sami_19
کاربر سایت
بعله1. Melee
بابک Needlelord ...یادش به خیر، سامان اینا کف و خون قاطی کرده بودن
بعله1. Melee
بابک Needlelord ...یادش به خیر، سامان اینا کف و خون قاطی کرده بودن

همین دیگه !آماری خیره کننده و دست نیافتنی از من در یه گیم مالتی پلیر19 کیل با Needler
بابک ذاتا نوبهاعتراف میکنم توی دنیا ندیدم کسی به خوبی بابک از Needler استفاده کنه
با اسلحه های نوب هم خوب کار می کنه :dاز این لحاظ هم نیدلر و هم شاتگان حرف اول می زنه ...همون حسی که به آدم میده محشره
نه همون انيمه . جاپونيا يه چيزي دارن به نام انيمه كه همون انيميشنهانیمه هاش؟ منظورتون انیمیشن هاش هست؟ از کجا ببینم؟؟

بچه ها من تو مرحله 3 گیر کردم اونجا که با اسنایپ :d با هلی کوپتر :d (درست مینویسم :d) شروع میشه بعد از کلی کشتن به اتاقی میرسه که دکمه X رو بزنیم مینویسه در باز شد (فکر کنم) بعدش هیچ اتفاقی نمیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو حالت lg رفتم اونم co-op پدرم در اومد کسی بلد هست راهنمائی کنه :d
تنها مشکلی که بازی داره سیو بازیه :d دوباره باید از اول برم
اخ گفتیاین مرحله Two Batraylas یا همون چپتر 8 واقعا عجب جو خوفی داشت این برفا واقعا طبیعی درست شده بودن انگار واقعا برفا جلوی خودت داره میاد پایین یک حس خوفی به ما دست داد

اره همونجاست بعد اینکه داخل اون سالن میشم که 8 تا اتاق هم داره بعد اینکه پشت اون کنترلره x رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده؟این مرحله Two Batraylas یا همون چپتر 8 واقعا عجب جو خوفی داشت این برفا واقعا طبیعی درست شده بودن انگار واقعا برفا جلوی خودت داره میاد پایین یک حس خوفی به ما دست داد :d هرچی چپتر 7 داشتیم خودزنی میکردیم دیگه ولی واقعا چپتر به چپتر بازی سخت تر میشه الان تو The Keyes هستم چپترش خیلی خفنه ولی خیلی هم سخته :d
من که نفهمیدم چی گفتی خودم گیج شدم اگه منظورت چپتر شبش هست که آخرش میری زیر یکجایی که بری سفینه کانونت ها تا خدمه ها و کاپیتان آزاد کنی اونجا والا تا جایی که یادمه دری نداشت
مگه از جونت سیر شدی ولشون کن برو سوار سفینه شو در برو بخوایی بکشیشون موهات سفید میشه من فقط فرار کردم از دستشون :d واقعا اون تیکه اش وحشتناک سخت میشه از یک طرف الایت ها هستند از یک طرف فلاد ها نمیدونه کی بزنهاخ گفتیالان اون تیکه Final Runـش گیر کردم لامصب بدجور سخته
اولش که دوتا Wraith با یه لشکر آدم بعدشم که دوتا Hunter با یه لشکر دیگه آدم
![]()

اره همونجاست بعد اینکه داخل اون سالن میشم که 8 تا اتاق هم داره بعد اینکه پشت اون کنترلره x رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده؟
نه دیگه منو دست کم گرفتیمگه از جونت سیر شدی ولشون کن برو سوار سفینه شو در برو بخوایی بکشیشون موهات سفید میشه من فقط فرار کردم از دستشون :d واقعا اون تیکه اش وحشتناک سخت میشه از یک طرف الایت ها هستند از یک طرف فلاد ها نمیدونه کی بزنه![]()
اسنایپ از کجا گیر آوردی؟نه دیگه منو دست کم گرفتیبا اسنایپ و Ghost افتادم به جونشون رفتم مرحله بعد
![]()
من خودم کشتم پیدا نکردم تو اون اصلیه دستم بود تو همین مرحله ولی تو این ناجوانمرد بهم نداد