Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
یه ماشین های هستن که اسمش رو نمیدونم :biggrin1: Made in USA ام هستن و قابلیت حمل 2000 تن (!!!) بار رو دارن و این وسیله که عکس رو گذاشتید میشه نوه نتیجه همین ماشینه که اسمش رو بلد نیستم :biggrin1:.
به هیچ عنوان تخیلی نیست.
دقیقآ ! مثل این (لاستیک ماشین دو برابر طرفه !)

تازه از این بزرگ تر هم هست ولی الآن اسمش یادم نیست ! :دی
ولی خب اینجا بروبچ سفینه فضایی عظیم رو هم تخیلی میدونن ! :دی

یه حیقیتی درمورد ایرانی هست. مثلا یکی با دست خالی از یه ساختموم شیشه ی میره بالا بعد هموطن عزیز ما درمورد این حرکت خارق العاده یه جمله میگه " چقدر بیکاره یارو! ". این درمورد مسائل واقعی هست شما برو تا تهش دیگه ببین درمورد چیزهای علمی تخیلی چی میتونن بگن :دی.

55535666226606583872.jpg

:x:d
چه عجب ما یه بار هم دیدیم خانم Wolfkill لبخند بزنه ... ! :d

=))
از این بهتر نمیشد توصیف کرد:biggrin1: دقیقا همینه. به خاطر همینه این دوست عزیز Terova اومده میگه هری پاتر به واقعیت نزدیک تره تا هیلو:biggrin1: کلا خیلی باحالیم.

حالا اسم مارو یادت رفت..؟:|

بابک جان عزیزم چرا پستها رو نمیخونی..؟
من اینجا به صراحت گفتم هری پاتر و استار وارز هر دو المانهای تخیولی دارن و نگفتم هر پاتر واقعی هست..! ولی آخرش گفتم نسبت به استار وارز باور پذیری بیشتری داره..
حالا چرا این رو گفتم چون خیلی از مواردی که تو هری پاتر هست هیچ تفاوتی با دنیا امروزی نداره و زمان روایت داستان هم زمان حال کره زمین هست مثلا 99 درصد مردم دنیا تو فیلم هر پاتر آدم های عادی هستن با زندگی آدی و واقعی ولی یک درصد از این افراد جادوگر هستن..
اما فیلم استار وارز هیچ چیزش به واقعیت امروزی شبیه نیست و قطعا تخیولش بیشتره..
مثلا فیلم Harry Potter و Star Wars رو با هم مقایسه کن هر دوتا المانهای تخیولی دارن ولی باور پذیری هری پاتر بیشتره..

کلا من سر بحثی که حقیقت نداره کم نمیارم حالا این بحث که یک Fact هست رو انتظار خالی کردن عریضه رو از من نداشته باش..:d

من اینجا به صراحت گفتم هری پاتر و استار وارز هر دو المانهای تخیولی دارن و نگفتم هر پاتر واقعی هست..! ولی آخرش گفتم نسبت به استار وارز باور پذیری بیشتری داره..
حالا چرا این رو گفتم چون خیلی از مواردی که تو هری پاتر هست هیچ تفاوتی با دنیا امروزی نداره و زمان روایت داستان هم زمان حال کره زمین هست مثلا 99 درصد مردم دنیا تو فیلم هر پاتر آدم های عادی هستن با زندگی آدی و واقعی ولی یک درصد از این افراد جادوگر هستن..
برای من ساخته شدن سفینه های غول پیکر، تجهیزات پیشرفته، شمشیرهای پلاسمایی هیلو یا Lightsaber های SW، وجود موجودات زنده تو سیاره های دیگه خیلی خیلی خیلی باورپذیرتره تا اینکه با یه چوب 30 سانتی بتونی یه آدم رو تبدیل به خوک کنی، با جارو تو هوا پرواز کنی، با ورد خوندن بتونی توی فولکس مال دهه 1960 پرواز کنی، با ارواح خوش و بش کنی یا با گفتن یک کلمه در جا یه نفرو بکشی.
حالا تو فکر میکنی اینا واقعی تر از تکنولوژی هاییه که دیر و زود ساخته میشن، هر جور راحتی>:d< :دی

بخوای نخوای، همونی که میثم گفت کاملا درسته:
کلن تو ایران مسائلی رو تخیلی می دونند که توی جامعه جا نیوفتاده باشه الان جادو و جمبل خیلی تو جامعه جا افتاده و خیلیا اون رو تقریبن واقعی می دونند، اگر یک وسیله رو نشون بدی که انسان رو منتقل میکنه به مکان های مختلف همه میگن تخیلیه ولی اگر بگی یک جادو یا وِرد هست که انسان رو از جایی به جای دیگه میبره خیلیا دلشون میخواد بگردن ببینند این وِرد یا جادو چیه
بهتره باهاش کنار بیای;;)

حالا اسم مارو یادت رفت..؟:|

بابک جان عزیزم چرا پستها رو نمیخونی..؟

کلا من سر بحثی که حقیقت نداره کم نمیارم حالا این بحث که یک Fact هست رو انتظار خالی کردن عریضه رو از من نداشته باش..:d

باورپذیری هیچکدوم به اندازه باورپذیری اون یکی دیگه بیشتر نیست مگه اینکه کسی ترجیح بده بین این دو تا.....یعنی شما یه دنیا که توش جادوگر وجود داره رو به یه دنیا که توش اسلحه های لیزری و سفینه هست براتون باورپذیرتره ؟ :d حالا من بگم کلاً این قضیه باورپذیرتر بودن=بهتر بودن و توجیه کردنش یه مقدار...چطور بگم قصد بی احترامی ندارم ها ولی احمقانه هستش ... مخصوصاً تو بازی های کامپبوتری...کلاً من الان نمیفهمم بحث تاپیک رو چه چیزی هستش خدایی اگه شما فهمید به من هم بگید ... ظاهراً رئال توی دنیای بازی های کامپیوتری شده یه جنبه مثبت...اگه به باورپذیری باشه که هیچکدوم از این بازی ها باورپذیر نیستن... شخصاً میگم اگه همه چیز هم رئال باشه یه مقدار من برای خودم خسته کننده میشه به خصوص توی بازی ها..چیز بدی نیستش خیلی هم دوست دارم اگه باشه..دیگه این که دوست دارید یا ندارید با خودتونه من که ادعای Halo ندارم یعنی از رو 360 همه رو بازی کردم خوشم هم اومده و شماره 4 از چیزهایی که بچه میذارن تو تاپیک پی گیر بودم میتونه خیلی قوی و تاریک تر از قبل باشه مثلاً همین قضیه کورتانا که توی تریلر اومده و اینکه احتمال مرگش هست خیلی به نظرم جالبه مخصوصاً این که یه هوش مصنوعی هست اگه اشتباه نکنم و رابطه خیلی قوی ای با چیف داره من علمی-تخیلی زیاد دیدم ولی همچین چیزی از نظر داستانی تا حالا ندیدم واقعاً جالب و منحصر بفرد هستش... از نظر هوش مصنوعی هم این دشمن های جدید خدایی خیلی سخت و هوشمند به نظر میرسن من از همین الان میترسم :d اگه دقت کنید به این که چطوری جا خالی میدن و... از نظر گیم پلی خیلی جالبه .. من توی هیچ بازی رئالی ندیدم مثلاً نارنجک رو مثل توی دموی Halo 4 نارنجک ها رو مساله ساز کنه و باعث بشه همینطوری پرتش ندید یه مشت دشمن بمیره... اینها خودش خیلی ارزش داره. من که تخیل نباشه و خوب باشه دوست دارم ... تا سقف هم بره و خوب باشه دوست دارم...این وسط فقط خلاقیت مهمه شاید یه بازی خیلی باورپذیر نتونه خلاق باشه یا میتونه ده برابر این بازی هم خلاق باشه و نوآوری بیاره... تخیل(جان خودتون تخیول ننویسید من هر بار می بینم یه جوری میشم :d ) یا واقعی توی این خط یا به نظرم فیلم و هر چیز دیگه ای مهم نیست چیزی که ما لازم داریم نوآوری و چیزهای جدید و خوب هست.

برای من ساخته شدن سفینه های غول پیکر، تجهیزات پیشرفته، شمشیرهای پلاسمایی هیلو یا Lightsaber های SW، وجود موجودات زنده تو سیاره های دیگه خیلی خیلی خیلی باورپذیرتره تا اینکه با یه چوب 30 سانتی بتونی یه آدم رو تبدیل به خوک کنی، با جارو تو هوا پرواز کنی، با ورد خوندن بتونی توی فولکس مال دهه 1960 پرواز کنی، با ارواح خوش و بش کنی یا با گفتن یک کلمه در جا یه نفرو بکشی.
حالا تو فکر میکنی اینا واقعی تر از تکنولوژی هاییه که دیر و زود ساخته میشن، هر جور راحتی>:d< :دی

بخوای نخوای، همونی که میثم گفت کاملا درسته:

بهتره باهاش کنار بیای;;)

تو دوباره نگرفتی..! من میگم هر دوتا هم هری پاتر هم استار وارز یا هیلو تخیولی هستن..ولی چون در کنار تخیول هری پاتر المانهای واقعی زیادی هم داره واقعی پذیر تره یعنی مخاطب بیشتر اون رو دوست داره واقعی بدونه.. این مسلمه که خیلی چیز ها مثل سگ سه سر و و اژدها و غیب کردن و ... تخیولی هستن و من کاری با اونها ندارم من دارم المانهای واقعیش رو میگم..

تو داری جزئیات رو برسی میکنی من کلیات.. تو داری توجیه میاری که آره 300 سال آینده فلان چیز ساخته میشه که حتما هم ساخته میشه ولی الان بحث سر مخاطب هست که کدوم رو باور میکنه و کدوم رو دوست داره باور کنه..

باورپذیری هیچکدوم به اندازه باورپذیری اون یکی دیگه بیشتر نیست مگه اینکه کسی ترجیح بده بین این دو تا.....یعنی شما یه دنیا که توش جادوگر وجود داره رو به یه دنیا که توش اسلحه های لیزری و سفینه هست براتون باورپذیرتره ؟
yahoo_4.gif
حالا من بگم کلاً این قضیه باورپذیرتر بودن=بهتر بودن و توجیه کردنش یه مقدار...چطور بگم قصد بی احترامی ندارم ها ولی احمقانه هستش ... مخصوصاً تو بازی های کامپبوتری...کلاً من الان نمیفهمم بحث تاپیک رو چه چیزی هستش خدایی اگه شما فهمید به من هم بگید ... ظاهراً رئال توی دنیای بازی های کامپیوتری شده یه جنبه مثبت...اگه به باورپذیری باشه که هیچکدوم از این بازی ها باورپذیر نیستن... شخصاً میگم اگه همه چیز هم رئال باشه یه مقدار من برای خودم خسته کننده میشه به خصوص توی بازی ها..چیز بدی نیستش خیلی هم دوست دارم اگه باشه..دیگه این که دوست دارید یا ندارید با خودتونه من که ادعای Halo ندارم یعنی از رو 360 همه رو بازی کردم خوشم هم اومده و شماره 4 از چیزهایی که بچه میذارن تو تاپیک پی گیر بودم میتونه خیلی قوی و تاریک تر از قبل باشه مثلاً همین قضیه کورتانا که توی تریلر اومده و اینکه احتمال مرگش هست خیلی به نظرم جالبه مخصوصاً این که یه هوش مصنوعی هست اگه اشتباه نکنم و رابطه خیلی قوی ای با چیف داره من علمی-تخیلی زیاد دیدم ولی همچین چیزی از نظر داستانی تا حالا ندیدم واقعاً جالب و منحصر بفرد هستش... از نظر هوش مصنوعی هم این دشمن های جدید خدایی خیلی سخت و هوشمند به نظر میرسن من از همین الان میترسم
yahoo_4.gif
اگه دقت کنید به این که چطوری جا خالی میدن و... از نظر گیم پلی خیلی جالبه .. من توی هیچ بازی رئالی ندیدم مثلاً نارنجک رو مثل توی دموی Halo 4 نارنجک ها رو مساله ساز کنه و باعث بشه همینطوری پرتش ندید یه مشت دشمن بمیره... اینها خودش خیلی ارزش داره. من که تخیل نباشه و خوب باشه دوست دارم ... تا سقف هم بره و خوب باشه دوست دارم...این وسط فقط خلاقیت مهمه شاید یه بازی خیلی باورپذیر نتونه خلاق باشه یا میتونه ده برابر این بازی هم خلاق باشه و نوآوری بیاره... تخیل(جان خودتون تخیول ننویسید من هر بار می بینم یه جوری میشم
yahoo_4.gif
) یا واقعی توی این خط یا به نظرم فیلم و هر چیز دیگه ای مهم نیست چیزی که ما لازم داریم نوآوری و چیزهای جدید و خوب هست.

اول این رو بگم که من تو تمام پست های که دادم گفتم که اصلا بحث سر بهتر بودن نیست و من هیچ وقت نمیگم چون هیلو تخیولی هست پس حتما از یک بازی واقع گرایانه ضعیف تره.. هر بازی یا فیلمی یا کتابی سبک خودش رو داره من خودم به شخصه نه از بازی نه از کتاب نه از فیلم واقع گرایانه خوشم نمیاد و تخیول رو ترجیح میدم و خیلی بیشتر با هیلو حال میکنم تا مثلا BF3..
ولی شما و بعضی دوستان خیال میکنید اگر هیلو تخیولی باشه پس حتما چیز ضعیف و بیخودی هست و قصد دارین اون رو نقض کنید که اشتباه هست و من همین رو دارم میگم..

نخیول = هست با هر چیزی که زاده ذهن ما باشه و در واقعیت فعلا براش نمونه ای نباشه..
مثلا من تو فکرم خیال میکنم 10 میلیون پول گیرم اومده این تخیول هست حالا امکان داره در آینده بیشتر از این گیرم بیاد تو هیلو هم همین هست شاید تا 100 سال دیگه ما دنیایی مثل هیلو داشته باشیم ولی الان جون داریم از ذهنمون برای ساخت همچین دنیایی کمک میگیریم پس تخیول هست...

آخرین ویرایش:

کلا همون طور که بحث کردید بیشتر چیزایی که تو هیلو هست نمی شه بهش گفت تخیلی مخصوصا چیزایی که UNSC استفاده می کنه !
چون اگه اینجوری بگیم 500 سال پیش هم به کامپیوتر و زیردریایی ، هواپیما ... تخیلی می گفتن !
CAT از این جیگرا زیاد داره مثل : 797F یا 795F
اینم هست که خیلی شبیه :دی
38416287385042546816.jpg

همونطور که گفتم Nominee های بازی در حال رشد هستن ، امشب به اینجا رسیدیم ، امیدوارم تا فردا 4 خط پر شده باشن ... ;;)
31136849611302990385.jpg

P.S. هایپ کردن هم حال میده ها ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or