Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
دوستان اشتباه نکنید، نمایش ضعیفی بود!
خارج از شوخی، دشمن های جدید واقعا فوق العاده بودن. قشنگ مبارزات تاکتیکی تر شده، اصلا کافی بود نمایش بازی رو با اون آشغالی که آخر کنفرانس نشون دادن (و تا دیروز فنش بودم!) مقایسه کنید، آدم خنده ـش می گیره :دی
انتظار داشتی مثل COD سینمایی باشه؟
yahoo_4.gif
نکته سنجیت ضعیفه :دی

آخرین ویرایش:
جالبه من کل کنفرانس رو به عشق این اثر نشستم پاش فقط چند دقیقه اولش رو گفتم نمایش کال او هست مثل هر سال و نمایش

HALO 4 اخر کنفرانس هست رفتم یه چیزی بخورم برگردم دیدم امسال برعکس شده بود بدجوری موندم توی خماریش:|!!!!!!!!!!!!!!!!

به من نیومده پیش بینی کنم!

ببینم منبع موثق دارید این داشت روی X360 اجرا میشد؟ شاید MS داره خالی میبنده مثل 2005 که KZ2 رو سونی تریلر CG داد به اسم in-game اینم اینطوری باشه :دی.
بیاید خیلی شیک به من بگید توهم نزدم :دی.
البته تکون نخوردن شاخ و برگ ها تو ذوق میزد ولی گرافیک اینقدر بالا بود، سیستم ذرات بازی اینقدر بی نظیر بود، اصلن آدم توهم میزد این روی X360 اجرا میشه :|.

یه سری از کات سیناش به نظرم pre rendered باشه، نه؟:-/ :دی آخه خیلی عجیب غریبه:دی مثلا این قابل هضمه real time باشه؟!
v5mthir0kp1ww8ezldy9.png

دشمنای جدید هم کورتانا گفت Organic نیستن. یعنی یه سری روبات یا هوش مصنوعی اند که البته توسط فوررانرها ساخته شدن، اسلحه هاشون رو خود کورتانا گفت تکنولوژی فوررانره.
اینم چند تا از دشمن ها که تو خود گیم پلی نشون نداد و تو تصاویر آخر بودن:
sr8eo204agylc4d5xzb.jpg

10n5oa0f9clraumw6z4q.jpg

wi47l50u6m991ercezj8.jpg
اون دومیه که یه الیت بدبخت رو داره میکوبه زمین فکر کنم همونیه که آخر اون تریلر آرت وورک سال پیش نشون دادن (فقط یه چراغ قرمز معلوم بود ازش:دی). مشخصه یه چیز باس ماننده.

اینجا هم عزیز دلم داره داد میزنه، آخی:crying1:
jnlm99kvehtph3idq4li.jpg
و داد میزنه میگه: "I wil not allow you to live this moment". حالا منظورش با چیف بود یا نه معلوم نیست:دی ولی کاملا آثار Rampancy توش مشخصه.

و بعد جالبترین قسمت که آخر تریلر وقتی مینویسه An ancient evil has awakened، یه صدای مرموز میگه: "I have long dreamed to this day, Reclaimer" که مشخصه منظورش با چیف ـه.
فاک یو 343:دی میدونم اون کیه:دی

من ویدئو و الان دیدم واقعا نمایشش عالی بود آدم نمیدونه به یک عده چی بگه..

گرافیک عالی
جو عالی
محیط عالی
گیم پلی هم مثل همیشه عالی
اکشن بالا..

فقط دو نکته تو ذوق میزد یکی صدای کورتانا در حین بازی که راهنمایی میکرد یکی هم دید کارکتر از پشت کلاه...

عکسی از وقتی که کورتانا وحشی شد هست ؟
انقدر خفن بود که وقتی به کورتانا رسید مغزم هنوز داشت دشمن هارو تحلیل می کرد ! :biggrin1:

بهترین قسمتش دشمن هاش بودن که دقیقآ با چیزی که من از چند ماه پیش توی ذهنم داشتم مطابقت داشتن ! :دی نمیدونم چطوری انقدر به انتظارم نزدیک بودن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or