Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
توجه کردید توی اون لایو اکشن چندتا از این تراک ها در Infinity هست؟ :دی

58355088996191066928_thumb.jpg
56405192864968249863_thumb.jpg

عظمته Infinity قابل توصیف نیست.

سلام :دی

توی ویدوی مصاحبه با فرانکی یه چیز خیلی خیلی باحال دیدم که اگر میشد ازش gif بسازم عالی بود ولی نمیشه خُ :دی.

توی این صحنه اسپاراتان زرد میاد قرمزه رو میلی کنه یا شایدم Assassination، نمیدونم; نکته عجیب; حرکتی هست که میزنه :دی اینحا:

این هم ادامه ش:

دوستانی که از قدیم WWE میبینن حتما با Bill Goldberg اشنائی دارن. این چیزی که گذاشتم خیلی شبیه به Spec Move ـه گلدبرگ هست :دی.

ویدئو یا گیفش رو ببینید خیلی بهتر متوجه میشید.

پ.ن. درمورد Spartan Ops ام میگفت هر هفته یه اییزود میاد هر اییزود 5 قسمت داره!. اشتباه میکنم؟ :دی.
پ.ن.2. اریا، اِی بیچاره اریا. دوری از Spartan Ops و مالتی پلیر halo 4 رو باید با قرص ارامبخش سپری کنی :دی. (گرچه میدونم فنهای سونی علاقه چندانی به مالتی پلیر نداره ولی خُ :دی).

آخرین ویرایش:
دوستان به نظر شما يك مقدار جو halo 4 نسبت به reach ترسناك تر نشده؟
نميدونم من يك جورايي احساس ترس توي اين halo حس مي كتم.

جو ترسناک که داره ولی با Reach قابل مقایسه نیست کلا اگه میخوایی مقایسه کنی باید با CE بشه دقیقا همون حس و حال اون داره وقتی با فلاد ها آشنا میشی تو بازی :d
کلا مصاحبه ها اوکانر خونده باشی متوجه میشی که حالت بازی دقیقا مثل CE درآوردن
پ.ن:اوکانر چه تپلی شده :d

نميدونم من يك جورايي احساس ترس توي اين halo حس مي كتم.
Reach توی Halo هایی که با اسپارتان ها بازی میکردی به نظرم خوف ترین جو رو داشت :(.
یعنی آهنگاش رو گوش میکنم تنم به لرزه میوفته، دقیقن سرویس شدن آدمی رو نشون میده.
جالبیش اینجاست که اگر اینا اسپارتان هارو طراحی نمیکردن برای مصارف شخصی ( حفاظت از کهکشان ها از انسان ها ) ممکن نبود تو این جنگ ها پیروز بشن. آدم واقعن اینجور جاها به بزرگی و عظمت خدا پی میبره :دی.

امیدوارم تکراری نباشن :دی بعد از دیدن این عکس ها فقط باید بگم، کل بازی تو حلقم >:d<

عظمت لوکیشن دریابید !:|

با این وضعیت پیش بریم و هفته ای 1 دونه هم از این عکسا بیاد بیرون بنده به شخصه زنده نمیمونم که عرضه ی بازی رو ببینم. :دی
رسما آدم رو دیوونه میکنه.
ما همچنان تو کف چرخ های اون گودزیلا (:دی) بودیم که عکس این لوکیشن نابود کرد ما رو. :|
جو محیطی به کنار، من هنوز وقتی یاد اون صحنه میفتم که کورتانا داد میزنه I will not allow you to leave this planet لرزه به تنم میفته. :-s
به شدت وحشی شده. یعنی یه جورایی مطمئنم قسمت مهم و تاریکی از داستان مربوط به کورتانا ـه.

آخرین ویرایش:
when asked if Halo 4 would have something special after the credits like Halo 3‘s legendary ending, Holmes exclusively confirmed with us that Halo 4 will in fact have an extra scene (or scenes) after the credits. So, make sure to not skip the credits upon completion of the game this November!
>:d< :دی
پ.ن. درمورد Spartan Ops ام میگفت هر هفته یه اییزود میاد هر اییزود 5 قسمت داره!. اشتباه میکنم؟
درسته، تو خود بازی هم فکر کنم یک یا دو اپیزود باهاش شیپ میشه، هر هفته به صورت مجانی اپیزود های بیشتر میاد.

بخش Spartan Ops تقریبا 6 ماه بعد از Campaign اتفاق میفته و مربوط به Spartan IV ها میشه که میرن یه سری ماموریت ها رو در راستای بخش داستانی اصلی انجام میدن. نکته جالب اینه که یه چیز الکی نیست و توش کلی کات سین و داستان و اینجور چیزا داره و عین Campaign میمونه واسه خودش:دی

640px-H4-SpartanOps-EP1-Launch.jpg

640px-H4-SpartanOps-BriefingRoom.jpg

640px-H4-SpartanOps-Episodes.jpg

ویرایش: پست 1000ـم تاپیک رو خودم دادم>:d< :دی

آخرین ویرایش:
اینجا یه عالمه ویدئوی خفن مخصوصا از مد MLG بازی قرار گرفته [ مدی که مخصوص هاردکور ها هستش و اگر نوب بهش وارد بشه سولاخ میشه به قولی :d یادش به خیر تو Reach یه بار اومدم MLG بزنم کلا 5 یا 6 تا کیل گرفتم :d دیگه سراغش نرفتم :d ] ... از دست ندین .

اینجا یه عالمه ویدئوی خفن مخصوصا از مد MLG بازی قرار گرفته [ مدی که مخصوص هاردکور ها هستش و اگر نوب بهش وارد بشه سولاخ میشه به قولی :d یادش به خیر تو Reach یه بار اومدم MLG بزنم کلا 5 یا 6 تا کیل گرفتم :d دیگه سراغش نرفتم :d ] ... از دست ندین .

همون یارو که با اسنایپ 30 40 تا کیل گرفت و اصلا هم نمرد از همینا بود دیگه . پدر سوخته . من تو Waypoint دیدم گرخیدم . دست نیافتنی بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or