Halo: Combat Evolved Anniversary

این چیدمان Terminalها و Skullها تو مراحل بازی خیلی عالیه...

مخصوصاً این Skullها....

دهنم آسفالت شد تا این Foreign Skull تو مرحله Truth & Reconciliation رو پیدا کنم...:d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

این Mythic Skull و Black Eye Skull هم رو Legendary بازی رو غیر ممکن میکنه....عین خیار میکشنت:d

واقعاً این جمله که در وصف legendary نوشته معنی پیدا میکنه.

You face opponents who have never known defeat, who laugh in alien tongues at your efforts to survive. This is suicide :))

بعد از گذشت 10 سال هنوز هم بهترین شوتر دهه را میتوان بدون چون و چرا به این بازی داد... واقعا به یاد ماندنی و عالی بود .... به امید بازسازی شماره دوم ...

خب به سلامتی ما هم شروع کردیم بازی رو :دی
خیلی حال میده
فقط یه چیزیش اذیت می کنه که مشخص نمی کنه دقیقا باید کجا بری البته این بد نیست ولی چون ماشالا مپ های بزرگی داره یکیم سخت میشه پیدا کردنش:دی
گرافیک عالی تغییر کرده واقعا خوب روش کرده اینکه گاهی اوقات switch می کنم واقعا دیدنی عه!

بالاخره رو Legendary تموم شد:دی پروسش دقیقا یه هفته کامل طول کشید! تازه Co-op:دی مرحله Library و Two Betreyals واقعا بعضی جاها اشک میریختیم! همش هم 50 تا GS داشت:| ولی خُب برای 1000 شدنش لازمه:دی

بالاخره رو Legendary تموم شد:دی پروسش دقیقا یه هفته کامل طول کشید! تازه Co-op:دی مرحله Library و Two Betreyals واقعا بعضی جاها اشک میریختیم! همش هم 50 تا GS داشت:| ولی خُب برای 1000 شدنش لازمه:دی

من که بزور تا سفینه کاوننت ها تونستم برم ! سوارش شدم ولی همون قسمت اولش گیر کردم بیخیال شدم ! یه نفری نمیشه ردش کرد ! خیلی سخته ! اصلاً غیر ممکن هست !! :|

تک نفره با اقتدار میگم نمیشه:دی فکر کردید برای چی مثل Reach اچیومنت جدا براش نگذاشتن؟ چون خودشونم میدونن نمیشه:دی همین Co-opـش هم فوق العاده سخت بود. مثلا الیت Zealot با یه تیر راکت لانچر نمیمیره:| دو سه تا میخواد:دی

البته تو Co-op تعداد دشمنا هم میرن بالاتر! ولی چون دوباره Spawn میشی، میشه ردش کرد.

خب 3 هم اچیومنت جدا نداشت ولی من رو Legendary رفتم:|:d ولی 2 رو یه بار رو Heroic رفتم تا یک ماه خوابم نمیبرد:| اینم رو Legendary تا به الان کابوسیه واسه خودش:دی

حرفه ایی ها بیان وسط:دی
بعد مرحله The Library هیچ ماموریتی نیست! یعنی وقتی pause میزنی اون پایین تصویر مرحله هیچی نمینویسه
هرجا هم رفتم هیچی نبود
چیکار باید کنم؟:(

تک نفره رو لجندری دیوانگی هست ریچ و 3 را هم جرات نکردم تک نفره تا آخرش برم چه برسه به این :d من که فعلا وقتش ندارم میزارمش برای بعد امتحانات ترم سر فرصت تا لجندری را برم رو حالت عادی هم به زور تموم کردم از بی وقتی نمیدونم چطوری تمومش کردم با این زمان کمی که داشتم :-/
من لجندری تا سفینه کانونت ها و بیشتر میتونم برم تا وسطاش بدون مشکل میرم :d
چند ساعت گیم پلی داره این بازی؟

بستگی به خودت داره بین 10-12 ساعت طول میکشه(شایدم بیشتر :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or