Halo: Combat Evolved Anniversary

Legendary که برای خودش بساطیه...

این Skullها هم روانیت میکنن....مخصوصاً Iron , Mythic , Black Eye Skull...

تو حالت co-op هم تصویر نصف میشه من تمرکزم و از دست میدم.:d...تک نفره راحت ترم.

مرحله رو تموم نکردی هنوز ! طبقه چندم Library هستی ؟ :-/

تموم شده اچیو داده
اون بالا هم رفتم هیچ چیزی نبود که بترکونم:دی

---------- نوشته در 01:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

بابا هیچی نیست! دارم کلافه میشم 8-|

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 PM ارسال شده بود ----------

اسم ماموریت Two betrayal هست
توی منوی Missiion ها کاری که باید انجام بشه میزنه Reactive the weapon from halo & learn the truth
این یعنی چی ؟ چیکار باید کنم؟

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

رد کردم! فکر کنم باگ بود! رفتم Halo center بعد که اومدم بیرون گفت برو بالا با سفینه :)) عجبا...

منم تموم کردم
چقدر سخت بود! از لحاظ سختی Reach و گذاشته جیبش!
تنوع مرحله هاش و دشمناش خوب بود
مرحله ی برفی واقعا زیبا بود! خیلی حال کردم
فقط کنترل ماشینش من و سرویس کرد! خیلی بد بود

منم تموم کردم
چقدر سخت بود! از لحاظ سختی Reach و گذاشته جیبش!
تنوع مرحله هاش و دشمناش خوب بود
مرحله ی برفی واقعا زیبا بود! خیلی حال کردم
فقط کنترل ماشینش من و سرویس کرد! خیلی بد بود
اره راست میگی مخصوصا کنترل بانشی ها خیلی بد بود

ولی انصافا باید یه جیزی رو بگم واقعا ده سال پیش اینقدر نواوری تو گیم پلی واقعا رویاییه
بدون شک هیلو جهش گیم پلی به نسل بعد از خودش بود وبس

اره راست میگی مخصوصا کنترل بانشی ها خیلی بد بود

ولی انصافا باید یه جیزی رو بگم واقعا ده سال پیش اینقدر نواوری تو گیم پلی واقعا رویاییه
بدون شک هیلو جهش گیم پلی به نسل بعد از خودش بود وبس
من با Banshee ها مشکلی نداشتم ماشینش خیلی بد بود! مخصوصا (اسپویل)
مرحله آخر که باید تو 6دقیقه در میرفتی یعنی اشکم درومده بود!
آره چه مخی داشتن همچین بازی ایی رو 11 سال پیش ساختن از خیلی از FPS های الانم سرتره! ولی 343 کارشو خوب بلده ها!
شدیدا منتظر Halo 4 هستم!
Game of the year :دی

یکی که خبر داره بگه این ترمینال ها چه اشاراتی به داستان هیلو 4 داشتن.من یه بار رفتم نصفشون رو دیدم حوصله ندارم برم دوباره همه رو پیدا کنم!:d

آخرین ویرایش:
راستی یادم رفت بگم. وقتی رو لجندری تموم کنید، یه صحنه جدید هم نشون میده:دی تو کات سین آخر که:
نشون میده PoA داره منفجر میشه و چیف داره با هواپیما فرار میکنه، اون پایین جانسون و یه الیت دارن با هم کشتی میگیرن=)) بعد وقتی میبینن همه چی داره میترکه همدیگه رو بقل میکنن=))=)) ته خنده بود:دی

دوستان من مرحله دومشم اونجایی که بهت تازه جیپ میدن میری زیر زمین یه پلیه که هنوز ساخته نشده من همرو میکشم کونتانا میگه باید یه سویچیو بزنی این سویچه کجاست؟؟؟؟؟

راستی یادم رفت بگم. وقتی رو لجندری تموم کنید، یه صحنه جدید هم نشون میده:دی تو کات سین آخر که:
نشون میده PoA داره منفجر میشه و چیف داره با هواپیما فرار میکنه، اون پایین جانسون و یه الیت دارن با هم کشتی میگیرن=)) بعد وقتی میبینن همه چی داره میترکه همدیگه رو بقل میکنن=))=)) ته خنده بود:دی
ببخشید میتونین اینو برای دانلود بزارین؟

دوستان من مرحله دومشم اونجایی که بهت تازه جیپ میدن میری زیر زمین یه پلیه که هنوز ساخته نشده من همرو میکشم کونتانا میگه باید یه سویچیو بزنی این سویچه کجاست؟؟؟؟؟
همون اول سمت راست که بری میبینیش البته یه سربالایی که باس بری ازش بالا

باید بگردی تا پیدا کنی راهش را از اون طرف نیست فکر کنم اونجا یکی از ترمینال ها هست اگه اشتباه نکنم قبلش یک دوراهی هست از اونور فکر کنم باید بری
لینک دانلود ندارم، ولی یوتیوبش هست.
http://www.youtube.com/watch?v=FkKGcgQlzdU
اینم کلاسیکش: http://www.youtube.com/watch?v=t2axCHsb8jo
چقدر باحال بود مردم از خنده =)) هنوز نرفتم ببینم ولی خوب شد گذاشتی فکر کنم اصلا توجه نمیکردم بهش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or