Squidward
کاربر سایت
بچه ها این صحت داره که با آپدیت به lt+ دیگه دی وی دی ریچ روی کنسول اجرا نمیشه !؟
بقیه ی هیلو ها چی !؟
نه دوست من چرا شایعه درست میکنی !!
من خودم راحت ریچ رو بازی میکنم وحدود 1 ماه پیش هم Halo 3 رو تموم کردم.
بچه ها این صحت داره که با آپدیت به lt+ دیگه دی وی دی ریچ روی کنسول اجرا نمیشه !؟
بقیه ی هیلو ها چی !؟
نه عزیز اینطوری که شما میگی نیست.بچه ها این صحت داره که با آپدیت به lt+ دیگه دی وی دی ریچ روی کنسول اجرا نمیشه !؟
بقیه ی هیلو ها چی !؟
هر جای دیگه فحش نداده باشن اینجا دیگه فحش دادن!اونم به صورت مستقیم...فحش که به شما ندادن اینقدر عصبی میشین اومده داره از بازی انتقاد میکنه ! حالا غلط یا درستش کاری ندارم ولی نباید که الکی 2-3 صفحه تاپیک واسه یه موضوع بی ارزش جلو بره که...
هر جای دیگه فحش نداده باشن اینجا دیگه فحش دادن!اونم به صورت مستقیم...
من خجالت ميكشم كه ديگه نام خدا هم بازيچه ي دست شما شده ! آخه مگه الكيه كه شما همينجوري خيلي راحت قصم ميخوري .. به نظر من اصلا هم حيف نيست و مي صرفه . درسته من هم كنسول ندارمدوستان من خواستم کمی بازی رو نقد کرده باشم و اصلا قصد توهین به کسی رو نداشتم ... من منظورم این بود که به خدا حیفه آدم این همه پول رو بده و یه سری چیزای اضافی رو بخره ... همون طور که بعضی دوستان هم گفتن بازی هیلو ریچ بازی خوبی هست و مشکل خاصی نداره. اما تبلیغات روش خیلی زیاد بود و بازی کمی هایپ شد .... البته میدونم بیشتر دوستان اینجا فن بازی هستن و اگه از گل کمتر به بازی بگیم مورد عنایت قرار میگیریم!!!
جالبیت کار اینه که کسانی پاشون این وسط باز شد که تا حالا مولکولی از دستشون به کنسول نخورده و تو خواب هم داشتن کنسول رو نمیبینن (البته شاید یه کنسول مجازی تو پروفایلشون داشته باشن!). و تنها کاری رو که بلدن به آشوب کشیدن بحث هست. بگذریم!
سلام!
من الان تا مدت خیلی بعذ از عید نمیخوام لایو برم!(شاید تا تابستون!)الان ای هیلو ریچ که قبل از جریانات آپدیت رو لایو و قفلی که رو این بازی و mw2 خریدم!(1و نیم ماه قبل از اینا!)الان تو پروفایلم آفلاین بازی کنم برم لایو من بن میشم یا دیگه بازی اجرا نمیشه؟(این بازی مگه ap2.5 نداره؟)
الان بازی کنم فلگ میشم؟
درسته اینم حرفیه ولی خوب اونجا یه بار پست دادم پاک شد پستم!!!الان این چه ربطی به اینجا داشت همشهری !!! :d
مرحله سازی که نیست. در اصل مپ میسازین و مپها هم مربوط به انلاینه. اسم مودی هم که برای ساختن مپ هست Forge میباشد.:dبعد بازی مرحله ساز هم داره؟(انگار راجب lbp دارم حرف میزنم!)آخه تو نقد بازی یه چیزی نوشتین فک کنم مربوط به ساختن لول باشه!!!!
برای آفلاینه یا آملاین مرحله سازش؟
درود بر همه من تازه بازی شروع کردم
چند تا سوال بازی چند مرحله هست
حدودا چند ساعت گیم پلی داره!!!!
درود بر همه من تازه بازی شروع کردم
چند تا سوال بازی چند مرحله هست
حدودا چند ساعت گیم پلی داره!!!!