Halo: Combat Evolved Anniversary

1. Melee
بعله :دی خوشم میاد Tool of Destruction ام پرچمش بالاست همیشه :دی به خدا قسم اکر Sword در دست راستم و راکت لانچر در دست چپم باشه، میندازمشون زمین، با Melee میزنم ملت رو :دی
یادش به خیر، سامان اینا کف و خون قاطی کرده بودن
بابک Needlelord ... :دی اعتراف میکنم توی دنیا ندیدم کسی به خوبی بابک از Needler استفاده کنه :دی

هیچی Assault Rifle ـه Reach نمیشه .

___.............._______/```````````````:::--..
| ««,-§§. ____:.______ __' __'__' _ _ _ \=
|............... ||7 ......//--'---,,, ,,, ,,, ,,, ,,, /=
`-.,._._._..||__ //

:d

===

البته میدونم این AR ـه Halo 1 و 3 هست ، اما دیگه Reach ـشو نداشتم که بخوام بذارم :d ... ولی Lets be honest ، واقعا AR ـه Reach طراحی بهتری داشت نسبت به اونی که تو 1 و 3 استفاده میشد ، هم ظاهری هم از نظر صدا :d ... فقط قدرتش کمتر بود .

آخرین ویرایش:
Melee حقش اولی بود ولی هیچی جای AR برای من نمیگیره تو بازیش یعنی از دستم کم پیش بیاد بیفته(در صورت بحران خشاب :d)
اسنایپر بازی هم که جای هیچ تعریف نمیزاره لامصب کشنده کشنده است هر بشری را از پا در میاره >:d<
شاتگان هم که فقط جون میده تو محیط ها شلوغ و مخصوصا Flood ها گرامی :|

آماری خیره کننده و دست نیافتنی از من در یه گیم مالتی پلیر;;) 19 کیل با Needler
همین دیگه !
بدون نشونه گیری دقیق راحت میشه Kill گرفت ...
اعتراف میکنم توی دنیا ندیدم کسی به خوبی بابک از Needler استفاده کنه
بابک ذاتا نوبه ;;) با اسلحه های نوب هم خوب کار می کنه :d
همون حسی که به آدم میده محشره
از این لحاظ هم نیدلر و هم شاتگان حرف اول می زنه ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.1
انیمه هاش؟ منظورتون انیمیشن هاش هست؟ از کجا ببینم؟؟
نه همون انيمه . جاپونيا يه چيزي دارن به نام انيمه كه همون انيميشنه
يه انيمه ي 8 قسمتي داره به نام Halo : Legends . ببيني خوبه. دانلود كن يه سرچ بزني پيدا ميشه به راحتي
---
اسلحه هم كه به نظر من واقعا اول همون Melee . بعد شاتگان بعد Plasma Rifle .
احساس ميكردم پلاسما رايفل برروي فلاد و همچنين ديگر جانور ها بيشتر از AR اثر داره. اولين اسلحه اي كه پيدا ميكردم AR را به دور مي انداختم :d

آقا آهنگهای دیسک دوم OSTـش هست ! این Lions and Tigers and... و Cloaked in Blacknessـش پرواز میکنم ! نمیدونم چرا به شدت بهم فاز میدن ! :d اصلاً قابل توصیف نیست ! وقتی میاد کنار گیم پلی که دیگه اصلاً در سخن نمیگنجه ! اون گیم پلی سریع رو بخوای با ریتم اینها هضم کنی سؤ هاضمه میگیری !! :d

بچه ها یه مشکل عجیب برا من پیش اومده کسی میدونه قضیه چیه ؟
من از
هفت سنگ
4 تا بازی گرفتم wwe 12 &rayman origins&halo cea&ac r
حالا کشتی گجو اجرا میکنه اما اون 3 تای دیگرو میگه the disc is not suported رو هاردم هم نصب کردم همین پیغامو داد به لایو هم وصل نشدم پس مطمئنم که اون اپدیت مخفیرو نداره چون gow3&skyrim &rr aand k& ron رو اجرا میکنه ولی این 3 تارو نه ایراد از چیه بنظز شما ؟

بچه ها من تو مرحله 3 گیر کردم اونجا که با اسنایپ :d با هلی کوپتر :d (درست مینویسم :d) شروع میشه بعد از کلی کشتن به اتاقی میرسه که دکمه X رو بزنیم مینویسه در باز شد (فکر کنم) بعدش هیچ اتفاقی نمیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو حالت lg رفتم اونم co-op پدرم در اومد کسی بلد هست راهنمائی کنه :d
تنها مشکلی که بازی داره سیو بازیه :d دوباره باید از اول برم

این مرحله Two Batraylas یا همون چپتر 8 واقعا عجب جو خوفی داشت این برفا واقعا طبیعی درست شده بودن انگار واقعا برفا جلوی خودت داره میاد پایین یک حس خوفی به ما دست داد :d هرچی چپتر 7 داشتیم خودزنی میکردیم دیگه ولی واقعا چپتر به چپتر بازی سخت تر میشه الان تو The Keyes هستم چپترش خیلی خفنه ولی خیلی هم سخته :d
بچه ها من تو مرحله 3 گیر کردم اونجا که با اسنایپ :d با هلی کوپتر :d (درست مینویسم :d) شروع میشه بعد از کلی کشتن به اتاقی میرسه که دکمه X رو بزنیم مینویسه در باز شد (فکر کنم) بعدش هیچ اتفاقی نمیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو حالت lg رفتم اونم co-op پدرم در اومد کسی بلد هست راهنمائی کنه :d
تنها مشکلی که بازی داره سیو بازیه :d دوباره باید از اول برم
من که نفهمیدم چی گفتی خودم گیج شدم اگه منظورت چپتر شبش هست که آخرش میری زیر یکجایی که بری سفینه کانونت ها تا خدمه ها و کاپیتان آزاد کنی اونجا والا تا جایی که یادمه دری نداشت

این مرحله Two Batraylas یا همون چپتر 8 واقعا عجب جو خوفی داشت این برفا واقعا طبیعی درست شده بودن انگار واقعا برفا جلوی خودت داره میاد پایین یک حس خوفی به ما دست داد
اخ گفتی:دی الان اون تیکه Final Runـش گیر کردم لامصب بدجور سخته:دی اولش که دوتا Wraith با یه لشکر آدم بعدشم که دوتا Hunter با یه لشکر دیگه آدم:|

آخرین ویرایش:
این مرحله Two Batraylas یا همون چپتر 8 واقعا عجب جو خوفی داشت این برفا واقعا طبیعی درست شده بودن انگار واقعا برفا جلوی خودت داره میاد پایین یک حس خوفی به ما دست داد :d هرچی چپتر 7 داشتیم خودزنی میکردیم دیگه ولی واقعا چپتر به چپتر بازی سخت تر میشه الان تو The Keyes هستم چپترش خیلی خفنه ولی خیلی هم سخته :d

من که نفهمیدم چی گفتی خودم گیج شدم اگه منظورت چپتر شبش هست که آخرش میری زیر یکجایی که بری سفینه کانونت ها تا خدمه ها و کاپیتان آزاد کنی اونجا والا تا جایی که یادمه دری نداشت
اره همونجاست بعد اینکه داخل اون سالن میشم که 8 تا اتاق هم داره بعد اینکه پشت اون کنترلره x رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده؟

اخ گفتی:دی الان اون تیکه Final Runـش گیر کردم لامصب بدجور سخته:دی اولش که دوتا Wraith با یه لشکر آدم بعدشم که دوتا Hunter با یه لشکر دیگه آدم:|
مگه از جونت سیر شدی ولشون کن برو سوار سفینه شو در برو بخوایی بکشیشون موهات سفید میشه من فقط فرار کردم از دستشون :d واقعا اون تیکه اش وحشتناک سخت میشه از یک طرف الایت ها هستند از یک طرف فلاد ها نمیدونه کی بزنه :|
اره همونجاست بعد اینکه داخل اون سالن میشم که 8 تا اتاق هم داره بعد اینکه پشت اون کنترلره x رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده؟

آهان خب بگو اونجا نیستند باید یک اتاق دیگه بری اونجا در باز میشه ولی کسی اونجا نیستند جز چندتا جسد که میتونی خشاب و نارنجک و Health برداری یک اتاق دیگه مثل همین هست که اونجا هست البته باید از شر چندتا الایت هم راحت بشی :d

مگه از جونت سیر شدی ولشون کن برو سوار سفینه شو در برو بخوایی بکشیشون موهات سفید میشه من فقط فرار کردم از دستشون :d واقعا اون تیکه اش وحشتناک سخت میشه از یک طرف الایت ها هستند از یک طرف فلاد ها نمیدونه کی بزنه :|
نه دیگه منو دست کم گرفتی:دی با اسنایپ و Ghost افتادم به جونشون رفتم مرحله بعد:دی

نه دیگه منو دست کم گرفتی:دی با اسنایپ و Ghost افتادم به جونشون رفتم مرحله بعد:دی
اسنایپ از کجا گیر آوردی؟ :| من خودم کشتم پیدا نکردم تو اون اصلیه دستم بود تو همین مرحله ولی تو این ناجوانمرد بهم نداد :|
ولی روش بازی کردنم جالب بود کلا یک قاعده در آوردم وایسی بکشی مردی(چندبار مردم فهمیدم بیخیالش بشم بهتره)health هم کم داشتم دیگه گفتم بیخیال یا میرسیم یا میمیریم دیگه دیدیم رسید و تموم شد :d
ولی یک تیکه اش خیلی باحال بود تو تونل بودم الایت و در حد تیم ملی فلاد بودن قایم شدم دیدم خودشون منفجر کردن و یکیشون نموند با خیال راحت رفتم :d >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or