Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
HALO3 خدایش گرافیک ضعیفی داشت!من که باهاش زندگی کردم!هربار که تمومش میکنم- خدایش اون زمون زندگیم میشه HALO3 -محیط های عظیمی که داره- هر بار دشمن رو تو یک قسمت ناک میکنم:دی
ولی واقعا اگه مستر چیف هم تو این بازی بود- HALO3 واقعای این بازی بود!دقیقا درست میگی و میگن:دی
رضا نمیدونم Halo های 1 و 2 رو زمان خودشون بازی کردی یا نه. ولی از نظر عظیم بودن و حماسی بودن چند برابر 3 بودن. حالا میدونم خیلی ها کمین کردن که شبانه حمله کنن و گلوی بنده رو ببرن ولی این مورد رو توی اکثر فورومهای خارجی هم میتونی ببینی ! (بازم میگم فقط بخش داستانی)
Master Chief هم مطمئن باش توی Reach حضور داره ! حالا یا به صورت گذرا یا با یک نقش مهم !

رضا نمیدونم Halo های 1 و 2 رو زمان خودشون بازی کردی یا نه. ولی از نظر عظیم بودن و حماسی بودن چند برابر 3 بودن. حالا میدونم خیلی ها کمین کردن که شبانه حمله کنن و گلوی بنده رو ببرن ولی این مورد رو توی اکثر فورومهای خارجی هم میتونی ببینی ! (بازم میگم فقط بخش داستانی)
کاملا درست میگید...
همه هیلو هارو تو زمان خودشون بازی کردم!ولی باید قبول کرد Halo از شماره ی اول به بعد روند نزولی داشت!باور کنید هنوز هم لذتی که از هیلو 1 میبرم رو از هیلو3 نمی برم!(نمونش همین 44 ساعتی که تو 3 هفته ی اخیر رو PC هیلو 1 بازی کردم...:d )
محیط های عجیبی داشت هیلو 1 !هنوزم واسم مرحله ی Truth And Reconciliation بهترین مرحله تو دوران گیمریم ـه !
ریچ داره درست راه هیلو 1 رو ادامه میده!حتی محیط ها هم کاملا از هیلو 1 الگوبرداری شده!

95988309-3.jpg

halo-reach-14b62c8c4add01.jpg

:biggrin1:

ریچ داره درست راه هیلو 1 رو ادامه میده!حتی محیط ها هم کاملا از هیلو 1 الگوبرداری شده!

95988309-3.jpg

halo-reach-14b62c8c4add01.jpg

:biggrin1:
OMG
هی من با خودم میگفتم این عکس های شب Reach چرا انقدر برام آشناست:دی دقیقا انگار خود این مرحله رو بازسازی کردن!

lmsivhi6wm3r06xtrps.jpg

به عکس Halo: CE که سامان گذاشت دقت کنید:دی

البته خودمون هم باید میفهمیدیم! وقتی تو اولین Vidoc، بانجی قبل از اینکه Reach رو نشون بده، میاد چند ثانیه از گیم پلی Halo: CE نشون میده، خودمون باید تا تهش بریم...

من نگرانم دوباره بیش از حد رو مالتی بازی تمرکز کنن و تک نفرش دوباره مزخرف بشه!
بانجي هميشه تمركزش بيشتر روي مولتي پلير بوده.چون هميشه بهترين مولتي پلير رو داشته...
البته سينگل هم فكر ميكنم خيلي خوب باشه اين طور كه به نظر مياد...

Master Chief هم مطمئن باش توی Reach حضور داره ! حالا یا به صورت گذرا یا با یک نقش مهم !
من - بر عکسه همه اول نسخه دوم رو بازی کردم!:دی- خونه دوستم- چتر میشدیم از امریکا براش XBOX اورده بودن:دی- واقعا - بازی برام جالب بود- خلاصه اونجا تمومش-0 کردیم و بعد دنبال اطلاعات ازش افتادیم- نسخه دوم که عرضه شد ه بود -4-5 ماه بعدش من XBOX خریدم و نسخه اول و دوم رو اونموقع بازی کردم!خدایش- زندگی بودن
قبول دارم HALO 3 به اون اندازه پیشرفت نداشت!ولی باز هم بازی خوبی بود- -خیلی ها چون نسل رو عوض شده دیدن فکر میکردن بازی باید دوبله بشه(یعنی 2 برابر بهتر که نشد!)ولی اگه به چشم بازی نسل قبلی بهش نگاه کنیم بازهم عالی بود. - البته میشد یکجوری HALO2.5 حسابش کرد! ولی من بازم میپرستیمش- خدایش بازی عظیمی بود.
در کل امید وارم Reach مردم رو به حد ارضا برسونه چون واقعا ODST و 3 نتونست !
واقعا من هم به چشم HALO 3 به بازی نگاه میکنم و امید وارم Master cheif تو بازی باشه:love::((دلم خیلی براش تنگ شده!

پ.ن: HALO3 که اومد- من صبحشدر مغازه NGبودم- مدرسه رو پیچیدیم-یادش بخیر:دی

Joke of Century.
من نگرانم دوباره بیش از حد رو مالتی بازی تمرکز کنن و تک نفرش دوباره مزخرف بشه!
87785849805205296660.jpg

Games Radar
The single player is bigger and brawnier than anything that's been attempted on a console before
IGN
The campaign won't take you long to complete, but this is a game that can be played for years. There are so many things to do, and it's so much fun to do them.
1UP
Halo 3 gets extra life with campaign scoring alone
Gamespot
Satisfying storyline that simultaneously provides closure while making you wonder what will happen next and Four-player online co-op is a lot of fun

fratos عکست فوق العاده باحال بود :laughing::laughing::laughing:
ببینم تو این جمع کسی کتاب halo : the fall of reach نوشته eric nylund رو خونده ؟؟ احتمالا داستان بازی از کتاب پیروی نمیکنه ؟؟؟ 300 صفحه ..................
جای دکمه های کنترلر هم نسبت به odst تغییر کرده جای پرتاب نارنجک با زوم برای من خیلی سخت بود اولش هی اشتباهی میزدم الان هم همونه البته خیلی خوبه.

fratos عکست فوق العاده باحال بود :laughing::laughing::laughing:
ببینم تو این جمع کسی کتاب halo : the fall of reach نوشته eric nylund رو خونده ؟؟ احتمالا داستان بازی از کتاب پیروی نمیکنه ؟؟؟ 300 صفحه ..................
جای دکمه های کنترلر هم نسبت به odst تغییر کرده جای پرتاب نارنجک با زوم برای من خیلی سخت بود اولش هی اشتباهی میزدم الان هم همونه البته خیلی خوبه.
نه داستان بازی با اون کتاب فرق داره. اون کتاب درباره ی مسترچیف بود (این که چطور بزرگ شده و تو Reach چه اتفاقاتی برای اون و دوستانش افتاد و اینها). اما برای بازی Halo: Reach، بانجی یه داستان جدا با کاراکترهای جدا از اون نوشته که البته تو همون جریانات و اتفاقات سیاره Reach و سقوطش اتفاق میفته.

كار contentهاي بازي چنر روزيه تموم شده و دارن بازي رو پوليش و .. ميكنن. ( Marcus Lehto اينو تو development blog بازي Reach گفته.)
Crunch and closing

OK, I got back from vacation last week and have been non-stop in meetings and working till midnight+. While the whole team has been crunching for months now, with the huge push for the Beta, this is the time when we start closing down and begin the polish phase. It’s a time of intense focus with a smaller subset of our huge team.

We’re days away from content complete, which means we’ll be hammering on this game for the next couple of months to make sure it’s the best damn thing any of you have ever put in your xbox.

Personally, this is one of my favorite phases of a project. It’s definately the toughest part, but the rewards of seeing so much hard work come together, from every discipline, is amazing.

-Marcus​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or