Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
نمایش بازی عالی بود ، اما به شخصه نمایش E3 2010 هه Reach واسم تاثیر گذارتر بود ... نمیدونم شاید به خاطر اینه که Reach رو بیش از حد دوست دارم :d ... ولی عالی بود .
از اون صحنه خشم کورتانا قشنگ میشه یه meme خوشگل دراورد:biggrin1: ولی واقعا واقعا عالی بود.:biggrin1: جو خیلی شبیه هیلو 1 بود ولی محیط این مرحله منو شدید یاد مرحله اول Halo 3 مینداخت:biggrin1: دشمنها هم به نظر سرسخت میومدن و کابوس Legendary بازی از الان منو گرفته:| بعد یه چیزی اینکه موقعی که با AR تیر میزد من فکر میکردم داره با راکت لانچر تیر میزنه بس که افکت و اینا داشت:biggrin1:
اما از همه چیز که بگذریم تریلر گیم پلی بازی در حد تریلری که Reach تو E3 2010 ملت و مخصوصا من:biggrin1: رو به وجد اورد نبود:biggrin1:

یه نکته ایی رو یکی از دوستان اشاره کرد ، اینکه تو وسط شیکم این ربات گنده ها که 3 تاشون رو تو جنگل نفله کرد یه آدم کوچیک هست ! اندازه گرانت ها ! خیلی بامزست شبیه بچه های داخل Dead Space با بدنش رباته رو کنترل میکنه بنظرم ! یعنی یه چیز ارگانیک تو بدنشون هست احتمالاً !

اصلا نمایش E3 2010 هه Reach فضایی بود :d گرافیک بازی فوق العاده پیشرفت کرده بود ، Space Battle رو واسه اولین بار نشون دادن ، و مهم تر از همه اینکه گیم پلی بازی تو همون یک دقیقه و نیم فوق العاده سریع و تند بود ! خود بازی هم که واسه من بهترین Halo و بهترین بود کلا ... :d
الان شما خودتونو ببینید :| فقط تو کف گرافیک بازی هستید ... :d
حال عکس ندارم :d اما یک Face Palm سنگین خدمت شما دوتا >:d
عمو جان من که قشنگ یادمه بعد از E3 2010 تو تاپیک Reach چه غلغله ای به پا بود :d ملت داشتن خودکشی میکردن واسش ... فکر کنم خودت هم یه گیف از صحنه Armor Lock زدن کارتر رو گذاشتی که باعث شد اون Ghost هه پودر بشه ، یادش بخیر اولین بار که دیدم پشمم ریخت :d .

P.S. بازم میگم نمایش امشب عالی بود ... ولی نه در حد Reach
yahoo_6.gif
.

آخرین ویرایش:
جفتشون خوب بودن، دعوا نکنید:| :دی به نظر من جفتشون در یه حد بودن تقریبا، فقط هیلو 4 به خاطر اون لایو اکشن اولش و البته حضور چیف که محفل رو نورانی میکنه ( :|) یه کمی بهتر بود:دی

آقا یه چیزی!!
http://www.abload.de/img/untitled-5vhcau.gif

تو این gif چرا طرف آرمور نداره؟!!! یعنی دارم شاخ درمیارم!:eek: عین CoD اینا طرف دستکش داره فقط، یعنی چی؟!! مگه میشه در نقش اسپارتان بازی نکنیم؟!

این خیلی حماسی تر بود و نکته جالب هم نبود 3 نفر بچه غول کنارت بود که باعث شد همچین جو عالی به بازی بده
به نظر من CO-OP داستانی چیز بسیار چرتی هست و همینجوری خیلی بهتر بود..

حال عکس ندارم :d اما یک Face Palm سنگین خدمت شما دوتا >:d< [3]

نمایش بازی رو یه بار دیگه باید ببینید ;;):d!

این خیلی حماسی تر بود و نکته جالب هم نبود 3 نفر بچه غول کنارت بود که باعث شد همچین جو عالی به بازی بده
به نظر من CO-OP داستانی چیز بسیار چرتی هست و همینجوری خیلی بهتر بود..

باز شروع کردی ؟

در یک کلام رویایی بود اگه این بازی اخری یوبی معرفی نمیشد واقعا گل سرسبد نمایشگاه امسال بود مستر چیف کبیر چه حالی داد بهمون عجب اسلحه های سرحالی اضاف شده بود حسابی هایپ شدم

هرچی این عکس نگاه میکنم سیر نمیشم ! اصلاً باور کردنی نیست !
53727219066565970908.jpg
یعنی اگه اینو ندیده بودم عمراً باور نمی کردم ریل تام باشه !
85987796067567557915.jpg
پ.ن : Avatar ـه انگار :d

نکته ای که توجه منو جلب کرده اینه که با چینش مناسب و به جای ابجکت ها در محیط بزرگ بازی و توجه همیشگی سری HALO به DRAW TO DISTANCE

این زیبایی های بصری خلق شده.مسئله این نیست که اینا از ظرفیت این نسل کنسول ها فراتر رفتن بلکه معماری خیلی قشنگی برای مجیط این سیاره در نظر گرفتن

و این مسئله محیط وسیع چشم نوازی ایجاد کرده.البته مسائل فنی هم به هر حال با حساسیت بهش پرداخته شده.

هولییی شت دیونه کنندست عکساش.یه مسلمون پیدا نشد یه لینک کم حجم بذاره کلا از دیروز روانی شدم.چقد منتظر یه تریلر بودم ولی الان یهو سرعت پایین اومده!!!!لعنت به این شانس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or