Halo: Combat Evolved Anniversary

اسنایپ از کجا گیر آوردی؟ :| من خودم کشتم پیدا نکردم تو اون اصلیه دستم بود تو همین مرحله ولی تو این ناجوانمرد بهم نداد :|
قبل از اینکه وارد اون محوطه بشی که Bansheeـها هستن یه غار هست که دم درش یه اسنایپ و راکت لانچر و دوتا Health Pack هست:دی اونورش هم دو تا Ghost خیلی شیک پارک شدن:دی

اسنایپ از کجا گیر آوردی؟ :| من خودم کشتم پیدا نکردم تو اون اصلیه دستم بود تو همین مرحله ولی تو این ناجوانمرد بهم نداد :|
ولی روش بازی کردنم جالب بود کلا یک قاعده در آوردم وایسی بکشی مردی(چندبار مردم فهمیدم بیخیالش بشم بهتره)health هم کم داشتم دیگه گفتم بیخیال یا میرسیم یا میمیریم دیگه دیدیم رسید و تموم شد :d
ولی یک تیکه اش خیلی باحال بود تو تونل بودم الایت و در حد تیم ملی فلاد بودن قایم شدم دیدم خودشون منفجر کردن و یکیشون نموند با خیال راحت رفتم :d >:d<

اصلش همین هست که بذاری دو طرف همدیگه رو لت و پار کنن بعد تو بری جلو !! :دی یا اینکه از بینشون رد شی و در بری ! یه جاهایی از بازی رسماً مثل CoD طراحی شده یعنی 3 ساعت که وایسی باز آدم میاد ! بیاد فقط رد شی بری ! :دی

قبل از اینکه وارد اون محوطه بشی که Bansheeـها هستن یه غار هست که دم درش یه اسنایپ و راکت لانچر و دوتا Health Pack هست:دی اونورش هم دو تا Ghost خیلی شیک پارک شدن:دی
عجبا راکت لانچر دیدم اون 2تا را هم دیدم ولی اسنایپ ندیدم دفعه بعد برش میدارم نیاز میشه :d
اصلش همین هست که بذاری دو طرف همدیگه رو لت و پار کنن بعد تو بری جلو !! :دی یا اینکه از بینشون رد شی و در بری ! یه جاهایی از بازی رسماً مثل CoD طراحی شده یعنی 3 ساعت که وایسی باز آدم میاد ! بیاد فقط رد شی بری ! :دی
آره ولی نمیشه آخه این فلاد ها دنبال آدم باشند صبر کنی دخل هم بیارند خر تو خر میشه منم هی میچرخیدم میزدم معلوم نبود کی میزنم ولی کلا بعضی جاهاش خیلی شلوغ می شد کلا فلاد ها کلونی هستند هرچی بکشی باز 4تاشون پیداشون میشه :d من تیر شاتگانم تموم شد گریم داشت در میومد ولی خوب شد آخراش تموم شد بعد هم که فقط فرار میکردم کی حال داشت بمونه و بکشه :d
کل فلسفه اون مرحله رو زیر سوال بردی :d !! اسمش Final Run هست نه Final Fight ! :d
یعنی فرار کردن از وسطشون درسته :d

آره دیگه فقط باید فرار کنی وایسی خودت لت و پار می کنند انقدر هم جفتشون ضعیفند که آدم رسما به گریه میندازند به گناه نکرده اش اعتراف کنه :d کشتن مخلوطی از الایت ها و فلاد ها و Banshee ها خوشگل و گوگولی :| عذاب الهی هست یعنی چشم ببند برو جلو هرچی بهت تیر زدن برو نگاه نکن پشتا تا بررسی به وسیله مورد نظر کلا هرکی میدید چجوری میرم جلو کف میکرد چرا اینطوری فرار میکنم :d =))

خب بازی تو 12 ساعت 30 دقیقه تموم کردم :d >:d<
واقعا بهترین عنوان Halo هست از هر نظر از نظر جو بازی گرفته تا سختی بازی که الان که میبینم باورم نمیشه 10 سال پیش اومده مرحله The Maw و Two Batraylas خیلی دوست داشتم جو خیلی باحالی داشت مخصوصا The Maw که واقعا در حد عالی بود
در پایان از 343 و شرکت هایی که برای این ریمستر تلاش کردن تشکر میکنم و مخصوصا از بانجی که عنوانی ساخت که 10 سال از خودش جلو تر بود و هست و خواهد بود بانجی یک دنیایی را خلق کرد که ما را گرفتارش خودش کرد
دیدن دوباره مسترچیف لذتی دوچندان داشت از الان برای Halo 4 لحظه شماری میکنم :x

دوستان جایی سراغ ندارید که توضیح کامل و جامعی در مورد این ترمینال های بازی که به هیلو 4 اشاره داره گذاشته باشه !؟

خب بازی تو 12 ساعت 30 دقیقه تموم کردم :d >:d<
واقعا بهترین عنوان Halo هست از هر نظر از نظر جو بازی گرفته تا سختی بازی که الان که میبینم باورم نمیشه 10 سال پیش اومده مرحله The Maw و Two Batraylas خیلی دوست داشتم جو خیلی باحالی داشت مخصوصا The Maw که واقعا در حد عالی بود
در پایان از 343 و شرکت هایی که برای این ریمستر تلاش کردن تشکر میکنم و مخصوصا از بانجی که عنوانی ساخت که 10 سال از خودش جلو تر بود و هست و خواهد بود بانجی یک دنیایی را خلق کرد که ما را گرفتارش خودش کرد
دیدن دوباره مسترچیف لذتی دوچندان داشت از الان برای Halo 4 لحظه شماری میکنم :x

تکبیر :d !

مومن مومن تازه شانس آوردیم دیروز تمومش کردم چند روز با تاخیر گرفتم بعدش هم که همش کلاس فوق العاده داشتم وقت بازی نیم ساعت تا یک ساعت هنری بود برای خودش :d
یک چیز دیگه آچیومنت ها بسیار خوشگل بود از ریچ خیلی قشنگ تر بود(از ریچ زیاد خوشم نمیاد نمیدونم چرا به نظرم زشت درست کردن :|)

شوخی میکنی دیگه؟:دی کلا Hunterـها یه ذره آسونتر از ریچ شدن وگرنه کلا از ریچ سختتره.رو لجندری برو سلامت میکنم:دی

حرفمو پس میگیرم:biggrin1:
بعدا از سقوط بر روی هیلو و به هلاکت رسوندن جمعی از دشمنان:biggrin1: وارد یه ساختمون پیچ در پیچ شدم و الان باید یه چیزی شبیه به پل رو بهم وصل کنم از روش رد شم...کورتانا فرمودن بگرد دنبال سوئیچ یا کنترل پنل منتها پیدا نمیکنم ظاهرا بازی سرکاری هم داره توش که من اصلا با این سرکاری ها حال نمیکنم:biggrin1: چه کنم؟ راهنمایی کنید زودتر تمومش کنم میخوام برم سروقت فورزا 4 :biggrin1:

کسی نیست یاری کنه منو؟
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
منم امروز بازی رو استارت کردم گذاشتم این سونامی عناوین جدید تمم شه بعد با حوصله برم سراغش باید بگم بسیار عالی کارشون درسته سوییچ کردنش هم عالمی داره واسه خودش دمه همشون گرم

حرفمو پس میگیرم:biggrin1:
بعدا از سقوط بر روی هیلو و به هلاکت رسوندن جمعی از دشمنان:biggrin1: وارد یه ساختمون پیچ در پیچ شدم و الان باید یه چیزی شبیه به پل رو بهم وصل کنم از روش رد شم...کورتانا فرمودن بگرد دنبال سوئیچ یا کنترل پنل منتها پیدا نمیکنم ظاهرا بازی سرکاری هم داره توش که من اصلا با این سرکاری ها حال نمیکنم:biggrin1: چه کنم؟ راهنمایی کنید زودتر تمومش کنم میخوام برم سروقت فورزا 4 :biggrin1:

کسی نیست یاری کنه منو؟
yahoo_4.gif

وقتی که وارد اون مسیر زیر زمینی میشی و بعد میرسی به اون سالن ( جایی که باید پل رو متصل کنی ) برو دست راستت یه راهرو مانند هست که میره بالا ! یه چیزی تو مایه های راه پله بدون پله ! اون رو که بری بالا سویچ رو میبینی ! اگر نتونستی پیدا کنی از همون اول بچسب به دیوار سمت راست و همینطوری برو جلو بلخره میبینیش ! :دی

• Like
Reactions: Lord Stark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or