LEERY
کاربر سایت
توی کدوم عکس؟AA ضعیف..!
در ضمن این نسخه بتا هست هنوز...
جو مپها مثل قبلی هاست!یه سری عکس گرفتم خودم
-----
اقا تریلر رو دیدم الان!به قول اون یارو "The game is KING".
عالی بود.
آخرین ویرایش:
توی کدوم عکس؟AA ضعیف..!
جو مپها مثل قبلی هاست!یه سری عکس گرفتم خودم
yes همونه داش فری
خوب چون هنوز AA نداره بازیAA ضعیف..!
بابای جون اگر داری خودت بازی میکنی کوفتت بشه.
باباي جون كيه ؟ جون مگه بابا داشت ؟ :biggrin1: حالا اين باباي جون چي داره بازي ميكنه وقتي هنوز چيزي نيمده :biggrin1:
بابی بیچاره دربدر دنبال ODST میگرده گیرش نمیاد .
یک لحظه به اون متن بالا که بابای نوشته توجه کن خود بانجی هم با این آب و تاپ تعریف نمیکنه..!
حقیقت رو! .'Reach will be the best Halo we've ever made' - Bungie
اووووووووو!!:biggrin1:اینا چی میگن!!؟:biggrin1:
PC کجا بود؟خبر هم اینه!مسئولان بانجی گفتن توی روزهای اول میزبان 3میلیون گیمر هستند!برای MP بتای بازی!نمیدونم کسی لینک رو داده یا نه تابحال.اما Halo Reach Beta دارای 3 ملیون بازی کن(Multiplayer) تو روز 3 می میاد(10 روز دیگه).الان هم فکر کنم توی Xbox live باشه.اما لینک دانلود PC اون روز میاد.
Bungie is officially the multiplayer king once again.yes
آقا عجب مالتی پلیر خری داره! واقعا نمیدونم چی بگم! به عنوان کسی که اکثر مالتی های شاخ کنسولی رو بازی کردم، باید بگم، این همه رو قورت میده درسته
HALO3 خدایش گرافیک ضعیفی داشت!من که باهاش زندگی کردم!هربار که تمومش میکنم- خدایش اون زمون زندگیم میشه HALO3 -محیط های عظیمی که داره- هر بار دشمن رو تو یک قسمت ناک میکنمبعد از بازی ضعیفی مثل Halo 3 (فقط بخش Singleplayer رو منظورم هست نه Multiplayer) , به نظر میاد Reach واقعآ پیشرفت داشته. به قول خیلی ها توی فورومهای خارجی Halo 3 واقعی همین Reach هست !
گرافیک خیلی بهتر شده (از افکت موشن بلور بازی خیلی خوشم اومده) و دیگه مثل H3 نمیشه ایرادی ازش گرفت. رنگ آمیزی بازی فوق العادست ! انیمیشن ها هم به نظر میاد پیشرفت خیلی خوبی داشتن. گیم پلی و این جور چیزا هم تضمین شده هست و میمونه داستان بازی که اون هم پتانسیل تبدیل شدن به یه داستان به یاد موندنی و البته تلخ (!) رو داره.
اگه اتفاق شومی رخ نده بالاخره میتونیم شاهد Halo واقعی این نسل باشیم !