Halo: Combat Evolved Anniversary

یه سوال: سایت های بازی نمره میدن به این نسخه یا نه؟
اصلا تو انتخاب بهترین های سال میتونن این بازی رو هم انتخاب کنن؟
هم نمره میدن هم میتونن به عنوان بهترین شوتر سال یا حتی GOTY انتخابش کنن ، یک بازی مجزا و کامل هستش خب ! :d ... اما بعیده همچین چیزی که مثلا GOTY بشه و میره واسه سال بعد واسه Halo 4 ، اما حتما میانگینش بالای 90 ـه :d .

• Like
Reactions: Politiciλn
هم نمره میدن هم میتونن به عنوان بهترین شوتر سال یا حتی GOTY انتخابش کنن ، یک بازی مجزا و کامل هستش خب ! :d ... اما بعیده همچین چیزی که مثلا GOTY بشه و میره واسه سال بعد واسه Halo 4 ، اما حتما میانگینش بالای 90 ـه :d .
یه بار بالای نود گرفته.باز هم می گیره...

این تریلری که نشون میده سوئیچ کرددنو لینکشو بدین!
تریلر E3 که نیست؟
منم 1-2 ماه پیش هیلو 1 رو بازی میکردم تا یه جاییش رفتم خیلی سخت شد:دی پاکش کردم:دی
واقعا اگه هانتر ها به همون قدرت باشن...:((
منه بدبخت هنوز تو مرحله فلاد هیلو 3 گیر کردم! یهو هانتر میشن یهو پرنده میشن نمیدونم چیکار کنم:(( مرحله 8 رو نرمال چیکار کنم؟

بچه ها مطمئنین؟
اگه این جوری باشه که بتلفیلد و ریج مگه خواب best shooterرو ببینن.‎ gotyهم ایشالا میشه.
حالا مطمئنی؟کسی میدونه؟

این کجا پلیگونهاش کمه ؟ یا گرافیک ریچ رو فراموش کردین یا این رو درست ندیدین !! :دی

محسن مدلینگ کاراکتر ها رو یه نگاه بنداز !!!
اتفاقاً مدلینگشون عیناً مثل ریچ هست ! البته اگر به فرم الیت ها توجه کنید میبینید که خواستن فرم بدنشون رو شبیه به خود Halo:CE درست کنن !

ویدئو با کیفیت بالا روبروم هست و مدلسازی دشمنها و صخره ها و یارهای خودی و اسلحه ها یا مثل ریچ هستن یا بهتر از اون بنظر میان ! خود یارو هم میگه تو تریلر که این بیلد قدیمی هست و بازی خیلی از این بهتر میشه !

به خاکی که پشت ماشین رو هوا بلند میشه دقت کنید ! نور رو از خودش عبور میده انگار ! افکت آبش عوض شده بکل ! و نور پردازی و سایه زنیش هم خیلی بهتره و فکر کنم بهترتر هم میشه !
تایید میشه تریلر hd دیدم نظرم برگشت :d
البته اشتباهم این بود که با مدلینگ کاراکتر های اصلی reach رو (همون noble 1 , 2 و ... ) با این سربازهای گم نام مقایسه کردم :d

آخرین ویرایش:
محسن مدلینگ کاراکتر ها رو یه نگاه بنداز !!!

اتفاقاً مدلینگشون عیناً مثل ریچ هست ! البته اگر به فرم الیت ها توجه کنید میبینید که خواستن فرم بدنشون رو شبیه به خود Halo:CE درست کنن ! :دی

ویدئو با کیفیت بالا روبروم هست و مدلسازی دشمنها و صخره ها و یارهای خودی و اسلحه ها یا مثل ریچ هستن یا بهتر از اون بنظر میان ! خود یارو هم میگه تو تریلر که این بیلد قدیمی هست و بازی خیلی از این بهتر میشه ! :دی

به خاکی که پشت ماشین رو هوا بلند میشه دقت کنید ! نور رو از خودش عبور میده انگار ! افکت آبش عوض شده بکل ! و نور پردازی و سایه زنیش هم خیلی بهتره و فکر کنم بهترتر هم میشه ! :دی

! خود یارو هم میگه تو تریلر که این بیلد قدیمی هست و بازی خیلی از این بهتر میشه ! :دی

اینا که اینطور میگن باید منتظر بود که یه remake از halo از 95 درصد fps های کنسولی گرافیکه بهتره داشته باشه :lol:
اینا نفراتی که به خودشون جذب کردند خیلی قدر هستند فقط یه جانکارمک را کم دارن :دی
خلاصه این نشون میده که مایکروسافت چقدر به کیفیت halo اهمیت میده و واقعا یه remake تمام کمال دست مردم میده با حداقل قیمت !
کلا ادم تریلر بازی را نگاه میکنه فکر میکنه واقعا یه بازیه جدیده :دی

اینا که اینطور میگن باید منتظر بود که یه remake از halo از 95 درصد fps های کنسولی گرافیکه بهتره داشته باشه :lol:
اینا نفراتی که به خودشون جذب کردند خیلی قدر هستند فقط یه جانکارمک را کم دارن :دی
خلاصه این نشون میده که مایکروسافت چقدر به کیفیت halo اهمیت میده و واقعا یه remake تمام کمال دست مردم میده با حداقل قیمت !
کلا ادم تریلر بازی را نگاه میکنه فکر میکنه واقعا یه بازیه جدیده :دی

آره خدایی من موندم halo 4 دیگه چی میخواد بشه !!! حساب کن پرژه اصلیشون اونه :d

این نگاه :d
15943114678345881916.jpg
برین ویدو جدید HA با HR مقایسه کنید ، انصافا تو بعضی زمینه ها حتی از reach هم بهتره :d
شلیک اسلحه و نور حاصل از اون خیلی بهتر از HR کار شده ، کلا به نظرم نور پردازی و سایه زنی بهتر از ریچ هست :d

آره خدایی من موندم halo 4 دیگه چی میخواد بشه !!! حساب کن پرژه اصلیشون اونه :d

این نگاه :d
15943114678345881916.jpg
برین ویدو جدید HA با HR مقایسه کنید ، انصافا تو بعضی زمینه ها حتی از reach هم بهتره :d
شلیک اسلحه و نور حاصل از اون خیلی بهتر از HR کار شده ، کلا به نظرم نور پردازی و سایه زنی بهتر از ریچ هست :d

ماکروسافت و 343 سره این ریمیک سنگه تموم دارن میذارن..
این عکس همه چبیو نشون میده که چقدر پیشرفت گرافیکی داره این ریمیک با این قیمت که تقریبا نصفه قیمت بازی های دیگه است فکر کنم پرفروشترین بازی halo و این سری بشه
ساله بعد HALO 4 چه میکنه:x .... اوففف حدس زدنشم سخته :d>:d<:x

وااای!چه گرافیک خوبی داره.
راستی ،تو انتخاب بهترینهای سال میشه از این بازی استفاده کرد؟من هنوز نفهمیدم.کسی میدونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or