Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
حالا این بحث ها به کنار، من موندم این وسیله نقلیه رو دقیقا چطوری درست کردن :-/ دیشب یکی از بچه ها عکسش رو گذاشت زیاد دقت نکردم، الان که می بینم می ترسم ازش :دی

لامصب اندازه یه سفینه غول پیکر هست :دی هر 6 تا لاستیکش تو حلقم >:d< :دی

ولی هرچی نگاه می کنم سلاحی نمی بینم داشته باشه برا دفاع یا حمله
اول که دیدم فکر کردم اینم چیز خفنی باشه یجورایی مثل scarab برا اسپارتانا !

سلاحش اون لاستیک هاش هست دیگه
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
انصافا از رو هر چیزی با هر سایزی رد بشه، اون چیز رو تبدیل به پودر میکنه
biggrin1.gif
خوب پس باید دعا کنیم لاکپشتی نباشه :دی

آخرین ویرایش:
ولی هرچی نگاه می کنم سلاحی نمی بینم داشته باشه برا دفاع یا حمله
اول که دیدم فکر کردم اینم چیز خفنی باشه یجورایی مثل scarab برا اسپارتانا !
سلاحش اون لاستیک هاش هست دیگه :-/ :دی انصافا از رو هر چیزی با هر سایزی رد بشه، اون چیز رو تبدیل به پودر میکنه :دی

بچه ها من خیلی از هیلو سر در نمیارم! فقطم 3 اش رو بازی کردم بازی قشنگی بود ولی فقط همین! یه عنوان cutting edge نمیتونستم بهش توجه کنم!! علت محبوبیتش چیه؟؟مخصوصا شور و حالی که همه ازش تعریف میکنن.

حالا این بحث ها به کنار، من موندم این وسیله نقلیه رو دقیقا چطوری درست کردن :-/ دیشب یکی از بچه ها عکسش رو گذاشت زیاد دقت نکردم، الان که می بینم می ترسم ازش :دی

یا خدا...:-o
این چیه دیگه؟
شانس آوردیم خودیه، من اینو تو بازی ببینم دست ـه دشمن باشه همون موقع کنسول رو خاموش میکنم، جامه دریده، سر به بیابان میگذارم. :دی
واژه ی گودزیلا به راستی برازنده س. :دی

با ذهن خلاق :d اینا چرا انقدر گندن نمیشه روندش؟:d
میخوام ببینم هواپیما ها جدیدش چی در اومدن ;;)
جدا از شوخی ارتش آمریکا هم دنبال همچین وسیله ای هست که چندتا تانک و ماشین و ماشین زرهی با تعداد نزدیک 7-8تا مثلا بتونه حمل کنه(کامیون نه از کامیون فراتر)یک چیزی اندازش حداقل در بار گیریش اندازه C-5 باشه کلا اینا گفتم که نیاند یک سری بگند این چیه تخیلی هست و فلان ارتش آمریکا تو کف یک موتور قدرتمند و مشکلات سنگینی و اضافه وزن اینا هست که هنوز نتونسته ایده را پیاده کنه همین وارتهوگ ویژگی هاش شاخه خود T10 هنگ کرده بود یادمه

یعنی جون میده از بالا ولیعصر سوار یکی از اینا بشی بیای پائین :دی، ساعت های 5 یا 6 مخصوصن :دی.
تو صدر هم خوبه :-".
------------------------
بحث علمی تخیلی بود، یک نکته هم گفتم من بگم، بعد از عرضه ی هیلو 3 بود فکر میکنم، یه سری ها میگفتن که ارتش امریکا توی ساخت بعضی از وسایل نقلیه و بعضی از وسایل نظامیش از این بازی الهام گرفته. همین ماجرای چهار چرخ ماشین های بازی شدیدن میتونه در یک زمانی تبدیل به یک استاندارد برای ماشین های جنگی بشه چون شدیدن کمک میکنه.
سلاح های بازی هم همین طور . . .

کلن تو ایران مسائلی رو تخیلی می دونند که توی جامعه جا نیوفتاده باشه الان جادو و جمبل خیلی تو جامعه جا افتاده و خیلیا اون رو تقریبن واقعی می دونند، اگر یک وسیله رو نشون بدی که انسان رو منتقل میکنه به مکان های مختلف همه میگن تخیلیه ولی اگر بگی یک جادو یا وِرد هست که انسان رو از جایی به جای دیگه میبره خیلیا دلشون میخواد بگردن ببینند این وِرد یا جادو چیه :|.

نمونه 2 :دی : خیلیا بتمن رو شخصیت علمی تخیلی می دونند :|، ولی در عین حال مرد عنکبوتی رو غیر ممکن نمیدونند. در حالی که بری ببینی خیلی از دلایل قدرتمند بودن بتمن ریشه های علمی دارند ولی مرد عنکبوتی کلن تخیلیه :دی.

کلن تو ایران مسائلی رو تخیلی می دونند که توی جامعه جا نیوفتاده باشه الان جادو و جمبل خیلی تو جامعه جا افتاده و خیلیا اون رو تقریبن واقعی می دونند، اگر یک وسیله رو نشون بدی که انسان رو منتقل میکنه به مکان های مختلف همه میگن تخیلیه ولی اگر بگی یک جادو یا وِرد هست که انسان رو از جایی به جای دیگه میبره خیلیا دلشون میخواد بگردن ببینند این وِرد یا جادو چیه
=))
از این بهتر نمیشد توصیف کرد:دی دقیقا همینه. به خاطر همینه این دوست عزیز Terova اومده میگه هری پاتر به واقعیت نزدیک تره تا هیلو:دی کلا خیلی باحالیم.
Spartan OPS رو نمی شه تنهایی بازی کرد ... ؟
میشه;;) ولی خُب Co-op بهتره مسلما.

آخه تروا رو که از شرق تا غرب این سایت میشناسن ؛ ایشون کلا ً چه تاپیک فوتبال ، چه بخش سونی چه مایکرو یا خبرها نظراتی دادن که فعلا ً از درک انسانی نسل فعلی خارج ـه اصلا :دی

پ.ن : هیلو کلا ً آشغال ، تیراش رنگی ، کرکتر لال ، تخیلی ، نچسب . ولش کنید این Piece of Sh!t ُ خب ...

یه ماشین های هستن که اسمش رو نمیدونم :دی Made in USA ام هستن و قابلیت حمل 2000 تن (!!!) بار رو دارن و این وسیله که عکس رو گذاشتید میشه نوه نتیجه همین ماشینه که اسمش رو بلد نیستم :دی.
به هیچ عنوان تخیلی نیست.

یه ماشین های هستن که اسمش رو نمیدونم :دی Made in USA ام هستن و قابلیت حمل 2000 تن (!!!) بار رو دارن و این وسیله که عکس رو گذاشتید میشه نوه نتیجه همین ماشینه که اسمش رو بلد نیستم :دی.
به هیچ عنوان تخیلی نیست.

تخیلی بودن مشکلی نیست :d منتها یه تخیلی روی حساب کتاب داریم یه ...... داریم :d فرق تو اینجاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or