Fenris Wolf
کاربر سایت
چی چی میگین دکور و تزئین؟ من اینجا رو تو ماله 10 سال پیش علامت زدم! ولی تو ماله امروزش اون قسمت نیستش!
چی چی میگین دکور و تزئین؟ من اینجا رو تو ماله 10 سال پیش علامت زدم! ولی تو ماله امروزش اون قسمت نیستش!

بله سازگاره >:d<من فقط یه بار Halo بازی کردم که نمیدونم شماره چند بودولی هرچی بود خیلی چرت بود
ولی خب الان میبینم بقیه Halo ها قشنگه!!!
این شماره کی ریلیز میشه؟!
همونطور که MS گفته"بازی های انحصاری از این به بعد با Kinect سازگارند" این هم با Kinect هست؟!
![]()
![]()

15 نوامبر! یعنی 2-3 ماه دیگه!میشه یکی تاریخ انتشار رو هم بگه!
با کینکت چیکار میشه کرد آخه؟!
خوب حتما مث مس افکت که مسخره ـش میکردین قبل e3 یکاری میشه کرد دیگه!!(شما رو نمیگم دوست عزیز)من خاله بازی دوست ندارم15 نوامبر! یعنی 2-3 ماه دیگه!
با کینکت میشه خاله بازی کردخوب حتما مث مس افکت که مسخره ـش میکردین قبل e3 یکاری میشه کرد دیگه!!(شما رو نمیگم دوست عزیز)
راستی با ورژن 10 سال پیشش هم میشه کینکت بازی کرد؟یعنی دکمه back رو بزنی بعد با کینکت بازی کنی!؟

15 نوامبر! یعنی 2-3 ماه دیگه!
با کینکت میشه خاله بازی کردخوب حتما مث مس افکت که مسخره ـش میکردین قبل e3 یکاری میشه کرد دیگه!!(شما رو نمیگم دوست عزیز)
راستی با ورژن 10 سال پیشش هم میشه کینکت بازی کرد؟یعنی دکمه back رو بزنی بعد با کینکت بازی کنی!؟
!!اگه آپ انگشتا رو هم MS رو بازی بده بیرون میتونه یه Single Mode مخصوص کینکت هم درست کنه که عالی میشه>:d<آره فکر کنم !! تغییری که تو این قابلیت با تغییر گرافیک که پیدا نمیشه!!
ولی تقریبا بیشتر بچه های سایت دارن در مورد گرافیک صحبت می کنن !! من بیشتر دوست دارم بفهمم که این کینکت برا این بازی چه قابلیتایی داره و همچنینی دوست دارم زودتر اون ترمینالارو ببینم !! با دیدن اون تریلر کف کردم :d
اما به نظرم کینکت تو قسمت مولتی پلیر به کار می یاد نه جایی دیگه !!
خیلی ها تموم نکردن :d این لینک i-Tube صفحه ی سرچ ـش هست ، با GPN بورو خودت هر کدومو خواستی انتخاب کن دیگه ...لینک ویدئو پایان کامل halo 3 میدید رو هارد تموم نکردم من
خب کلی گفتم منظورم فقط درخت نبود کلی گفتم که برای زیبا کردن فضا این موارد اضافه کردنفقط یه درخت نیست از علفزار ها بگیر تا درخت های اضافه حتی سخره و سنگهای بزرگی تو محیط هست کلی اضافه شده که بگیم تغیراتش زیاد بوده !
کارت اعتباری بین المللی(مثل مستر کارد و Visa) داشته باش در خونت میفرستن :dیه سوال دیگه! اگه من بخوام این بازیو(یا هر بازیه دیگه رو ) از سایت خارجی پیشخرید کنم یا بخرم باید چیکار کنم؟ ایران تو لیستشون هست؟اگه آره لینک جای معتبرو بدین![]()
خب من بازم میگم کلی گفتم هرچی به بازی اضافه شده برای زیبایی فضا بازی هست منظورم فقط درخت نبود(حالا چه گیری به درخت دادی تو :d )هرچی که اضافه کردن که بازی قشنگ تر بشه و فضا زیباتر باشهنه دیگه! نشد فرخ هم داره میگه! حتی تو دموی E3 هم یه قسمت داره تو جنگل میرونه کلی درختو علف داره! درصورتی که من تو 5 مرحله اول بازی اصلا اونقد درخت ندیدم! محیطش لخت بود![]()