Halo: Combat Evolved Anniversary

چی چی میگین دکور و تزئین؟ من اینجا رو تو ماله 10 سال پیش علامت زدم! ولی تو ماله امروزش اون قسمت نیستش!
r742_Capture.png

h1324_156.png

چی چی میگین دکور و تزئین؟ من اینجا رو تو ماله 10 سال پیش علامت زدم! ولی تو ماله امروزش اون قسمت نیستش!

بابا تو خودتو ناراحت نکن ! :d اونی که میاد یه همچین کار بزرگ و بی نظیری انجام میده لابد فکر این چیزا رو هم قبلش کرده !
اگه قرار بود با این چیزا به هیلو گیر داد که هیلو نمی شد ! مثل اینکه یادت رفته با چه عظمتی طرفی هاااا ! خیالت از بابت کیفیت راحت باشه;)

• Like
Reactions: Squidward
من فقط یه بار Halo بازی کردم که نمیدونم شماره چند بود:دی ولی هرچی بود خیلی چرت بود:دی
ولی خب الان میبینم بقیه Halo ها قشنگه!!!
این شماره کی ریلیز میشه؟!
همونطور که MS گفته"بازی های انحصاری از این به بعد با Kinect سازگارند" این هم با Kinect هست؟!

من فقط یه بار Halo بازی کردم که نمیدونم شماره چند بود:دی ولی هرچی بود خیلی چرت بود:دی
ولی خب الان میبینم بقیه Halo ها قشنگه!!!
این شماره کی ریلیز میشه؟!
همونطور که MS گفته"بازی های انحصاری از این به بعد با Kinect سازگارند" این هم با Kinect هست؟!
بله سازگاره >:d<

r742_Capture.png

h1324_156.png

عزیز جان !! اون سنگ محو شده بخاطره فاصله دورش و سیستم جدید بازی که باعث میشه عمق بیشتری به صحنه داده بشه ! و الا اون سنگ درست سر جاش هست ! همه چیز سر جای خودش هست ! خود سازنده بازی مدام میگه عیناً یکی هستن محیط های هر دو تا بازی بعد شما . . . :|

اینم 3 تا عکس دیگه تا حال کنید ! :دی

میشه یکی تاریخ انتشار رو هم بگه!
با کینکت چیکار میشه کرد آخه:دی؟!
15 نوامبر! یعنی 2-3 ماه دیگه!
با کینکت میشه خاله بازی کرد:| خوب حتما مث مس افکت که مسخره ـش میکردین قبل e3 یکاری میشه کرد دیگه!!(شما رو نمیگم دوست عزیز)
راستی با ورژن 10 سال پیشش هم میشه کینکت بازی کرد؟یعنی دکمه back رو بزنی بعد با کینکت بازی کنی!؟

با کینکت میشه خاله بازی کرد:| خوب حتما مث مس افکت که مسخره ـش میکردین قبل e3 یکاری میشه کرد دیگه!!(شما رو نمیگم دوست عزیز)
راستی با ورژن 10 سال پیشش هم میشه کینکت بازی کرد؟یعنی دکمه back رو بزنی بعد با کینکت بازی کنی!؟
من خاله بازی دوست ندارم:دی
ولی خب حالا که تو آبان میاد پس احتمالا MS هم زود تر میاد و اون آپدیت شناسایی انگشتا رو میده(خدا رو چه دیدی شاید آپدیت با بازی یه جا بود یعنی آپدیت تو خود DVD بود:-o)
ولی کلا FPS باید با کینکت حال بده:دی
امیدوارم ایندفعه از Halo خوشم بیاد!
چون من Halo 3 رو یه ذره بازی کردم ولی چون اولاش بهم نچسبید ادامه ندادم=((

آره فکر کنم !! تغییری که تو این قابلیت با تغییر گرافیک که پیدا نمیشه :| !!
ولی تقریبا بیشتر بچه های سایت دارن در مورد گرافیک صحبت می کنن !! من بیشتر دوست دارم بفهمم که این کینکت برا این بازی چه قابلیتایی داره و همچنینی دوست دارم زودتر اون ترمینالارو ببینم !! با دیدن اون تریلر کف کردم :d
اما به نظرم کینکت تو قسمت مولتی پلیر به کار می یاد نه جایی دیگه !!

آره فکر کنم !! تغییری که تو این قابلیت با تغییر گرافیک که پیدا نمیشه :| !!
ولی تقریبا بیشتر بچه های سایت دارن در مورد گرافیک صحبت می کنن !! من بیشتر دوست دارم بفهمم که این کینکت برا این بازی چه قابلیتایی داره و همچنینی دوست دارم زودتر اون ترمینالارو ببینم !! با دیدن اون تریلر کف کردم :d
اما به نظرم کینکت تو قسمت مولتی پلیر به کار می یاد نه جایی دیگه !!
اگه آپ انگشتا رو هم MS رو بازی بده بیرون میتونه یه Single Mode مخصوص کینکت هم درست کنه که عالی میشه>:d<

شرمنده اینجا می پرسم نخواستم تاپیک halo 3 رو از زیره خاک بیرون بکشم :d
این halo waypoint چیه ؟ تو مارکت zune رفتم جزو برنامه های گوشیم بود !
لینک ویدئو پایان کامل halo 3 میدید رو هارد تموم نکردم من :d

والا من Halo Waypoint را تو Tw!tter دنبال میکنم ، اصولا اخبار هیلو هستش که 343 میده فکر کنم ... :d

لینک ویدئو پایان کامل halo 3 میدید رو هارد تموم نکردم من
خیلی ها تموم نکردن :d این لینک i-Tube صفحه ی سرچ ـش هست ، با GPN بورو خودت هر کدومو خواستی انتخاب کن دیگه ...

• Like
Reactions: Arman210
فقط یه درخت نیست از علفزار ها بگیر تا درخت های اضافه حتی سخره و سنگهای بزرگی تو محیط هست کلی اضافه شده که بگیم تغیراتش زیاد بوده !
خب کلی گفتم منظورم فقط درخت نبود کلی گفتم که برای زیبا کردن فضا این موارد اضافه کردن
یه سوال دیگه! اگه من بخوام این بازیو(یا هر بازیه دیگه رو ) از سایت خارجی پیشخرید کنم یا بخرم باید چیکار کنم؟ ایران تو لیستشون هست؟اگه آره لینک جای معتبرو بدین:)
کارت اعتباری بین المللی(مثل مستر کارد و Visa) داشته باش در خونت میفرستن :d
نه دیگه! نشد فرخ هم داره میگه! حتی تو دموی E3 هم یه قسمت داره تو جنگل میرونه کلی درختو علف داره! درصورتی که من تو 5 مرحله اول بازی اصلا اونقد درخت ندیدم! محیطش لخت بود:دی
خب من بازم میگم کلی گفتم هرچی به بازی اضافه شده برای زیبایی فضا بازی هست منظورم فقط درخت نبود(حالا چه گیری به درخت دادی تو :d )هرچی که اضافه کردن که بازی قشنگ تر بشه و فضا زیباتر باشه

این چهار تا ویدیو جدید از بازی که 343 گذاشته و ارتقا فوق العاده صداگذاری رو نشون میده. ضمنا از Build جدید بازی هم هست و مدل اسلحه ها Placeholder اسلحه های ریچ نیست. دیدنشون به شدت پیشنهاد میشه، مخصوصا آخریه:دی

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Magnum

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Needler

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Plasma Rifle

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Rocket Launcher

• Like
Reactions: Captain America

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or