Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
بچه ها راستی تاریخ عرض بازی مشخصه؟
305320_JC_thinking.gif

من که معتاد نسخه های قبلیش شدم....
11.gif
463417_Ghelyon.gif
44826_26.gif

از لحاظ عقلانی درسته برم الان HALO 3 و ODST و REACH رو بازی کنم ؟ یا اینکه فایده ای نداره ؟ ( گیم پلی قدیمی شده و ... ) و ؟؟؟

اینم بگم که من HALO:CEA رو بازی کردم ، بینهایت لذت بردم . البته گرافیکش هم خیلی تاثیر گذار بودا ... ؟

از لحاظ عقلانی درسته برم الان HALO 3 و ODST و REACH رو بازی کنم ؟ یا اینکه فایده ای نداره ؟ ( گیم پلی قدیمی شده و ... ) و ؟؟؟

اینم بگم که من HALO:CEA رو بازی کردم ، بینهایت لذت بردم . البته گرافیکش هم خیلی تاثیر گذار بودا ... ؟
اگه بازی نکنی غیر عقلانی ـه :d

امروز بعد از مدتها رفتم سراغ Halo CE. :d
عجب شاهکاریه. :d تازه دارم میفهمم چرا اینهمه از گیم پلی halo تعریف میکنن. Halo : Reach اولین هیلوم بود ولی ازش لذت نبرده بودم و تو اینم مونده بودم مردم از چیه گیم پلیش خوششون میاد. امروز فهمیدم من خیلی از چیزای اونو درک نکرده بودم و باهاشون آشنا نبودم. به طور مثال از خیلی از اسلحه ها استفاده نمیکردم و کل بازیرو با یه اسلحه میرفتم (همونی که بشتر شبیه اسلحه های امروزیه. :d) چون فکر میکردم اسلحه های دیگه زیاد تاثیر گذار نیستن. ولی الان میفهمم هر کدوم یه امکان خاصی رو فراهم میکنن و استفاده از هر کدومشون بسیار تجربه هیلو رو لذت بخش میکنه.
یعنی قشنگ دارم الان از بازی لذت میبرم. :d

به نظرم با توجه به نزدیک بودن زمان انتشار halo 4 شما اول Reach رو بازی کن و بعد halo 3 ، چون ابتدای halo 4 دقیقا ً از انتهای halo 3 شروع میشه ...
فعلاً قید ODST رو بزن در آینده اگر فن هیلو شدی بازیش کن ولی در کل اگه هم ODST رو بازی نکنی چیزی از گیم پلی و داستان سری رو از دست نمی دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or