Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
پاسخ کاملا واضحه مخصوصا اون تیکه های آخر ک میگه ... Now It's Your Turn | I Know You'll Do The Right Thing .. !!

مربوط میشه به پیام Noble 6 به Chief و بنظرم اینجا خود نابل نمی دونسته نامه به دست چه آدمی (منظورم اسمش هست) میرسه و بهش میگه اینو با سختی بدست آوردیم (کورتانا همون AI ـه) حالا در اختیار توست و میدونم بهترین کار رو باهاش انجام میدی .. :(:(:(
Noble 6 آخرین نفر بازمانده تا قبل فرستادن کورتانا به سفینه چیف بود و 100% میگم کارِ خودشه.

فقط Dragon جان لطفا اگه براتون مقدور هست یه عکس واضح از نامه بندازید ... اینجا نور افتاده . یکسری از کلم ها هم واضح نیست . ممنون :x

نامه 6 به مسترچیف رو از کجا درآوردید؟:دی مگه ***** هستند که آخر بازی رو تو یه نامه بنویسند بگذارن تو پک بازی؟:دی

اون نامه درباره یه سری مسائل تو ریچ و مجسمه و این جور چیزا نوشته. چیز خاصی نیست. اصل کاری اون Doctor Halsey's journalـه...:دی

نامه 6 به مسترچیف رو از کجا درآوردید؟ مگه ***** هستند که آخر بازی رو تو یه نامه بنویسند بگذارن تو پک بازی؟
بابک جون من همینطوری پروندم...اگه دقت کنی با چاشنی طنز نوشتم خیر سرم که اگه کسی خوندش بدونه شوخی میکنم
من دیدم علیرضا جان هم یه همچین چیزی گفت, گفتم شانسی درست گفتیم
ولی دستخطش خیلی شبیه دستخط نوبل 6 ها....؟
من یه نامه ازش دارم ازم درخواست کمک کرده

بابک جون من همینطوری پروندم...اگه دقت کنی با چاشنی طنز نوشتم خیر سرم که اگه کسی خوندش بدونه شوخی میکنم
من دیدم علیرضا جان هم یه همچین چیزی گفت, گفتم شانسی درست گفتیم
ولی دستخطش خیلی شبیه دستخط نوبل 6 ها....؟
من یه نامه ازش دارم ازم درخواست کمک کرده
گرگ تنها هیچوقت کمک نمی خواد....

اووووووووووووووووووووووو وه .... چقدر شلوغش کردین شماها ... حالا مگه چی بازی کردین که اینهمه نشستین خدات تومن میخواین پول زبون بسته رو بدین و یه پک صد کیلویی بخرید یا نامه عاشقانه چهارتا کرکتر بی سر و ته رو آنالیز میکنید؟؟؟؟!!!!!! جلل الخالق!!! خداوند صبر دهد!
حالا همچین هم تحفه مالی نبود این ریچ!!!... مثل بقیه هیلو ها بود دیگه! . همون چهار تا دشمن همیشگی و همون چهار تا موجود خنگ و خنده دار!.

اووووووووووووووووووووووو وه .... چقدر شلوغش کردین شماها ... حالا مگه چی بازی کردین که اینهمه نشستین خدات تومن میخواین پول زبون بسته رو بدین و یه پک صد کیلویی بخرید یا نامه عاشقانه چهارتا کرکتر بی سر و ته رو آنالیز میکنید؟؟؟؟!!!!!! جلل الخالق!!! خداوند صبر دهد!
حالا همچین هم تحفه مالی نبود این ریچ!!!... مثل بقیه هیلو ها بود دیگه! . همون چهار تا دشمن همیشگی و همون چهار تا موجود خنگ و خنده دار!.
اگر واقعا نفهمیدی چی بازی کردی,لازم نیست صحبت کنی و هر چی تو فکرته بریزی بیرون تا به چیزی که به خاطره ی خیلی ها تبدیل شده و شاید تا بزگر شدنشون لحظاتی که باهاش گذروندن را یادشون نره,توهین کنی....

خوب این نظر شما راجع به بازی هست
من هم فرض میکنم شما گفتید این نظر شخصیمه
نباید نظرتون رو به دیگران تحمیل کنید
در ضمن اون پک صد کیلویی یکی از دوست داشتنی ترین و جالب ترین پک هایی هست که تاحالا عرضه شده
اون قسمت رو هم که ضخیم کردم یکی از نکات مثبتی هست که 90% مردم اون رو فقط در هیلو ها پیدا میکنند
در مورد چهار تا موجود خنگ دو تا نظریه دارم
یا شما مرحله اول رو روی easy رفتی و چند تا شتر مرغ کشتی فکر کردی دشمنهای اصلیت هستن {احتمالا شتر مرغها رو با الایت ها اشتباه گرفتی}
نظریه دوم:شما تا حالا هیلو از نزدیک دیدید؟
موفق و سرزنده باشید
پ.ن: یه پیشنهاد دوستانه :
یه عده ای هستن دنبال همچین نوشته هایی میگردن یه لول بندازن اول و آخرش و آبروی طرف رو ببرن.....نوشته شما هم مستعد امضا شدنه....من که از این حرکت خوشم نمیاد ولی تا سوژه امضا نشدی میتونی نوشته ات رو ویرایش کنی

از دیروز شروع کردم برای بار سوم دارم ریچ رو میرم اصلا ً تکراری نمیشه این دیگه چجور شاهکاریه !!!
ولی متاسفانه این هفته میرم فریمورمو آپدیت کنم ! میگن با آپدیت جدید هیلو و بلک اوپس کار نمی کنند !

و همون ترول های همیشگی .

من هم فرض میکنم شما گفتید این نظر شخصیمه
نباید نظرتون رو به دیگران تحمیل کنید
در ضمن اون پک صد کیلویی یکی از دوست داشتنی ترین و جالب ترین پک هایی هست که تاحالا عرضه شده
اون قسمت رو هم که ضخیم کردم یکی از نکات مثبتی هست که 90% مردم اون رو فقط در هیلو ها پیدا میکنند
در مورد چهار تا موجود خنگ دو تا نظریه دارم
یا شما مرحله اول رو روی easy رفتی و چند تا شتر مرغ کشتی فکر کردی دشمنهای اصلیت هستن {احتمالا شتر مرغها رو با الایت ها اشتباه گرفتی}
نظریه دوم:شما تا حالا هیلو از نزدیک دیدید؟
موفق و سرزنده باشید
کاملا نظر شخصیم هست و در اون شکی نیست! کسی نمیتونه اینجا نظرش رو بنویسه؟؟؟
در ضمن من بازی رو تموم کردم ،بازی بدی نبود ولی این همه هایپ و تعریف هم نداره ! .
شما هم مطمئنی ریچ رو تا ته رفتی؟... یا رفتی تو خونه اقوام و همون مرحله اول و 4 تا شتر مرغ ابتدایی بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟:-/

در مورد هیلو ما عادت داریم به این ترول ها:d

بگید. دشمنهای شبیه قورباغه، اسلحه های اسباب بازی، کاراکترهای مسخره، گرافیک مسخره، رنگ و وارنگ و بچه بازی و .... . بگید من عادت دارم.

باز خدا رو شکر که الان خیلی بهتره، سه سال پیش برای Halo 3 رو یادم میاد به الان شکر میکنم.
بهتر بود تو سر در این تاپیک میزدین :
Only fans are legitimate and welcomed
تحمل ندارین یکی نظرش رو بگه؟:-/
نه عزیز، گفتم که ما عادت داریم:دی شما بگو، راحت باش...:دی

آخرین ویرایش:
در ضمن من بازی رو تموم کردم ،بازی بدی نبود ولی این همه هایپ و تعریف هم نداره ! .
شما هم مطمئنی ریچ رو تا ته رفتی؟... یا رفتی تو خونه اقوام و همون مرحله اول و 4 تا شتر مرغ ابتدایی بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟
این چیزی که شما گفتید معنی بازی بدی بود رو نمیده و دقیقا خلاف این رو میرسونه
این جمله آخر شما چقدر آشناست؟ از جایی کپی کردی؟
در هر صورت بله . تموم کردم .دفعه اول روی وری هارد {تنهایی} دفعه دوم روی لجنداری {باز هم تنهایی}
حدود 700 , 800 تا هم گیمر اسکور ازش دارم
پس فکر کنم متوجه شدید که خونه اقوام بازی نکردم
بهتر بود تو سر در این تاپیک میزدین :
Only fans are legitimate and welcomed
تحمل ندارین یکی نظرش رو بگه؟
باید به جای تحمل بگید عادت
بابک و بقیه دوستان قدیمی به این نظرات عادت دارند ولی من نه
چون این نظر نیست.....مادر بازی رو شرمنده کردی

واقعا کشته این طرز حرف زدنت شدم....:)) انصافا عزیزان چاله میدونی هم کم میارن در مقابل این حرف زدن.....پک صد کیلویی کجا بود مگه داری در مورد گونی سیب زمینی صحبت میکنی؟؟؟؟؟
شما اگر از این بازی و هر چیزی که مربوط هست بهش خوشت نمیاد دلیلی نداره این طوری حرف بزنی در ثانی نامه عاشقانه کجا بود؟؟؟؟؟ بعدشم حالا تحفه مالی بود یا نه فکر نمیکنم شما در جایگاهی باشی که نظر شخصیت رو بخوای به همه تحمیل کنی.....خواهشا اگر بچه هستید یا بلد نیستید چجوری توی یه جمع صحبت کنید مجبور نیستین که اینجا پست بزنید و عقده گشاییتون رو اینجا انجام بدید.:)
اظهار نظر کردن با توهین کردن و اصطلاحا هوچی بازی خیلی فرق داره .......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or