Xbox Halo 5: Guardians

p8t1wwt9ewmmbrz5alqu.jpg
50t2a1wxmq37vueu15gj.jpg

284608u5cgllfe7y2x4u.png
ttlqhpxr6s9hrn4c8z4g.png

kz9xc86vxmbzr6crging.png

byz5_kw0xkrw.png

تاریخ عرضه: ۵ آبان ۱۳۹۴
سازنده: 343 Industries
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox One

8ck9drxrllwcuysfnqos.png

مسترچیف به دنبال یافتن حقیقت پشت پردهء باورهایش می‌گردد و به همین جهت بدون اطلاع از UNSC خارج می‌شود و با پیوستن دوستان قدیمیش به او و تشکیل مجدد Blue Team به سوی حقیقت می‌رود. اما UNSC وی را تنها نخواهد گذاشت، اسپارتان لاک مامور می‌شود تا مسترچیف را شکار کند و او را بازگرداند، اون نیز در این راه تنها نیست و به همراه سه اسپارتان دیگر ماموریت شکار چیف را پس از ملاقات با آربیتر شروع می کند.

اما Blue Team و Fireteam Osiris را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

r5sn9q2pfc27bqqzs07m.png

nvzceq7ppbspgmuzbi15.png
tnlhaty8d3k77ln35fly.png

z84fyf0irp1wytwwafld.png
4awkst7xqi980o9466qe.png

9kw9uh5bmzhv18ij8pqr.png

bt30mg5yp3kcl44wy666.png
1lp9wkv7fteou48r0jkd.png

e5ruah1woy6cf1261cm7.png
j57nnjm3s0zonsk9jnxc.png

fymjwrf9c3kq8jgcuv6j.png

8w0gqfi3g9p2ih0951in.png
rdzym2gw0u76f0eqtbtp.png
hh39mw8emx5p63z16qln.png

ma45sha4jegako2592h6.png
91hn0bl3jgurqcqxw35w.png
9zp5qxtv522wcn3mkars.png

o4inub7d0w08zlbnlca7.png
pv2mocktyxxxzj110c1n.png
87tcg16zqb94alg0zzh4.png

slhof1na46z3g9gwsz3o.png

شما در بخش کمپین هیلو 5 اساساً با 2 ورژن مختلف رو به رو هستید. 1- بخش کمپین تک نفره به مانند گذشته. 2- کو-آپ 4 نفره به همراه دوستان! به گفته 343 این نسخه از پایه بر اساس کو-آپ نهادینه شده و محیط ها و نحوه چینش دشمن ها بر این اساس هست. نگران نباشید، اگر میخواهید به تنهایی کمپین را به پایان برسانید، همراهان شما به اندازه ی کافی باهوش هستند و به دستورات شما عمل میکنند؛ این دستورات را میتوانید با فشردن دکمه بالای D-Pad به همراهان خود بدهید که شامل برداشتن اسلحه , احیای هم تیمی ها، حمله کردن به دشمن مشخص، سوار شدن بر وسیله نقلیه و همچنین کنترل کردن Turretهای مختلف میشود. بخش کمپین همانند بخش مالتی پلیر از سرورهای اختصای استفاده میکند و بدون ذره ای احساس تفوات میتوانید به بازی دوستانتان وارد یا خارج شوید و یا با استفاده از Matchmaking به بازی سایر پلیرها وارد شوید.
شما در بخش کمپین هم مثل بخش مالتی پلیر از همان قابلیت های اسپارتان ها بهره میبرید و هیچ تفاوتی بین آنها نیست به جز Artemis Tracking System که مختص اسپارتان Lock و همراهانش هست که به کمک آن میتوانند مدارک را پیدا و آیتم‌های مخفی مختلف را پیدا کنند.
همچنین تمام اسپارتان ها HUD مخصوص به خود را خواهند داشت که بر اساس نوع Helmet آنها طراحی شده.
پ.ن: لازم به ذکر است که برای اولین بار در تاریخ هیلو، Halo 5 از قابلیت spleet-screen پشتیبانی نخواهد کرد.

Hunt the Truth یک مجموعه تبلیغاتی برای آشنایی بیشتر طرفداران قدیمی و تازه وارد دنیای هیلو با John-117 و دنیای او است، این مجموعه متشکل از 13 قسمت است که به صورت هفتگی و به صورت فایل صوتی منتشر شده است. می‌توانید با گوش کردن به این مجموعه با گذشته John-117 و نقش او در داستان Halo 5: Guardians بیشتر آشنا شوید.

651ddfpprybskw9gkclo.png

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه توی شماره های مختلف هیلو دوتا عنوان داریم که پایان بندیشون کلی سر و صدا کرده.
هیلو2 همیشه توی لیست بدترین پایان ها جایگاه خوبی داشته و هیلو ریچ توی لیست بهترین پایان ها! :d

بنظرم هنوز هم هیچ شوتری از 2007 تا الآن حتی نزدیک هیلو 3 هم نیومده
نزدیک؟! :d
شوخی نکن عزیزم تاریخ ریلیز Halo: Reach رو یادت بیار. :d

پ.ن: منتظر جا به جا شدن رکوردها هستیم.

شوخی نکن عزیزم تاریخ ریلیز Halo: Reach رو یادت بیار
Halo Reach؟ واقعا؟ :دی این بازی در عین عالی بودن، پایین تر از هر چهار شماره اصلی قرار می گیره به نظرم :دی در کل نسبت به زمان عرضه در نظر بگیریم، برای من رتبه بندی بهترین شماره ها اینطوری هست:
Halo: Combat Evolved
Halo 3
Halo 2
Halo 4
Halo Reach
Halo 3: ODST

Reach از نظر داستانی با اختلاف بدترین شماره سری بود و کلا هم داستان خوبی نداشت. فقط آخرش که اون اتفاق ها افتاد جالب بود :دی

Epicnessای که توی قسمت سوم بود رو من دیگه ندیدم:| لامصب همه چیش عالی بود!:d (اون مرحله هم که فلاد برای اولین بار میاد و جو تاریک میشه هم که...)

هیلو 2 مرجله High Charity ش واقعا عالی بود. وقتی که مستر تلپورت میشه جلوی Prophet
بعد جلوی این Grunt ها سر در میاره و اسلحه نداره و یه Boo! میکنه و اسلحه شو میگیره و ادامه داستان :d
یا مراحل اولیه که روی زمین بود واقعا طراحیش فوق العاده بود
جدی 2 عالی بود واسه من ولی هیلو 3 و 1 به نظر من Flood ش بدتر بود خداوکیلی
توی 1 و مرحله Library :| توی 3 هم که اون مرحله ای که باید میرفتیم دنبال کورتانا

بهترین که بین شماره دارها Halo 3 هست و ضعیف ترینم Halo 4 ! :دی کلاً بنظر من این ترتیب کاملاً مناسبه :

Halo 3
Halo Reach
Halo 1
Halo 2
Halo 4
Halo ODST

Reach واقعاً فوق العاده بود و بتل های بشدت Epic ـی داشت و بدون شک جایگاه دوم کاملاً حقشه :دی

Halo 3 با اختلاف بهترین هیلو بود :دی اپیک بودن و بزرگی محیط به کنار مشخصا هیچ لذتی بیشتر از ساقط کردن یک فروند Scarab نیست که امیدوارم تو 5 هم یه چیز مشابهی باشه به هرحال :دی
اهل فکت نیستم ولی الان اکثر کامنت ها و حرفایی که بعد از هیلو 4 شد فن ها میخواستن بازی(هیلو 5 :دی ) مثل 3 بشه نه ریچ نه 2 نه یک نه 4 :دی ( ترتیب خودم در ارتباط با سری هیلو براساس میزان لذتی که ازشون بردم :دی : 3>2>1>4>وارز>ریچ>ODST :دی ) البته بماند ریچ بیشتر بخاطر پایان هندیش محبوب شد تا بقیه موارد :دی هرچند شوتر خیلی خوب و خوش ساختی بود :دی

ولی خب 5 به جز اینکه محیط ها خیلی بزرگ شده برعکس 4 که خطی شده بود کلا (دمشون گرم :دی ) و البته امیدوارم نبرداش هم اپیک شده باشه نه اینکه مپ بزرگ باشه و خلوت :دی کواپ 4 نفره احتمال خیلی زیاد فوق العاده لذت بخش ولی درحال حاضر سینمایی تر شدن بازی(مخصوصا با 60 فریم شدنش :دی ) + روایت داستانش برام بیشتر جالب شده امیدوارم روایت بازی هم به خوبی تریلر ها و نمایش ها باشه و فقط مختص تبلیغات بازی نباشه بنظرم این نسخه با وجود شخصیت لاک و تیمش پتانسیل بالایی داره و امیدوارم به خوبی استفاده شده باشه
بخش مالتی هم که دیگه هیچی :دی

هیلو 2 هنوز هم پتانسیل داره هر کسی‌ رو سر مراحل‌Floodاش به گریه بندازه.:دی کل نقشه رو باید واسه ده تا تیر میدویدی. :دی
نگو ! تازه دارم فراموشش میکنم!سختترین فلودهای کله سری توی هیلو دو بود . لامصبا سوار تانکم میشدن نمیشدم بزنیشون . خودشون هم واقعا از لحاظ فیزیکی قوی بودند. اون مرحله فلود ها رو باید اکثرا بدون توجه به فلود با کمک یه گوست فقط میرفتی ...
بهترین هیلو هم که مشخصه هیلو 3(جز هیلو 1 که تو زمان خودش بمب بود...) هستش . درسته متاش کمه ولی دلیل متای پایینش فقط و فقط گرافیک فوق ضعیفش نسبت به بازیهای اون دورانه . فکر کن این بازی با کرایسیس تقریبا هم دوره بوده دیگه ببین هیلو چه قد شوت بود ! ولی توی گیم پلی و داستان پردازی و لول دیزاینش واقعا معرکه بود...

نگو ! تازه دارم فراموشش میکنم!سختترین فلودهای کله سری توی هیلو دو بود . لامصبا سوار تانکم میشدن نمیشدم بزنیشون . خودشون هم واقعا از لحاظ فیزیکی قوی بودند. اون مرحله فلود ها رو باید اکثرا بدون توجه به فلود با کمک یه گوست فقط میرفتی ...
بهترین هیلو هم که مشخصه هیلو 3(جز هیلو 1 که تو زمان خودش بمب بود...) هستش . درسته متاش کمه ولی دلیل متای پایینش فقط و فقط گرافیک فوق ضعیفش نسبت به بازیهای اون دورانه . فکر کن این بازی با کرایسیس تقریبا هم دوره بوده دیگه ببین هیلو چه قد شوت بود ! ولی توی گیم پلی و داستان پردازی و لول دیزاینش واقعا معرکه بود...
متای Halo 3 کمه؟ :دی

agut96277nspngx5il2w.jpg

در Epic بودن 3 که شکی نیست , 3بار خودم تنهایی 5 بار هم با 5 تا از بچه های لایو تمومش کردیم و هنوز برام تکراری نشده !
اما من توی سری از داستان 4 بیشتر خوشم اومد ! :d
رتبه بندی من :
Halo 3
Halo 4
Halo 1
Halo 2
Halo Reach
Halo ODST

برای من بهترین 3 بود بدترین 4

هیلو 3 لامصب خیلی کامل بود اصلا رو لجندری یک سری جاهاش محال بود رد کنی روایت داستانشم عالی بود

Halo Reach اگه 4 تا cut scene ها و دقیقا آخرش رو حذف کنیم، به نظرم افتضاح ترین هیلو بود ! هیچی نداشت که بشه هیلو گفت بهش ! (کاری نداریم همینم از نظر FPS ها یکی از بهترین هاست)
اپیک ترین هم که دقیقا اکثرا تا اینجا گفتین دیگه ! :d واقعا Halo 3 بهترینه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or