Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
چرا من شهادت(:d) kat یادم نمیاد چطوری بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟:-o
یکی یادم بندازه !
در مرحله ای که دستگاههای radiation نابود میکنی تو ساختون آخر دشمن مکان شمارو تشخیص میده و حمله میکنه.گروه به سمت آسانسور فرار میکنه که بدبختانه Kat قبل از ورورد به آسانسور Headshot میشه.

Last edited by a moderator:
Emile به قول این خارجکی ها مثل Di*k بود . . . .:dمردنش هم آنچنان حماسی نبود ما وقتی داشتیم اون پایین مثل مرد ازش محافظت میکردیم اون نشسته بود پشت Space Shooter داشت صفینه زمین مینداخت.:dولی Kat نقشش خیلی در پیش برد و پیروزی مراحل Camping بیشتر بود حتی مرگش هم غیر منتظره بود.
وقتی مرد اصلا انتظار نداشتم. . .

هر دو حماسی بودن ، ولی Kat غمناک تر بود به نظرم :d آخه موقع کشتن Emile گرچه صحنه ی غمگینی بود ولی میوزیکی که اون لحظه رو بازی گذاشته بودن زیاد غمناک نبود ، عکس العمل N6 هم [ اگر جمله ی بسی دوست داشتنی I Have The Gun ـش را فاکتور بگیریم ] خشک بود و همینش یک خورده اذیتم میکرد . اما تو صحنه ی کشته شدن Kat ، اول اینکه خیلی ناگهانی بود یعنی شخصا انتظار نداشتم تو اون لحظه همچین اتفاقی بیوفته ، بعد هم که یک پیانوی خیلی زیبا نواخته شد و اون صحنه ای که اعضای نوبل جسدش را تو دست داشتن و ... در کل همه ی اعضای نوبل به نوبه ی خودشون دوست داشتنی بودن ، من از همشون خوشم میومد :d

چه جالب :d
آقا Emile اون بالا زد 600 تا Elite رو کشت حماسی و غمناک نبود >؟ :d بعد این زنیکه یه تیر خورد تو سرش شد اسطوره ؟ :d

ولی من برعکس شما ها انقدر از این دختره پررو بدم میومد ! :d

Last edited by a moderator:
اگه بتونید یه نارنجک پلاسمایی به کمرشون بچسبونی کارشون ساخته است! کلاً باید یه جوری بری پشتشون به کمر و گردنشون تیر بزنی. اگه از پشت بتونی نزدیک شی شاتگان عالیه! کلً اینا رو باید یکی حواسشونو پرت کنه یکی از پشت بزنه! ولی تک نفره باشی با کمی دقت از دور گردنشون رو هم بزنی خیلی خوبه(پشت و گردنشون حفاظ نداره)

• Like
Reactions: ArianUndead
این اپدیت حال مارو گرفت
این هم چند تا عکس از خودم در mp بازی , از این حماسی تر نمیشه :d

one shall stand and one shall fall

face down , i'm going to break your neck

i see you :D

and know i kill you !

خب دوستان بالاخره پک Halo Reach:Legendery Edtion من هم رسید و دلم نیومد که چندتا عکس نگیرم و اینجا نذارم از این پک واقعا افسانه ای :-o :-o :
این 2 عکس از پشت و جلوی پک هست....:x

و حالا نفس هاتون رو تو سینه حبس کنید....:p:d نمایی از داخل و کنار پک:

و اینک اصل ماجرا:

و حالا اسلحه های تخصصی هر کدوم که تو یه بسته دیگه است و میتونید بزارید دستشون...

و حالا یه نامه...اگه گفتید از طرف کی هست؟؟؟؟:d

و یه بروشور برای نحوه قردادن اسلحه هر کدام از اعضای نوبل تیم...

و عکس اخر هم از پک معروف Section 3 که توش بازی و... هست منتها من دلم نیومد وکیومش رو باز کنم و گذاشتم همینجوری بمونه...:"> :d

و تمام.....به جرات میتونم بگم که از بهترین و زیبا ترین پکهای لیمیتد بازی هاست....:x

آخرین ویرایش:
اوف
عجب چیزیه
آقا نوش جونت از شیر مادر حلالتر {حالا داریم از حسادت میترکیم}
چند خریدی ؟
خدایا 4 یا 5 ماه دیگه منتشر میشد پولش رو داشتم که بخرمش
امیدوارم تا 5 ماه دیگه بتونم یه دونه نوش رو گیر بیارم
از داخل ایران گرفتی یا از خارج؟
مبارکت باشه
خیلی باید مواظب یه همچین چیزی بود
و حالا یه نامه...اگه گفتید از طرف کی هست؟؟؟؟
از طرف کی هست حالا؟

اوف
عجب چیزیه
آقا نوش جونت از شیر مادر حلالتر {حالا داریم از حسادت میترکیم}
چند خریدی ؟
خدایا 4 یا 5 ماه دیگه منتشر میشد پولش رو داشتم که بخرمش
امیدوارم تا 5 ماه دیگه بتونم یه دونه نوش رو گیر بیارم
از داخل ایران گرفتی یا از خارج؟
مبارکت باشه
خیلی باید مواظب یه همچین چیزی بود

از طرف کی هست حالا؟

ممنون از لطفت....سفارش داده بودم و بدستم رسید...حدود 300 برام تموم شد...:d:">
اون که حتما ...دوستانی که منو میشناسن میدونن من پکهای لیمیتدم رو باز نمیکنم....:d ولی این رو نتونستم جلو خودم رو بگیرم....ولی اون پک دومی که توش بود اونو وکیوم نگه داشتمش . تازه الانم همه چیزاشو گذاشتم تو جعبش و گذاشتم تو دکورم.........:x:d
بذار ببینیم بقیه میتونن حدس بزنن؟؟؟/:p:d

چند تا از اینها تولید شده؟
امیدوارم که خیلی کم نباشه...
قیمت رسمیش چقدره؟
تشخیص این نامه کار هر کسی نیست....من فقط امیدوارم بابک {Dreadlord} بتونه تشخیص بده
نامه نوبل 6 به مستر چیف هست دیگه...گفته از اون هوش مصنوعی {کورتانا بود دیگه} مثل جونت محافظت کن....پدرمون در اومد اینو به دست آوردیم

چند تا از اینها تولید شده؟
امیدوارم که خیلی کم نباشه...
قیمت رسمیش چقدره؟
تشخیص این نامه کار هر کسی نیست....من فقط امیدوارم بابک {Dreadlord} بتونه تشخیص بده
نامه نوبل 6 به مستر چیف هست دیگه...گفته از اون هوش مصنوعی {کورتانا بود دیگه} مثل جونت محافظت کن....پدرمون در اومد اینو به دست آوردیم
نه کم نیست ....منتها ممکن سخت پیدا بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or