Gears of War هم میشه گفت تخیولیه ولی تو خیلی جهات نکات واقع گرایانش خیلی از هیلو بیشتر مثلا نوع اسلحه یا نوع دشمنها
من کماکان تو کـَف اتمسفر بازی هستم، هر کاری هم می کنم نمی تونم از کـَف بیرون بیام![]()
اتفاقا اینو میخواستم بگمهیچ وقت روح یه آدم مُرده رو نخواهیم دید که توی دستشویی گریه بکنه یا بریم پر ققنوس بسوزونیم و از توش یه ققنوس دیگه به دنیا بیاد !
چرا از خودت درمیاری؟ولی اسپارتان ها یک هو غیب میشن..
بی خیال بابا، الان اینا خیلی واقعی هستن؟من نقل قول نمیکنم چون کوبیده خواهم شد..:d
مثلا نژاد اصلی دشمنهای گرز لوکاست ها هستن که خیلی از لحاظ ساختار بدنی به انسانها شبیه اند اما دشمنهای هیلو رو دقیقا فقط تو کتاب های فضایی دهه 90 میشه گیرشون اورد..
مثلا تیرهای رنگی رو اولین بار شما کجا دیدین..
صفینه های فضای قول پیکر و...
کارتز های اصلی هر دو بازی هم با هم فرق میکنن مثلا مارکوس انسانه و هیچ قدرت غیر طبیعی نداره ولی اسپارتان ها یک هو غیب میشن..
مثلا برای باور پذیر کردن گرز خیلی از اسلحه هاش مربوط به همین دوره خودمون هست یا طراحی ساختمانها ولی Halo همش تخیولیه..
من نقل قول نمیکنم چون کوبیده خواهم شد..:d
مثلا نژاد اصلی دشمنهای گرز لوکاست ها هستن که خیلی از لحاظ ساختار بدنی به انسانها شبیه اند اما دشمنهای هیلو رو دقیقا فقط تو کتاب های فضایی دهه 90 میشه گیرشون اورد..
کارتز های اصلی هر دو بازی هم با هم فرق میکنن مثلا مارکوس انسانه و هیچ قدرت غیر طبیعی نداره ولی اسپارتان ها یک هو غیب میشن..
مثلا برای باور پذیر کردن گرز خیلی از اسلحه هاش مربوط به همین دوره خودمون هست یا طراحی ساختمانها ولی Halo همش تخیولیه..
من نقل قول نمیکنم چون کوبیده خواهم شد..:d
دقیقا کجا اسپارتان ها غیب میشن یا قدرت ماوراء طبیعه دارن ؟!
در مورد اسلحه ها وسایل به جز ماله Forrunner ها همش قابل ساخته ! حتی Assasult Rifle رو چند سال پیشنهاد کردن به ارتش آمرکیا به دلیل خوش دست بودن ! یا همین BR که تو تریلر هست کجاش تخیلیه ؟! Warthog هم که باز کاملا ساخته و به دلیل خرج بالا ساخته نمیشه. ساختمون هم همین برج دبی و این جدیده تو ژاپن شباهت عجیبی دارن با ماله هیلو که باز نشون میده اونقدر تخیلی نیستن. نژاد هم لوکاست ها واقعین بعد الیت و ... همینجوری ؟! :d باز خوبه ماله هیلو به خاطر عقاید دینیشون جنگ راه میندازن ! سفینه ها هم که نمیخوای بگی عمرا هیچکس بهش نمیرسه ؟
اسلحه پلاسما و یا مغناطیسی هم دقیقا از روی چیزایی برداشته شده که همین الآن دارن ساخته میشن