Xbox Halo 5: Guardians

p8t1wwt9ewmmbrz5alqu.jpg
50t2a1wxmq37vueu15gj.jpg

284608u5cgllfe7y2x4u.png
ttlqhpxr6s9hrn4c8z4g.png

kz9xc86vxmbzr6crging.png

​
byz5_kw0xkrw.png

تاریخ عرضه: ۵ آبان ۱۳۹۴
سازنده: 343 Industries
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox One

8ck9drxrllwcuysfnqos.png

​
مسترچیف به دنبال یافتن حقیقت پشت پردهء باورهایش می‌گردد و به همین جهت بدون اطلاع از UNSC خارج می‌شود و با پیوستن دوستان قدیمیش به او و تشکیل مجدد Blue Team به سوی حقیقت می‌رود. اما UNSC وی را تنها نخواهد گذاشت، اسپارتان لاک مامور می‌شود تا مسترچیف را شکار کند و او را بازگرداند، اون نیز در این راه تنها نیست و به همراه سه اسپارتان دیگر ماموریت شکار چیف را پس از ملاقات با آربیتر شروع می کند.

​
اما Blue Team و Fireteam Osiris را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

r5sn9q2pfc27bqqzs07m.png

nvzceq7ppbspgmuzbi15.png
tnlhaty8d3k77ln35fly.png

z84fyf0irp1wytwwafld.png
4awkst7xqi980o9466qe.png

9kw9uh5bmzhv18ij8pqr.png

bt30mg5yp3kcl44wy666.png
1lp9wkv7fteou48r0jkd.png

e5ruah1woy6cf1261cm7.png
j57nnjm3s0zonsk9jnxc.png

​

fymjwrf9c3kq8jgcuv6j.png

​
8w0gqfi3g9p2ih0951in.png
rdzym2gw0u76f0eqtbtp.png
hh39mw8emx5p63z16qln.png

ma45sha4jegako2592h6.png
91hn0bl3jgurqcqxw35w.png
9zp5qxtv522wcn3mkars.png

o4inub7d0w08zlbnlca7.png
pv2mocktyxxxzj110c1n.png
87tcg16zqb94alg0zzh4.png

slhof1na46z3g9gwsz3o.png

​

شما در بخش کمپین هیلو 5 اساساً با 2 ورژن مختلف رو به رو هستید. 1- بخش کمپین تک نفره به مانند گذشته. 2- کو-آپ 4 نفره به همراه دوستان! به گفته 343 این نسخه از پایه بر اساس کو-آپ نهادینه شده و محیط ها و نحوه چینش دشمن ها بر این اساس هست. نگران نباشید، اگر میخواهید به تنهایی کمپین را به پایان برسانید، همراهان شما به اندازه ی کافی باهوش هستند و به دستورات شما عمل میکنند؛ این دستورات را میتوانید با فشردن دکمه بالای D-Pad به همراهان خود بدهید که شامل برداشتن اسلحه , احیای هم تیمی ها، حمله کردن به دشمن مشخص، سوار شدن بر وسیله نقلیه و همچنین کنترل کردن Turretهای مختلف میشود. بخش کمپین همانند بخش مالتی پلیر از سرورهای اختصای استفاده میکند و بدون ذره ای احساس تفوات میتوانید به بازی دوستانتان وارد یا خارج شوید و یا با استفاده از Matchmaking به بازی سایر پلیرها وارد شوید.
شما در بخش کمپین هم مثل بخش مالتی پلیر از همان قابلیت های اسپارتان ها بهره میبرید و هیچ تفاوتی بین آنها نیست به جز Artemis Tracking System که مختص اسپارتان Lock و همراهانش هست که به کمک آن میتوانند مدارک را پیدا و آیتم‌های مخفی مختلف را پیدا کنند.
همچنین تمام اسپارتان ها HUD مخصوص به خود را خواهند داشت که بر اساس نوع Helmet آنها طراحی شده.
پ.ن: لازم به ذکر است که برای اولین بار در تاریخ هیلو، Halo 5 از قابلیت spleet-screen پشتیبانی نخواهد کرد.

Hunt the Truth یک مجموعه تبلیغاتی برای آشنایی بیشتر طرفداران قدیمی و تازه وارد دنیای هیلو با John-117 و دنیای او است، این مجموعه متشکل از 13 قسمت است که به صورت هفتگی و به صورت فایل صوتی منتشر شده است. می‌توانید با گوش کردن به این مجموعه با گذشته John-117 و نقش او در داستان Halo 5: Guardians بیشتر آشنا شوید.

​
651ddfpprybskw9gkclo.png

​

آخرین ویرایش:
با خوندن پست بالا رسما خشتک پاره کردم :دی
اینجوری که گیم پلی بازی وحشتناک تنوع داره یعنی باید 3 بار از اول تا اخر بازی کنیم تا تجربه کامل بشه . دیگه من موندم تو بازی باید چیکار کرد که یه منتقد راضی باشه ؟ :|
اون قسمتی که میگه ما نمیخواستیم شما دائما تو جنگ باشید و محبطها را کشف کنید و تمدن های ویران شده را ببینید فوق العادست .
تنوع محیطهای بازی هم رسما تو حلق مصطفی :دی دیدی گفتم هنوز چیزی ندیدیم :دی

این مایکروسافت باید کارگردان تریلرهای ( واسه هیچ مناسبت :دی ) را واسه e3 استخدام کنه بهتون قول میدم هرسال نمایش سال در بیاد :دی نمیدونم این احمقه کیه واسه e3 نمایش گیم پلی انتخاب میکنه ؟ من که کلا توجه کردم هر نمایشی برای هر بازی که مربوط به مایکرو باشه نمایش های بی مناسیبتش بهتر از نمایشهای e3 هست باید یه فکر اساسی کنن واسه این مسئله :دی

سلام! با اجازتون یه ایکس باکس وان گرفتم مخصوص این بازی ! فعلا هم Halo: MCC رو تموم کردم تمام خاطراتم زنده شد و مجددا متوجه شدم که هیلو 2 واقعا بدترین بوده! که اونم خوب بود.
دیگه چیزی نمونده به انتشار بازی . تقریبا حدودا یک ماه .
من پیشنهاد میدم اینجا همه هیلو بازا یوزشون رو توی ایکس باکس لایو بدن تا توی پست اول ثبت بشه و همدیگه رو اد کنیم تا وقتی بازی اومد Co-op و مولتی بزنیم . خیلی بیشتر کیف میده . مخصوصا فکر کنم Co-op اش روی درجه سختی بالا با چند تا رفیق هم زبون باید خیلی حال بده .

سلام! با اجازتون یه ایکس باکس وان گرفتم مخصوص این بازی ! فعلا هم Halo: MCC رو تموم کردم تمام خاطراتم زنده شد و مجددا متوجه شدم که هیلو 2 واقعا بدترین بوده! که اونم خوب بود.
دیگه چیزی نمونده به انتشار بازی . تقریبا حدودا یک ماه .
من پیشنهاد میدم اینجا همه هیلو بازا یوزشون رو توی ایکس باکس لایو بدن تا توی پست اول ثبت بشه و همدیگه رو اد کنیم تا وقتی بازی اومد Co-op و مولتی بزنیم . خیلی بیشتر کیف میده . مخصوصا فکر کنم Co-op اش روی درجه سختی بالا با چند تا رفیق هم زبون باید خیلی حال بده .
ای گفتی، بدترین هیلو با اختلاف زیاد Halo2ـه، که البته اونم با اختلاف زیاد از بقیه شوترا سر تره :دی
اینم پیشنهاد خوبیه!

ای گفتی، بدترین هیلو با اختلاف زیاد Halo2ـه، که البته اونم با اختلاف زیاد از بقیه شوترا سر تره :دی
اینم پیشنهاد خوبیه!
به جرات میتونم بگم مزخرفترین مرحله توی کله سری هیلو مربوط میشه به مرحله Quarantine zone توی هیلو 2 این مرحله به حدی مزخرفه که وقتی رسیدم بهش تا سه روز کنسولو روشن نکردم . شبا خواب اینو میدیدم که بی خیال هیلو دو بشم برم سراق 3 !! ولی خب در یه حرکت انتهاری نشستم و این مرحله رو رد کردم ...
یوزر من تو لایو JRaynor1991
لطفا منو اد کنید.

شما ها مطمئنین هیلو 2 مضخرف ترین بازی تو سری بود ؟ :|
من تا حالا بازی نکرده بودم و وقتی رفتمش و اون ریتم گیم پلی و نحوه روایت داستانش واقعا عالی بود
جدی به نظر من بهترین بود تو سری :d

شما ها مطمئنین هیلو 2 مضخرف ترین بازی تو سری بود ؟ :|
من تا حالا بازی نکرده بودم و وقتی رفتمش و اون ریتم گیم پلی و نحوه روایت داستانش واقعا عالی بود
جدی به نظر من بهترین بود تو سری :d

به نظر من هم بهترین عنوان سری بوده تا الان. فقط پایانش ناقص بود که اون هم وقتی MCC رو داشته باشید و لازم نباشه 3 سال منتظر ادامه داستان بمونید خیلی اهمیتی پیدا نمیکنه.

واقعاً نمیدونم چجوری با وجود هیلو 3 میگین 2 بهترین عنوان سری بوده ! :دی شاید از لحاظ داستانی و نحوه روایت داستان بهترین باشه ولی خوب از لحاظ لول دیزاین و .... /:) :دی

بنظرم هنوز هم هیچ شوتری از 2007 تا الآن حتی نزدیک هیلو 3 هم نیومده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or