Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
باز این حرفای مسخره شروع شدبه نظر من دوستانی که این عنوان تکرار ناشدنی رو درک نکردن با یه نگاه اجمالی به فروش و نمرات این بازی متوجه میشن با چه شاهکاری طرفن احتیاج نیست بیان این وسط شاخ و شونه بکشن

این چیزی که شما گفتید معنی بازی بدی بود رو نمیده و دقیقا خلاف این رو میرسونه
این جمله آخر شما چقدر آشناست؟ از جایی کپی کردی؟
در هر صورت بله . تموم کردم .دفعه اول روی وری هارد {تنهایی} دفعه دوم روی لجنداری {باز هم تنهایی}
حدود 700 , 800 تا هم گیمر اسکور ازش دارم
پس فکر کنم متوجه شدید که خونه اقوام بازی نکردم

باید به جای تحمل بگید عادت
بابک و بقیه دوستان قدیمی به این نظرات عادت دارند ولی من نه
چون این نظر نیست.....مادر بازی رو شرمنده کردی
محمد جان بی خیال شو
نظر داریم تا نظر!
اریان البته نظر هرکسی برا خودش محترم هست البته اگه از روی دیدی واقعیش نسبت به کل باز ی باشه نه فقط اینکه دنبال گرافیک باشه
به نظر خود من یکی از بهترین عناوین xbox هست

اریان البته نظر هرکسی برا خودش محترم هست البته اگه از روی دیدی واقعیش نسبت به کل باز ی باشه نه فقط اینکه دنبال گرافیک باشه
به نظر خود من یکی از بهترین عناوین xbox هست
اخه حسین ایشون اومده سرتا پای بازی رو برده زیر سوال و میگه روی این بازی هایپ میکنین بعد میگه نظرمو گفتم دیگه!

البته هیلو یکی از بهترین بازی های در این سبک بوده مخصوصا هیلو ریچ .
از هر نظر این بازی یک شاهکاره . هرچند به شخصه زیاد سری های هیلو رو قبول نداشتم اما این یکی جدای همه ی اون هاست . من فکر می کنم کسانی که این بازی رو بازی نکردن و فقط 4 تا تریلر ازش دیدن و درست و حسابی در جریانش نبودن حق ندارن بیان و نظرات القا شده ی دیگران به خودشون رو اینجا مطرح کنن .
همه چی حتی آمار فروش بازی نشون از یک بازی موفق داره .
هیچ کسی حق نداره نظرش رو تحمیل کنه و همینطور نظر و نظرات شخص دیگه ای رو که به هر دلیلی اظهار نظر نمی کنه رو اینجا مطرح کنه . این دیگه خیلی خنده داره که کسی بیاد تحت تاثیر شخصی کل اساس یک بازی رو در این حد زیر سوال ببره و منطق رو زیر پا بگذاره .
این کلمه هایپ رو قبلا هم شنیدم خیلی به نظرم آشناست اما مثل پست های بعضی ها محتوایی نداره و فقط عادت به اسپم دادنه

• Like
Reactions: hosein me
کاملا نظر شخصیم هست و در اون شکی نیست! کسی نمیتونه اینجا نظرش رو بنویسه؟؟؟
در ضمن من بازی رو تموم کردم ،بازی بدی نبود ولی این همه هایپ و تعریف هم نداره ! .
شما هم مطمئنی ریچ رو تا ته رفتی؟... یا رفتی تو خونه اقوام و همون مرحله اول و 4 تا شتر مرغ ابتدایی بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟:-/
این که شما گفتی ننظر شخصیتون نبود.توهین به بازی و فن هاش بود.من که نمی تونم تا وقتی که کسی مثل چناب بابک تو تاپیک هستند بگم که فن هستم.ولی می تونم خودم از عاشقان حداقل ریچ بدونم.اینجوری که شما حرف زدید یعنی اینکه داشتید مستقیما توهین می کردید.

از هر نظر این بازی یک شاهکاره . هرچند به شخصه زیاد سری های هیلو رو قبول نداشتم اما این یکی جدای همه ی اون هاست .
همه چی حتی آمار فروش بازی نشون از یک بازی موفق داره .
هیلو های قبلی هم از نظر فروش و امتیاز و همه چیز خیلی موفق بودن و نشون دهنده ی یک شاهکار بود . پس قاعدتا شما باید اونا را هم قبول داشته باشی ... :d

اخه حسین ایشون اومده سرتا پای بازی رو برده زیر سوال و میگه روی این بازی هایپ میکنین بعد میگه نظرمو گفتم دیگه!
آقا صلوات بفرست !!!
اما نظر شخصی خودم ( با احترام بسیار فراوان به فن های محترم Halo)
به طور کلی مجموعه Halo ، مجموعه خوبی محسوب میشه . اما به نظرمن شاهکار نیست.
شماره اول و دوم واقعا خیلی خوب بودند ( بخصوص شماره دو ) ولی از اون به بعد نوآوری و جهش نسبت به عنوان های قبلی رو نشون ندادند و مقداری هایپ اضافه شد! در کل هیچکدوم خاطرات شماره دو رو برای من زنده نکرد!. در کل reach عنوان خوبی بود ولی اصلا در حدی که فکر میکردم نبود( ولی به هر حال هیلو بود)
اتفاقا از نکات خوب بازی علاوه بر هوش مصنوعی ،از گرافیک بازی میشه نام برد.
شما به صورت تعقیب و گریز پست میدی!!!
با عذر خواهی کامل از دوستان این قسمت پایین مربوط به افرادی است که قصدشون انحراف تاپیک هست و بس( خودشون در جریان هستند و میخونند!!)
طرف وضعیتش کاملا مشخص هست و دائم همه جا کنسول و کنسول دار رو فحش میده بازی های کنسول ها رو آشغال میدونه ، دستش هم به هیچ کدوم نمیرسه. حالا اومده اینجا یهو این بازی رو شاهکار معرفی میکنه. عجب!!! اصلا هم اسپم دادنت و هدف اصلیت رو هیچ کس متوجه نمی شه به نظرت!!. شما اصلا اخرشی ، تریلرت رو ببین و پست افراد رو تعقیب کن ، تاپیک ها رو بهم بریز ، کلا هر چی دل تنگت میخواهد بگو!! و در نهههههایت شاد زی!!!!

هیلو های قبلی هم از نظر فروش و امتیاز و همه چیز خیلی موفق بودن و نشون دهنده ی یک شاهکار بود . پس قاعدتا شما باید اونا را هم قبول داشته باشی ... :d

بله هیلو های قبلی هم بد نبودن اما این یکی رو وقتی با بقیه مقایسه می کنم انگار بقیهش در مقابل این هیچ هستن .
در ضمن عکس پروفایلت رو هم خیلی دوست دارم . ای و ل>:d<

فحش که به شما ندادن اینقدر عصبی میشین اومده داره از بازی انتقاد میکنه ! حالا غلط یا درستش کاری ندارم ولی نباید که الکی 2-3 صفحه تاپیک واسه یه موضوع بی ارزش جلو بره که...

دوستان من خواستم کمی بازی رو نقد کرده باشم و اصلا قصد توهین به کسی رو نداشتم ... من منظورم این بود که به خدا حیفه آدم این همه پول رو بده و یه سری چیزای اضافی رو بخره ... همون طور که بعضی دوستان هم گفتن بازی هیلو ریچ بازی خوبی هست و مشکل خاصی نداره. اما تبلیغات روش خیلی زیاد بود و بازی کمی هایپ شد .... البته میدونم بیشتر دوستان اینجا فن بازی هستن و اگه از گل کمتر به بازی بگیم مورد عنایت قرار میگیریم!!!:p
جالبیت کار اینه که کسانی پاشون این وسط باز شد که تا حالا مولکولی از دستشون به کنسول نخورده و تو خواب هم داشتن کنسول رو نمیبینن (البته شاید یه کنسول مجازی تو پروفایلشون داشته باشن!:))). و تنها کاری رو که بلدن به آشوب کشیدن بحث هست. بگذریم!

دوستان من خواستم کمی بازی رو نقد کرده باشم و اصلا قصد توهین به کسی رو نداشتم ... من منظورم این بود که به خدا حیفه آدم این همه پول رو بده و یه سری چیزای اضافی رو بخره ... همون طور که بعضی دوستان هم گفتن بازی هیلو ریچ بازی خوبی هست و مشکل خاصی نداره. اما تبلیغات روش خیلی زیاد بود و بازی کمی هایپ شد .... البته میدونم بیشتر دوستان اینجا فن بازی هستن و اگه از گل کمتر به بازی بگیم مورد عنایت قرار میگیریم!!!:p

امیرجان پیشنهاد می کنم 2-3 ماه بعد از اینکه برای بار اول ریچ رو تموم کردی یه بار دیگه بازیش کنی !
باور کن خیلی از ریزه کاریهای هیلو ریچ بار اول معلوم نمیشه یه علتش می تونه به خاطر هیجانی که در بار اول تجربه می کنی باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or