این دشمنهای انفجاریش اسکی از روی لمپندها نیست..؟:d
استاد، امکانش نیست کتاب اسکی کرده باشه از Lost Planet ؟ ماشین زمان و ایناانفجار ؟! اینا منفجر نمیشن ! یه سری چیزای مخصوصه که اینا رو پودر میکنه و کلا ربطی به اسکی و این حرفا نداره !
از خیلی وقت پیش اینجور موارد تو کتاباش بوده
خدا رو خوش میاد این ماه شاتل برای ترافیک اضافه ۵۵ هزار تومن از من گرفتهHalo 4 MLG Multiplayer Gameplay کیفیت 720p هم داره :d
خدا رو خوش میاد این ماه شاتل برای ترافیک اضافه ۵۵ هزار تومن از من گرفتهفک کنم باید اندازه یه کنسول تا روز بازی ترافیک بخرم اخه به هیچ عنوان نمیشه ازشون گذشت. این آخری هم رو 720p حجمش ۲۲۵.۵۷۱ MB هست.
در هر صورت از من که زود تر نمی بینی :d به همون دو دلیلی که گفتی به دانلودیدم و بنگریدم یه چیزو دقت کن علاوه بر سرعت بسیار بالای بازی طرف هم استرسش بالاست. فوررانر شات گان هم خداست. دقیه ۷:۴۹ رو ببین چقد طرف بد روال دمیج می خوره.:d بسی آرزوی این اسلحو رو داریممن که دل را زدم به دریا گذاشتم دان شه به 2 دلیل . یکی که Halo 4 هستش یکی هم اینکه MLG بیده :d
میخوان Spartan ها رو بفرست برای حل و فصل ماجرا یا چی؟اعلام شاخی میکنیم در پی این خبر :d
لوگو UNSC بازی Halo در یکی از خبر ها شبکه BBC بجای لوگو سازمان ملل متحد در تصویر خبر متعلق به یه کشوری گذاشته شده بود.
BBC که از این اشتباه عجیب عذرخواهی کرد.مخفف UNSC در بازی Halo میشه United Nations Space Command :d
![]()
BBC News mistakes Halo UNSC logo for UN • News • Xbox 360 • Eurogamer.net
من دوتا بازی دیدم بیچاره شدم. نمیتونم ریچ بازی کنم دیگه. بچه های مردم رو از راه بدر نکن!Halo 4 MLG Multiplayer Gameplay کیفیت 720p هم داره :d
ظاهرا به بچه های MLG فقط همینو دادن تا تستش کنن (الان MLG ها در واقع شدن تسترآقا اینکه میشه بقیه رو از پشت دیوار دید با همون فوررانر ویژن ستم نیست ؟ :d