دوستان ممنون ميشم به منم بگيد چجوري و چيكار كنم كه با اين سري بازي ارتباط برقرار كنم :d
فقط بزاريد بگم با چيه اين سري مشكل داشتم :
1- گرافيك بازي هاي اين سري بود كه چه بخوايد و چه نخوايد هميشه يه چند سالي عقب تر بود ولي خب الان تا نمايش Halo 4 رو ديدم نظرم 180 درجه فرق كرد !
2- گيم پلي خشك !! ( البته به فن هاي بازي توهين نشه اين از نظر من هست ) كه اميدوارم تو نسخه 4 بهتر بشه و با نظر نزديك تر باشه
3- اسلحه هاي بي مزه كه خب متاسفانه هنوز وجود داره !!
تو اين سري هم فقط Halo Reach و Halo 2 رو بازي كردم كه كه دوتاش هم از مراحل دوم به بعدشون گذاشتم كنار !!
بخدا قصدم ترول نيست يه راه حل بديد من با اين سري اشتي كنم :d
با اجازه دوستان دیگه سعی می کنم به دغدغه های شما پاسخ بدم البته فقط قصد توضیح دارم و نمی خوام باعث ناراحتی شما بشم به هیچ وجه.
به عنوان یه توضیح بخونیدش صرفا :
1 - گرافیک این سری همیشه رو به پیشرفت و صعود بوده در این نسل.REACH با وجود محیط گسترده دیوانه وارش و اینکه روی کنسول اجرا میشد صحنه های بصری زیبایی رو خلق کرد
و حتی دیشب که داشتم می رفتمش می دیدم هنوزن نمونه DRAW TO DISTANCE و جزئیاتی که در محیط هایی که کیلومترها از محل فعلی شما دور هستن کم نظیر هست. دیدیم
که یکی از معدود عناوین شوتر SANDBOX و غیر خطی که روی کنسول ها داریم یعنی CRYSIS 2 روی کنسول ضعیف عمل کرد و رکورد افت فریم وحشتناک ( مخصوصا مرحله 14 که هیچ وقت یادم
نمی ره قشنگ میشد فریم ها رو شمرد :d ) رو به نام خودش ثبت کرد و CRYSIS 3 هم امسال در کنفرانس EA چندان توجهی رو به خودش جلب نکرد.ساخت SAND BOX با محیط وسیع و در عین حال
زیبا نگه داشتن محیط بازی کار دشواری هست که روی کنسول تنها HALO در شوتر ها از پسش بر اومده و داره به کمال می رسوندش با تکیه 11 سال تجربه ای که در این راه کسب کرذه.
2 - گیم پلی بازی خشک نیست بلکه سلیقه شما متفاوت و البته محترم هست و همین گیم پلی هست که اون رو برای من و بسیاری از دوستان به زندگی تبدیل کرده.لذتش زیر دندون کسی
بره با دنیا عوضش نمی کنه.چند نفر حس منو دارن که STICK GRANADE رو وقتی با دکمه LT پرت می کنم وسط دشمنانی که قطعا قرار بوده بکشن منو و راه فرار دیگه ای نداشتم و همشون پرت
می شن توی هوا چه لذتی داره؟! چند نفر این لذت یک لحظه ارام و قرار نداشتن در جریان مبارزات و چنگ زدن به هر چیزی در محیط برای 5 ثانیه زنده موندن بیشتر و در نهایت زنده موندن و ادامه مسیر
رو فراموش می کنن؟! مسئله سلیقه هیچ راه درمان قطعی و شناخته شده ای نداره و لزومی هم به درمانش نیست چون تنوع سلایق لازمه زندگی انسان هاست.مثلا من هیچ وقت نتونستم از سری
INFAMOUS لذت ببرم.هر 2 نسخش رو نصفه کاره رها کردم اما این معنی رو نداره که گیم پلی بازی مشکل یا ایراد داره. بسیاری من دیدم با INFAMOUS دارن لذت دنیا رو می برن.اما سلیقه من طوری
هست که از این تیپ بازی ها لذت نمی برم.مثلا PROTOTYPE هم هیچ کدوم از 1 نسخش رو کامل نکردم.
3 - همون مسئله توضیحات شماره 2 شامل همین بخش از مشکلتون هم میشه.سلاح های این بازی قدرت و پتانسیل کشف نشده ویرانگری دارن حتی ساده ترینشون که وظیفه کشف کردن یا کشف
نکردن این پتانسیل ها به عهده مخاطب هست.
--------------------------------------------------------------
پیشنهاد من این هست که از طریق کتاب یا نوشته ها داستان رو دنبال کنید و خیلی خودتون رو اذیت نکنید. به شخصه بعید می دونم نسخه 4 هم سلایق ثابت رو تغییر بده.
به نظرم اون وقت رو سر یه عنوان دیگه بزارید که مطابق میلتون هست و ازش لذت ببرید.
امیدوارم که ادب و نزاکت رو در طول توضیحاتم حفظ کرده باشم.