Halo: Combat Evolved Anniversary

خوب یه سئوال!
اگه تو نسخه بازسازی شده یه درخت وجود داشته باشه که تو نسخه اصلی نباشه اونوقت اگه ما گرافیکو به 10 سال پیش برگردونیم و بریم اونجایی که درخته نیست بعد دوباره گرافیکو امروزی کنیم باگ میشه چی میشه؟
---------------------------
وسئوال درمورد پایان هیلو 3 :
دوستان من بازیو رو نرمال B-) تموم کردم!آخرش سفینمون میره تو دریا و کاوننت زنده میمونه! اونجا چیف و کورتانا میمیرن؟ پپایان دیگه ای هم داره؟چجوری؟بگین چجوریه پایانش

خوب یه سئوال!
اگه تو نسخه بازسازی شده یه درخت وجود داشته باشه که تو نسخه اصلی نباشه اونوقت اگه ما گرافیکو به 10 سال پیش برگردونیم و بریم اونجایی که درخته نیست بعد دوباره گرافیکو امروزی کنیم باگ میشه چی میشه؟
دوستان من بازیو رو نرمال B-) تموم کردم!آخرش سفینمون میره تو دریا و کاوننت زنده میمونه! اونجا چیف و کورتانا میمیرن؟ پپایان دیگه ای هم داره؟چجوری؟بگین چجوریه پایانش
در مورد سوال اول :d این همون بازی فقط گرافیکش رفته بالا باهاش کاری نکردن که درخت این داشته باشه اون نداشته باشه :d
حالا تو دنبال باگ هستی تو بازیش هنوز نیومده؟ :d
سوال دوم
مسترچیف و کورتانا اگه مردن پس Halo 4 این وسط چیه؟سفینه تو دریا نرفت رفت فضا و مسترچیف و کورتانا صحیح و سالم هستند نگران نباش.آخرش هم که تیر هوایی می زنند برای یاد سربازان کشته شده کلا ریچ را تو آخر Halo 3 پس می گیرند هیچ جنبنده ای به غیر از انسان ها توش نمیمونه الایت ها هم که میرند خونشون!

خوب یه سئوال!

تمام عشق یه بازی اینه که وقتی نوشته های پایان بازی میاد صبر کنی تا نوشته ها تموم بشه !

در مورد سوال اول :d این همون بازی فقط گرافیکش رفته بالا باهاش کاری نکردن که درخت این داشته باشه اون نداشته باشه :d
حالا تو دنبال باگ هستی تو بازیش هنوز نیومده؟ :d
سوال دوم
مسترچیف و کورتانا اگه مردن پس Halo 4 این وسط چیه؟سفینه تو دریا نرفت رفت فضا و مسترچیف و کورتانا صحیح و سالم هستند نگران نباش.آخرش هم که تیر هوایی می زنند برای یاد سربازان کشته شده کلا ریچ را تو آخر Halo 3 پس می گیرند هیچ جنبنده ای به غیر از انسان ها توش نمیمونه الایت ها هم که میرند خونشون!
عکسم برا ثابت کردنش دارم ایناهاش تو دریا رو ببین! یه چندتا سنگ درست کردن که وقتی BACK میکنه نیستن!
اینم عکس ها! درون اسپویلر:دی
j5492_46.png
j6754_45.png

نخیر عزیزم اتفاقا کلی بهش درخت پوشش گیاهی با ابجت اضافه کردند !

عکسم برا ثابت کردنش دارم ایناهاش تو دریا رو ببین! یه چندتا سنگ درست کردن که وقتی BACK میکنه نیستن!
اینم عکس ها! درون اسپویلر:دی
j5492_46.png
j6754_45.png
من درخته را گفتم یک درخت که حساب نمیشه :d
ولی میدونم یک سری تغییرات داشته برای قشنگی فضای بازی ولی باگ حساب نمیشه :d

نه دیگه! نشد فرخ هم داره میگه! حتی تو دموی E3 هم یه قسمت داره تو جنگل میرونه کلی درختو علف داره! درصورتی که من تو 5 مرحله اول بازی اصلا اونقد درخت ندیدم! محیطش لخت بود:دی

نه دیگه! نشد فرخ هم داره میگه! حتی تو دموی E3 هم یه قسمت داره تو جنگل میرونه کلی درختو علف داره! درصورتی که من تو 5 مرحله اول بازی اصلا اونقد درخت ندیدم! محیطش لخت بود:biggrin1:
خوب اون درختا روگذاشتن ما لذت ببریم دیگه!
اگه شبیه 10 سال پیش در میاوردن اینقدری که الان کیف میکنیم کیف نمیکردیم!:d
+
هیلو 3:
بازی 3 تا پایان داره؟!
راسته میگن برای سومین پایان باید روی لجندری در حالی که همه Skull ها فعالن بازیو تموم کنی؟!اگه اینجوریه که خدای هیلو میطلبه سومین پایانش!:d

آخرین ویرایش:
چرا خودتونو اذیت میکنید یا بحثو میخواید عوض کنید؟
سئوال من این بود :
یعنی میریم تودریخت؟ میریم رو هوا؟ میریم کنارش اوتوماتیک؟ عوض نمیشه تا از روش بریم کنار؟

یه سوال دیگه! اگه من بخوام این بازیو(یا هر بازیه دیگه رو ) از سایت خارجی پیشخرید کنم یا بخرم باید چیکار کنم؟ ایران تو لیستشون هست؟اگه آره لینک جای معتبرو بدین:)

من درخته را گفتم یک درخت که حساب نمیشه :d
ولی میدونم یک سری تغییرات داشته برای قشنگی فضای بازی ولی باگ حساب نمیشه :d
فقط یه درخت نیست از علفزار ها بگیر تا درخت های اضافه حتی سخره و سنگهای بزرگی تو محیط هست کلی اضافه شده که بگیم تغیراتش زیاد بوده !

60 فریم اجرا میشه رو مود گرافیک قدیمیش ؟
خیر:دی
ببینید کدهای این گرافیک جدید و قدیمی داره همزمان با هم توسط کنسول رندر میشه. یعنی وقتی شما با گرافیک قدیمی هم بازی کنید، هنوز کدهای نسخه Remaster شده توی RAM کنسول هست، پس 60 فریم هم نمیتونه بشه. به خاطر همینه که با یک دکمه بلافاصله گرافیک سوییچ میشه، وگرنه اصلا نمیشد همچین کاری رو به این راحتی اجرا کرد.

خوب یه سئوال!

سؤالت یه جواب ساده داره !! هر آبجکتی که توی گیم پلی ( سنگر گیری و امثالهم ) تأثیر داشته باشه توی هر دو نسخه هست ولی آبجکتهایی که در دور دست قرار گرفتن و فقط برای زیبایی هستن به نسخه جدید اضافه شده تا حس و حال یه بازی با گرافیک سال 2011 رو القا کنن به بازیباز !! ضمن اینکه به کیفیت و جزئیات ظاهری همون آبجکت های اولیه هم کلی اضافه کردن !! :d

در نتیجه چیزی به اسم باگ، اون هم بخاطر وجود داشتن آبجکتهای اضافه در محیط بازی نخواهیم داشت ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or