود!؟
نه مثل این که بود
نظرات (!) ايشون در مورد آلفا بود نه بتا ...راست میگه دیگه طاقت انتقاد ندارید اگر گرافیک نهایش با نسخه بتا فرق نکرد تکلیف چی هست
کلا Halo گرافیک تعطیله
انجین اختصاصی خود Bungie است که برای Reach از ریشه، دوباره کد نویسی شده!دوستان انجین این بازی چیه؟بهینه شدست یا یه انجین جدیده؟