Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
من نمی دونم چرا از هیلو خوشم نمی آد من از شماره ی 2 این بازی رو بازی کردم تا Reach اما نمی تونم با بازی رابطه برقرار کنم. می تونم بگم افتضاح ترین بازی انحصاریه. امیدوارم Halo4 نظرم رو برگردونه.!!!!:((
شک نکن halo4 هم نظرت رو برنمیگردونه ، از من میشنوی قیدشو بزن خیال خودتو راحت کن .;;)

iblKT9H1ar72id.gif

:دی

من نمی دونم چرا از هیلو خوشم نمی آد من از شماره ی 2 این بازی رو بازی کردم تا Reach اما نمی تونم با بازی رابطه برقرار کنم. می تونم بگم افتضاح ترین بازی انحصاریه. امیدوارم Halo4 نظرم رو برگردونه.!!!!:((
خب دیگه کسی که Halo رو افتضاح ترین (نه خدایی ؟! تا حالا قورباغه و اینا شنیده بودیم ولی دیگه افتضاح ترین !!!) بازی انحصاری بدونه ، در بهترین حالت اگه H4 خیلی بهش حال بده هم تازه از افتضاح ترین تبدیل میشه به یکی از افتضاحات و فرق خاصی نمیکنه. پس ولش کن.

دوستان ممنون ميشم به منم بگيد چجوري و چيكار كنم كه با اين سري بازي ارتباط برقرار كنم :d

فقط بزاريد بگم با چيه اين سري مشكل داشتم :

1- گرافيك بازي هاي اين سري بود كه چه بخوايد و چه نخوايد هميشه يه چند سالي عقب تر بود ولي خب الان تا نمايش Halo 4 رو ديدم نظرم 180 درجه فرق كرد !

2- گيم پلي خشك !! ( البته به فن هاي بازي توهين نشه اين از نظر من هست ) كه اميدوارم تو نسخه 4 بهتر بشه و با نظر نزديك تر باشه

3- اسلحه هاي بي مزه كه خب متاسفانه هنوز وجود داره !!

تو اين سري هم فقط Halo Reach و Halo 2 رو بازي كردم كه كه دوتاش هم از مراحل دوم به بعدشون گذاشتم كنار !!

بخدا قصدم ترول نيست يه راه حل بديد من با اين سري اشتي كنم :d

دوستان ممنون ميشم به منم بگيد چجوري و چيكار كنم كه با اين سري بازي ارتباط برقرار كنم :d

1- گرافيك بازي هاي اين سري بود كه چه بخوايد و چه نخوايد هميشه يه چند سالي عقب تر بود ولي خب الان تا نمايش Halo 4 رو ديدم نظرم 180 درجه فرق كرد !

2- گيم پلي خشك !! ( البته به فن هاي بازي توهين نشه اين از نظر من هست ) كه اميدوارم تو نسخه 4 بهتر بشه و با نظر نزديك تر باشه

تو اين سري هم فقط Halo Reach و Halo 2 رو بازي كردم كه كه دوتاش هم از مراحل دوم به بعدشون گذاشتم كنار !!

بیخیالش شو:دی زور که نیست همه از تمام بازی ها خوششون بیاد، منم از خیلی بازیها خوشم نمیاد و هیچ وقت هم تو تاپیکشون نمیرم.

iblKT9H1ar72id.gif

:دی

خداس :))

بهترین راه اینه که کلا بیخیال بشی دوست عزیز . نه این سری نیاز داره شما باهاش آشتی کنی نه شما نیاز داری با این سری آشتی کنی
گیم پلی خشک ؟ :)) نظر شخصی هم نظرات شخصی قدیم :d
کلا کسانی که تا امروز با این بازی حال نکردن ازین به بعد هم نمیتونن با این ارتباط برقرار کنن یه چیز کاملا مشخصی هستش
بازی هم نیاز به فن های جدید نداره که بیاد تغییرات اساسی اعمال کنه تا فن بیس عظیمش رو از دست بده . پس کلا نخود نخود هرکه رَوَد خانه ی خود :d

بعد اون وقت چيكار كنم عاشق داستانش هستم و همه جوري پيگيرش بودم ؟؟؟ :d

داستانش رو اینچا بچه ها مینویسین بخون خُب :d

مشکل شما لا ینحل دوست عزیز!راه درمان هم مراجعه به FPS های آبکی همچون COD و امثالهم هست.
یکی از دلایل عمده محبوبیت این بازی اسلحه هاشه بعد شما میای میگی اسلحه ها بیمزست؟!
حالا همه میان نقاط قوت بازی رو به عنوان دلایل نفرتشون از هیلو لیست میکنن:|:d!

من 100 بار دارم اینا نگاه میکنم ولی نمیدونم چرا خسته نمیشم :|:d هوش مصنوعیش خفن بود اینا دیگه زدن منهدم کردن هوش مصنوعی رفتار گرانت ها بی نظیره اصلا نمیشه درک کرد چقدر طبیعی در آوردن
ولی این دشمانی جدیدمون رباتا هم هوش مصنوعیش خیلی بالا فضایی بالاست نمیدونم چجوری میخواییم نابودشون کنیم از الان عذا گرفتم :|:d

چشم بصیرت .
noob پسند نیست.
توازن عالی بین سلاح ها !
قول میدم اینم بعد مرحله دوم بذاری کنار .
میدونیم :d
@ بابک
انیمیشن هاش عالیه ، فقط اگه OMB بکار میگرفتن رسماً خدا میشد. :d

خداس :))

بهترین راه اینه که کلا بیخیال بشی دوست عزیز . نه این سری نیاز داره شما باهاش آشتی کنی نه شما نیاز داری با این سری آشتی کنی
گیم پلی خشک ؟ :)) نظر شخصی هم نظرات شخصی قدیم :d
کلا کسانی که تا امروز با این بازی حال نکردن ازین به بعد هم نمیتونن با این ارتباط برقرار کنن یه چیز کاملا مشخصی هستش
بازی هم نیاز به فن های جدید نداره که بیاد تغییرات اساسی اعمال کنه تا فن بیس عظیمش رو از دست بده . پس کلا نخود نخود هرکه رَوَد خانه ی خود :d

داستانش رو اینچا بچه ها مینویسین بخون خُب :d

نه خب نگفتم بازي نياز داره تا من بازيش كنم :d

نميدونم ولي خب تا اينجا كه بازي ميكردم نتونستم با گيم پلي ارتباط برقرار كنم حالا هرچي ميخوايد بگيد نوب ولي خب به دلم ننشست .

اون رو هم قبول دارم كه تغييرات اساسي نميدن ولي تا اينجا كه نمايشات هيلو 4 رو ديدم بنظرم يه تغييرات كوچيكي دادن كه به من خيلي سازگار بوده :d

نه خب بابك گفت بيخيال بازي بشو ولي من گفتم شخصيت و داستان بازي رو دوست دارم و تو اين چند ساله هميشه پيگير بودم و الان شرط ميبندم كه داستان رو از بابك هم بيشتر ميدونم :d

========================================================================================================

اي بابا حالا هرچي ما ميگيم بخدا قصدم مسخره كردن بازي يا كبوندنش نيست ( خوب كه دارم ميگم مشكل از منه نه از بازي بعد دوستان انگ ترول بهمون ميزنند !! ) اي حالا ميان ميگن داري ترول ميكني !!:|

يعني كلا اينجا و تو اين تاپيك نميشه دو كلوم با فن هاي بازي صحبت كرد !؟؟ يعني ادم ها رو فقط از اواتارشون ميشناسيد ؟؟

خدا بود !!! :دی من گیم پلی رو دیدم ولی اینجا رو زیاد دقت نکرده بودم ! :دی هم رفتارشون با Grunt های بدبخت خیلی باحاله ، هم انیمیشن Grunt ها واقعآ دیدنیه !!

پس گردنیی که الیت ـه میزنه خداس :lol:

انیمیشن انصافا دیگه تهشه ! اون Technical Creature الکی نبود واقعا مقامش تو استودیو :d

نه خب نگفتم بازي نياز داره تا من بازيش كنم :d

نميدونم ولي خب تا اينجا كه بازي ميكردم نتونستم با گيم پلي ارتباط برقرار كنم حالا هرچي ميخوايد بگيد نوب ولي خب به دلم ننشست .

اون رو هم قبول دارم كه تغييرات اساسي نميدن ولي تا اينجا كه نمايشات هيلو 4 رو ديدم بنظرم يه تغييرات كوچيكي دادن كه به من خيلي سازگار بوده :d

نه خب بابك گفت بيخيال بازي بشو ولي من گفتم شخصيت و داستان بازي رو دوست دارم و تو اين چند ساله هميشه پيگير بودم و الان شرط ميبندم كه داستان رو از بابك هم بيشتر ميدونم :d

========================================================================================================

اي بابا حالا هرچي ما ميگيم بخدا قصدم مسخره كردن بازي يا كبوندنش نيست ( خوب كه دارم ميگم مشكل از منه نه از بازي بعد دوستان انگ ترول بهمون ميزنند !! ) اي حالا ميان ميگن داري ترول ميكني !!:|

يعني كلا اينجا و تو اين تاپيك نميشه دو كلوم با فن هاي بازي صحبت كرد !؟؟ يعني ادم ها رو فقط از اواتارشون ميشناسيد ؟؟

من هی سکوت میکنم میخوام چیزی نگم - آخه چیزایی که شما میگی خیلی تو مٌخیه ...

آقا دوستان هم که چیزی نگفتن - گفتن بیخیال شو کلا - راست هم گفتن دیگه خدایی - آخه شما با اصل چیزای باحال بازی مشکل داری - خب نمیشه دیگه ...

بیخیال شو برادر - به حرف های ما اعتماد کن - ببین چند نفر بهت گفتن بیخیال شو - حالا دوباره شماره 4 میاد میری میخری 2مرحله میری میای اینجا میخوای بد بگی

بری رو مخ ما اسکی بری اونوقته که دیگه ....:d نکن اینکار رو خواهشا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or