آره دیگه !! برا همین گرافیکش با زدن دکمه Back به سال 2001 برمیگرده :dتهیه کننده بازی میگفت همزمان از دو Engine استفاده میشه و Codeها اصلی (2000) بدون تغییر موندن.
هم نمره میدن هم میتونن به عنوان بهترین شوتر سال یا حتی GOTY انتخابش کنن ، یک بازی مجزا و کامل هستش خب ! :d ... اما بعیده همچین چیزی که مثلا GOTY بشه و میره واسه سال بعد واسه Halo 4 ، اما حتما میانگینش بالای 90 ـه :d .یه سوال: سایت های بازی نمره میدن به این نسخه یا نه؟
اصلا تو انتخاب بهترین های سال میتونن این بازی رو هم انتخاب کنن؟
یه بار بالای نود گرفته.باز هم می گیره...هم نمره میدن هم میتونن به عنوان بهترین شوتر سال یا حتی GOTY انتخابش کنن ، یک بازی مجزا و کامل هستش خب ! :d ... اما بعیده همچین چیزی که مثلا GOTY بشه و میره واسه سال بعد واسه Halo 4 ، اما حتما میانگینش بالای 90 ـه :d .

مرحله 8 رو نرمال چیکار کنم؟این کجا پلیگونهاش کمه ؟ یا گرافیک ریچ رو فراموش کردین یا این رو درست ندیدین !!![]()
تایید میشه تریلر hd دیدم نظرم برگشت :dاتفاقاً مدلینگشون عیناً مثل ریچ هست ! البته اگر به فرم الیت ها توجه کنید میبینید که خواستن فرم بدنشون رو شبیه به خود Halo:CE درست کنن !
ویدئو با کیفیت بالا روبروم هست و مدلسازی دشمنها و صخره ها و یارهای خودی و اسلحه ها یا مثل ریچ هستن یا بهتر از اون بنظر میان ! خود یارو هم میگه تو تریلر که این بیلد قدیمی هست و بازی خیلی از این بهتر میشه !
به خاکی که پشت ماشین رو هوا بلند میشه دقت کنید ! نور رو از خودش عبور میده انگار ! افکت آبش عوض شده بکل ! و نور پردازی و سایه زنیش هم خیلی بهتره و فکر کنم بهترتر هم میشه !
محسن مدلینگ کاراکتر ها رو یه نگاه بنداز !!!
! خود یارو هم میگه تو تریلر که این بیلد قدیمی هست و بازی خیلی از این بهتر میشه !![]()

اینا که اینطور میگن باید منتظر بود که یه remake از halo از 95 درصد fps های کنسولی گرافیکه بهتره داشته باشه
اینا نفراتی که به خودشون جذب کردند خیلی قدر هستند فقط یه جانکارمک را کم دارن
خلاصه این نشون میده که مایکروسافت چقدر به کیفیت halo اهمیت میده و واقعا یه remake تمام کمال دست مردم میده با حداقل قیمت !
کلا ادم تریلر بازی را نگاه میکنه فکر میکنه واقعا یه بازیه جدیده![]()
آره خدایی من موندم halo 4 دیگه چی میخواد بشه !!! حساب کن پرژه اصلیشون اونه :d
این نگاه :d
برین ویدو جدید HA با HR مقایسه کنید ، انصافا تو بعضی زمینه ها حتی از reach هم بهتره :d![]()
شلیک اسلحه و نور حاصل از اون خیلی بهتر از HR کار شده ، کلا به نظرم نور پردازی و سایه زنی بهتر از ریچ هست :d
.... اوففف حدس زدنشم سخته :d>:d<