Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
به نظر من Halo 3 سختر از Halo:R بود یعنی تو نرمال هم گیر میکردی چه برسه به لجندری..امیدوارم Halo4 هم مثل Halo3 سخت درست کنن
Halo 2 بازی کنی چی میگی پس :d همین Halo CE مکان دوم از نظر سختی داره
البته Halo 3 هم سخت بود ولی چون Elite ها خودی شده بودن یکم راحت شده بود Halo Reach هم به نسبت 3گانه خیلی راحت تر بود حتی با وجود Elite ها ولی در مقایسه با خیلی از بازی ها باز سخت بود :d
ولی اینی که ما دیدیم از Halo 4 و دشمنای نوینش رو دست همه نسخه ها از نظر سختی میزنه :|

آخرین ویرایش:
12 دقیقه گیم پلی کامل و بدون قطعی در مَپ Adrift. شدیدا پیشنهاد میشه دیدنش.

برای دانلودش هم از اینجا میتونید استفاده کنید.
فوق العاده بود بی نظیر . به درستی که Camp = u are dead but u still dont know :D.
هر کسی می خواد بفهمه تفاوت Gameplay این بازی با بازی های اسمشو نبر چی هست این فیلم رو نیگاه کنه تا بفهمه که حکمت Head زدن چی هست. نه مثل بازی اسمشو نبر درجه رو میزارن رو Oldمدرسه بعد یه اسلحه دست می گیرن فرقی هم نداره چی باشه چون هیچ تاثیری نداره بعد همرو با ۲تا تیر می زنی اگر aim کردنت خوب نیست هم خداوند launcher رو فر فرستاد تا فقط بزنی.

کلا این Forerunner Vision به طرز عجیبی رو اعصابمه ، یعنی چی آخه طرف تا وارد یه محیط جدید میشه اینو میزنه کل دشمنا رو میتونه ببینه :| همون Radar بازی بس بود دیگه ای بابا ... میون این دو تا مپ ‍ی که نشون دادن هم انگار بازی کردن تو Adrift بیشتر حال میده ، Heaven زیادی بزرگ بود :d ... بعد این Adrift منو یاد Countdown ‍ه Reach میندازه ;;) .
Camp = u are dead but u still dont know :D.
Camp = U R the victor ... ! :|

کلا این Forerunner Vision به طرز عجیبی رو اعصابمه ، یعنی چی آخه طرف تا وارد یه محیط جدید میشه اینو میزنه کل دشمنا رو میتونه ببینه :| همون Radar بازی بس بود دیگه ای بابا ... میون این دو تا مپ ‍ی که نشون دادن هم انگار بازی کردن تو Adrift بیشتر حال میده ، Heaven زیادی بزرگ بود :d ... بعد این Adrift منو یاد Countdown ‍ه Reach میندازه ;;) .

Camp = U R the victor ... ! :|

اینجور مواقع یه سری کمپر گیر میدن :d:d(بلا نسبت جنابعالی البته :d)

کلا این Forerunner Vision به طرز عجیبی رو اعصابمه ، یعنی چی آخه طرف تا وارد یه محیط جدید میشه اینو میزنه کل دشمنا رو میتونه ببینه :|
یه چیزی درست کردن که عملا کسی نتونه جائی کمپ کنه. طرف ثورد رو دست میگیه یا شات گان رو بعد یه گوشه خف میکنه تا برسی. توی رادار هم چیزی مشخص نیست چون یارو خف کردن!.
بنظرم کمک بزرگی میکنه به مالتی پلیر.

یعنی میشه دوباره سرگزم این بازیه خفن بشم!
کلا اسم مسترچیف که میاد چهار ستون بدن آدم میلرزه!
میخوام تویه سریه هیلو اگه خدا بخواد و بن نشم این اولین هیلویی باشه که مولتی میزنم:دی!

اینجور مواقع یه سری کمپر گیر میدن :d:d(بلا نسبت جنابعالی البته :d)
کلا تو هیلو کمپ کردن وجود نداره :d کمپر اونی ‍ه که میره مثلا زیر ماشین یا پشت درخت و چمن قایم میشه و بقیه رو میکشه :| ... اینی که من میگم غافلگیر کردن ناگهانی دشمن هستش ، که با این FV عملا از بین میره و همیشه از قبل میدونی چی انتظارت رو میکشه :| .
این جمله کاملا از تو انتظار میره:biggrin1: دوستان لایو میدونن چی میگم:biggrin1:
بورو بابا ، اسم من الکی بد در رفته ، میایم تاکتیکی بازی میکنیم بهمون میگن کمپر ... ! :|:d

کلا تو هیلو کمپ کردن وجود نداره :d کمپر اونی ‍ه که میره مثلا زیر ماشین یا پشت درخت و چمن قایم میشه و بقیه رو میکشه :| ... اینی که من میگم غافلگیر کردن ناگهانی دشمن هستش ، که با این FV عملا از بین میره و همیشه از قبل میدونی چی انتظارت رو میکشه :| .

بورو بابا ، اسم من الکی بد در رفته ، میایم تاکتیکی بازی میکنیم بهمون میگن کمپر ... ! :|:d
آره میدونم :d اون جمله منم منظورم همین استراتژی ها هست :d

من هر دفعه این امضای بابک رو میبینم علاقم به هیلو4 بیشتر میشه :دی
فقط نمیشه اون دشمنای کوتوله رو از بازی حذف کنن ؟ خیلی تو ذوق میزنن حداقل واسه من .

من هر دفعه این امضای بابک رو میبینم علاقم به هیلو4 بیشتر میشه :دی
فقط نمیشه اون دشمنای کوتوله رو از بازی حذف کنن ؟ خیلی تو ذوق میزنن حداقل واسه من .
امضا یا آواتار؟! :دی
اصلا امکان نداره که نباشن. نمک بازی اونان. :دی

tvdwvgo89ub6sois1d0p.jpg

امشب قراره بین دو نیمه بازی انگلیس و فرانسه، یه لایو اکشن از هیلو 4 در ITV1 نمایش بدن:دی
"The stunning live-action trailer, gives a tantalising glimpse into the “Halo 4” storyline and shows the Master Chief on the planet Requiem, about to face an unknown and terrifying threat that sits at the heart of the “Halo 4” campaign."
آخ جون لایو اکشن:excited:

Grunt ؛ محبوب ترین نوع Covenant ها هستن اونا ... :|
لذتی که در زدن تو مغز یک Grunt هست و یک خشاب تیر خالی کردن در اون در کشتن هیچ Elite وجود خارجی برای من حداقل نداره :|:d
امشب قراره بین دو نیمه بازی انگلیس و فرانسه، یه لایو اکشن از هیلو 4 در ITV1 نمایش بدن:دی

آخ جون لایو اکشن:excited:

عکس رو!!

tvdwvgo89ub6sois1d0p.jpg

:bash:\m/ :excited:
امشب من میخکوب میشینم بازی این 2تا تماشا میکنم :d فقط بین دو نیمه کسی زنده نشون میده :-/:| یا باید بشینیم دانلود کنیم باز :|
پ.ن: VIVA 343i
پ.ن2:جای فریدون میگم بند انگشتی بزارید :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or