Halo: Combat Evolved Anniversary

چرا انقدر پیچیده میکنید قضیه رو؟:دی Anniversary همون هیلو 1ـه با آپدیت گرافیکی، همین.
فهمیدن داستان شماره اول یه بازی هم هیچوقت به بازی دیگه ای احتیاج پیدا نمیکنه، چون شماره اوله دیگه:دی

برای اونایی هم که Reach رو بازی کردن:
اون سفینه بزرگی که مرحله آخر کاورش میکنید و آخرش بلند میشه میره، همون سفینه ایه که توش مسترچیف قرار داره و مرحله اول هیلو 1 هم توی اون سفینه است.
تنها بازیهایی که کاملا به هم وابسته هستند Halo 2 و Halo 3 هستند که داستانشون دقیقا به هم وصله و اگر 2 رو بازی نکرده باشید تقریبا هیچی از 3 متوجه نمیشید (که حالا این موضوع ربطی به این تاپیک نداره).
آخر Reach دقیقا اول Halo بود دیگه :( چه فداکاری که Noble Six نکرد، اگر خودش رو فدا نمیکرد الان مسترچیفی هم نبود دیگه :((.

ببینم از اسلحه های Reach استفاده می کنند انشاالله دیگه؟ :دی.

آخرین ویرایش:
با وجود این که موقع ریلیزش حدود یک سال بازی کردمش،بی صبرانه منتظر این نسخه ام.من نمی فهمم،اونایی که میگن هیلو بده با خودشون چی فکر می کنن؟

ببینم از اسلحه های Reach استفاده می کنند انشاالله دیگه؟ .
Nope ... :(:d :
80897881216535548366.jpg

صفحه ی 5 ... :d

منم طbox نداشتم و فقط Halo 3 و reach رو بازی کردم ولی وقتی خواستم شماره ی سوم رو بازیک نم(که لبته وسطش ول کردم)کل داستان halo رو پیدا کردم . از جاهای ممختلف راجع بهش خوندم.اگر اطاعات بیشر می خوای یه تاپیک تو همین بخش بود که فکر کنم آقا بابک زحمتش ترجمه اش را کشیده بود داستان سری هیلو رو خلاصه وار تعریف می کرد.قبل از اومدن ریچ اون تاپیک رو زدن.اونو پیدا کن خوب چیزیه!
ترتیب داستانی اینطوریه:
Halo:wars
Halo:Reach
Halo:Combat Evolved
Halo2
Halo3
odst رو نمی دونم کجاس چون بازی نکردم و چیزی از داستانش نمی دونم.Halo:CE همون نسخه ی اول می شه که خیلی ها بهترین نسخه ی سری می دوننش که به نوعی شوتر اول شخص کنسولی رو متحول کرد.15نوامبر سلگرد ده سالگیه این CE هست که نسخه ی سالگردش میاد بیرون.دیگه از این کاملتر؟

آره اون مقاله عظیمه بابکو خونده بودم ولی دقیق یادم نبود....
ممنون برای توضیحات ..>:d<

امیدوارم همین حرکت مقدس رو با هیلو 2 هم بکنند ! :d
حرف دل ما را زدی :d
منم امیدوارم این کار را با Halo 2 هم انجام بدن البته فکر نکنم تا بعد Halo 4 خبری ازش بشه :|
تو این Comic Con لباسای اسپارتان ها Halo میفروختن ایکاش یکیش می شد بخریم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or